Home Greek News Ανήμερα της τραγωδίας των….ΙΜΙΩΝ έπεσε το Phantom στην Ανδραβίδα!!!

Ανήμερα της τραγωδίας των….ΙΜΙΩΝ έπεσε το Phantom στην Ανδραβίδα!!!

by _
0 comment 203 views

Ανήμερα της τραγωδίας των….ΙΜΙΩΝ έπεσε το Phantom στην Ανδραβίδα!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Ιαν. 2023 | 20:18 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Καθώς οι αγωνιώδεις προσπάθειες των αρχών συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί ο 31χρονος Σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης, ο κυβερνήτης του Phantom F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή νοτίως της Ανδραβίδας, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε το γεγονός πως αυτό έλαβε χώρα στις 30 Ιανουαρίου 2023, δηλαδή, μια ημέρα πριν από την ημερομηνία της τραγωδίας των Ιμίων που έλαβε χώρα στις 31 Ιανουαρίου του 1996!!! [Και την ώρα που γράφω αυτό το άρθρο, είναι ακόμη 30 Ιαν. ενώ, στην Ελλάδα είναι ἠδη 31 Ιαν. (είμαστε 10 ώρες πίσω από την Ελλάδα εδώ στο Λος Άντζελες)]

Εχθές, όπως προέκυψε από ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος Υποσμηναγός (Ι) Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας. Περισσότερα ΕΔΩ.

Άρα, θρηνούμε ήδη τουλάχιστον ένα θύμα από την συντριβή του Phantom, όπως θυμόμαστε και θρηνούμε σήμερα (31 Ιαν.) τα θύματα των…ΙΜΙΩΝ. (από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!)

ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ PHANTOM;;;

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Νύχτα αγωνίας για την τύχη του κυβερνήτη του μοιραίου Phantom F4 της Πολεμικής Αεροπορίας, που κατέπεσε και συνετρίβη σε θαλάσσια περιοχή νοτίως της Ανδραβίδας, είναι η αποψινή. Η επιχείρηση έρευνας-διάσωσης για τον 31χρονο σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη θα συνεχιστεί παρά το σκοτάδι, με την ελπίδα να βρεθεί εν ζωή.

 

Στην περιοχή επιχειρούν ένα C-130, ένα Super Puma, ένα S-70 (θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της νύκτας) και πλωτά μέσα του Λιμενικού Σώματος.

 

Οι δύο χειριστές του Phantom F-4 δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος, που κατέπεσε στη θάλασσα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έκαναν «χαμηλή ναυτιλία», όρος που σημαίνει χαμηλή πτήση, με κατώτατο όριο τα 300 πόδια. Το βάθος, δε, στο σημείο της πτώσης της πτώσης του F-4 είναι 1.000 μέτρα.

 

Νωρίτερα, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος υποσμηναγός (Ι) Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Είναι αν απορεί κανείς ότι εχθές ο Νίκος Δένδιας είπε ότι φιλοδοξία μας είναι να μην οδηγηθούμε εξαιτίας τυχαίου συμβάντος σε χειρότερα με την Τουρκία. «Δεν θα είμαστε μόνοι αν χρειαστεί, αλλά μπορούμε και μόνοι» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών. Ίσως το είπε αυτό με την τραγωδία των Ιμίων στο…πίσω μέρος του κεφαλιού του σε συνδυασμό με την χθεσινή τραγωδία στην Ανδραβίδα;;; Περισσότερα ΕΔΩ.

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr