Home ΔΙΕΘΝΗ ΒΟΜΒΑ – Ο Ζελένσκι πιάστηκε να καταστρέφει «όλες τις πληροφορίες» για τη συμφωνία του Μπάιντεν για τα βιολογικά όπλα με την Ουκρανία

ΒΟΜΒΑ – Ο Ζελένσκι πιάστηκε να καταστρέφει «όλες τις πληροφορίες» για τη συμφωνία του Μπάιντεν για τα βιολογικά όπλα με την Ουκρανία

by _
0 comment 210 views
Ο Ζελένσκι πιάστηκε να καταστρέφει «όλες τις πληροφορίες» για τη συμφωνία του Μπάιντεν για τα βιολογικά όπλα με την Ουκρανία
Ο Ζελένσκι πιάστηκε να καταστρέφει «όλες τις πληροφορίες» για τη συμφωνία του Μπάιντεν για τα βιολογικά όπλα με την Ουκρανία

ΒΟΜΒΑ – Ο Ζελένσκι πιάστηκε να καταστρέφει «όλες τις πληροφορίες» για τη συμφωνία του Μπάιντεν για τα βιολογικά όπλα με την Ουκρανία

1 Φεβρουαρίου 2023 

-Sean Adl-Tabatabai

Ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky διέταξε κρυφά κυβερνητικούς αξιωματούχους να καταστρέψουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία του Μπάιντεν για τα βιοόπλα με την Ουκρανία την ίδια ημέρα που η Ρωσία εισέβαλε στη χώρα.

Η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022. Ο Zelensky εξέδωσε αυτό το έγγραφο στις 24 Φεβρουαρίου 2022.



Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Η DC Draino ανέφερε αυτήν την εξέλιξη σήμερα.

Ο Ζελένσκι έστειλε διάταγμα στις 24 Φεβρουαρίου 2022 για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να καταστρέψουν όλες τις πληροφορίες για το Ουκρανικό Ερευνητικό Ινστιτούτο κατά της Πανώλης, το Ινστιτούτο Υγείας Mechnikov της Ουκρανίας και τα Περιφερειακά Εργαστηριακά Κέντρα Zhytomyr του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας, τα οποία συνεργάζονταν όλα με επιστήμονες της Metabiota Inc. (Metabiota).

Αυτά τα δύο έγγραφα δημοσιεύτηκαν αρχικά τον Ιούνιο του 2022. Σήμερα, όμως, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά τα έγγραφα είναι αυθεντικά.

Και σήμερα, συμπεριλαμβάνουμε έγγραφα από το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν που συζητούσαν το ποσοστό ιδιοκτησίας της εταιρείας Metabiota και του οργανισμού του.

Αυτό το κυβερνητικό έγγραφο επιβεβαιώνεται ως αυθεντικό από την XR Vision.

 

Ο Ζελένσκι προσπαθούσε να διαγράψει όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την εταιρεία Metabiota του Χάντερ Μπάιντεν πριν από τον πόλεμο με τη Ρωσία.

Και οι Ουκρανοί αξιωματούχοι άρχισαν να καίνε τα έγγραφα ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ!



Εδώ είναι μια εικόνα Ουκρανών αξιωματούχων να καίνε έγγραφα καθώς οι Ρώσοι εισβάλλουν.

Αυτό φέρεται να ήταν η σκηνή στο αρχηγείο στρατιωτικών πληροφοριών.

Το Bioclandestine στο Substack ανέφερε τον Ιούνιο του 2022:

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Ουκρανικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα στο ρωσικό μέσο ενημέρωσης @izvestia, το οποίο δείχνει διάταγμα του Ζελένσκι να καταστρέψει όλα τα αρχεία για τα μέλη των ουκρανικών αμυντικών υπηρεσιών, τους υπαλλήλους και το προσωπικό του κράτους και οποιαδήποτε εμπλοκή με το βιοεργαστήριο METABIOTA του Χάντερ Μπάιντεν, στις 24/02/22, το ίδιο την ημέρα που άρχισαν οι αεροπορικές επιδρομές στην Ουκρανία.

Δείτε το πρωτότυπο έγγραφο παραπάνω στα αριστερά και στη συνέχεια μεταφρασμένο στα αγγλικά στα δεξιά. Ωωωωωω…αυτό είναι μεγάλο λαβράκι! Αλλά περιμένετε, υπάρχουν πολλά περισσότερα.

Θυμάστε εκείνο το περιβόητο βίντεο με την ουκρανική MIL να καίει έγγραφα ΜΠΡΟΣΤΑ στο κτίριο του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας στο Κίεβο της Ουκρανίας; Στις 24/02/22 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ZELENSKY.

Ναι. Το MSM μετέδωσε ένα βίντεο με το ουκρανικό MIL να καταστρέφει στοιχεία εμπλοκής του ουκρανικού κράτους με το BIOLAB (βιοεργαστήριο) του HUNTER BIDEN στην Ουκρανία, τη στιγμή που η Ρωσία άρχιζε τις πυραυλικές επιθέσεις της.

Παιδιά… τους πιάσαμε όλους. Τους πιάσαμε με το φως της ημέρας στο MSM. Δείτε το.

Ακολουθούν πολλά έγγραφα από το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν που συζητούν την ιδιοκτησία και τις διασυνδέσεις του με τη Metabiota.

Sean Adl-Tabatabai

ΠΗΓΗ: https://newspunch.com/zelensky-caught-destroying-all-information-on-bidens-bioweapons-deal-with-ukraine/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr