Home ΗΠΑ Οι διασημότητες καλούν σε «ολική απεργία το Χόλιγουντ» μέχρι να τρυπηθεί και ο τελευταίος από εμάς με το θανατηφόρο μπόλι

Οι διασημότητες καλούν σε «ολική απεργία το Χόλιγουντ» μέχρι να τρυπηθεί και ο τελευταίος από εμάς με το θανατηφόρο μπόλι

by _
0 comment 87 views
  Μια ομάδα φιλελεύθ…
  Μια ομάδα φιλελεύθ…

Οι διασημότητες καλούν σε «ολική απεργία το Χόλιγουντ» μέχρι να τρυπηθεί και ο τελευταίος από εμάς με το θανατηφόρο μπόλι

31 Ιανουαρίου 2023 Baxter Dmitry


Μια ομάδα φιλελεύθερων διασημοτήτων του Χόλιγουντ απειλεί με μια «μαζική, ολόπλευρη απεργία του Χόλιγουντ» μέχρι να εμβολιαστεί και ο τελευταίος από εμάς. Περιγράφοντας το Χόλιγουντ ως «τη βάση ολόκληρης της σύγχρονης αμερικανικής κουλτούρας», η ομάδα ισχυρίζεται επίσης ότι μιλά εκ μέρους της «καλύτερης φύσης της ανθρωπότητας».

«Είναι καιρός οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε τη δύναμη και ότι το κοινό μας είναι εκεί για να μας εξυπηρετήσει, όχι το αντίστροφο», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ομάδας σε δελτίο τύπου.«Καλούμε για μια γενική απεργία που θα περιλαμβάνει κάθε άτομο που εμπλέκεται στη δημιουργία κινηματογραφικών ταινιών στο Χόλιγουντ, ξεκινώντας από τους ίδιους τους ηθοποιούς και τις διασημότητες και τις εταιρείες που είναι επιφορτισμένες με την κατασκευή σκηνικών, αναμνηστικών ταινιών και ακόμη και καταστήματα με σουβενίρ».

Η Rosie O’Donnell, η Jennifer Aniston, η Gwyneth Paltrow και ο Gene Simmons είναι μεταξύ των δεκάδων καλλιτεχνών, διασκεδαστών και ακτιβιστών που έχουν επισυνάψει τα ονόματά τους σε μια προσπάθεια που καλεί σε μια μηνιαία απεργία για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που αποκαλούν «αποφεύγοντες του εμβολίου» να υποκύψουν στο τρύπημα.

«Εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο είναι γεμάτοι βαθιά ανησυχία, φόβο και αηδία. Η αγωνία μας είναι σωστή και δίκαιη. Ο θυμός μας πρέπει τώρα να γίνει μαζική αντίσταση – προτού οι αντιθαμβωτές ενθαρρυνθούν και η αποτυχία να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ανθρωπότητα ομαλοποιηθεί».

Άλλες διασημότητες του Χόλιγουντ που έχουν επίσης συμμετάσχει στην εκστρατεία, ωστόσο, ζητούν μια συνολική απεργία που θα κάλυπτε ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία με την ελπίδα ότι μια τέτοια κίνηση θα παροτρύνει τους απλούς Αμερικανούς να επανεκτιμήσουν την απόφασή τους να αποφύγουν τα εμβόλια Covid-19. παρά τα πολλά στοιχεία που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Κληθείς να εξηγήσει γιατί η ομάδα στοχεύει το Χόλιγουντ από όλες τις βιομηχανίες της χώρας ως διαπραγματευτικό χαρτί, ο εκπρόσωπος υποστήριξε ότι το Χόλιγουντ «είναι, με απλά λόγια, η βάση ολόκληρης της σύγχρονης αμερικανικής κουλτούρας. Είναι το θεμέλιο της χώρας, θα λέγαμε, η κόλλα που την κρατά ενωμένη. Και σκεφτείτε τι συμβαίνει όταν καταστρέφετε τα θεμέλια ενός σπιτιού. Καταρρέει, σωστά;»

Η Τζένιφερ Άνιστον προχωρά ακόμη περισσότερο την προγραμματισμένη απεργία, απειλώντας τους φίλους της ότι δεν θα τους ξαναμιλήσει αν δεν εμβολιαστούν.

Η Aniston αποκάλυψε στο περιοδικό InStyle τον Σεπτέμβριο ότι έχει αφαιρέσει άτομα που δεν κατονομάζονται από τη ζωή της επειδή αρνούνται να εμβολιαστούν.Έκτοτε, η Aniston ήταν σε όλα τα social media, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη θέση της και απειλώντας να προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με τον frontman των KISS, Τζιν Σίμονς, τα μη εμβολιασμένα άτομα πρέπει να ταυτίζονται και να αναγκάζονται να εμβολιάζονται, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι ο «εχθρός» του.

Η Mariah Carey συμμετείχε επίσης στη “χορωδία”, δηλώνοντας «είμαστε όλοι μαζί σε αυτό», ενώ απαιτεί οι μη εμβολιασμένοι να χάσουν το δικαίωμά τους να λαμβάνουν τις δικές τους ιατρικές αποφάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/celebrities-call-for-total-hollywood-strike-until-every-last-person-gets-jabbed/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr