Home ΔΙΕΘΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Οι σύμμαχοι του Πούτιν ζητούν τώρα να χτυπηθεί με πυρηνικά το…Βερολίνο μετά την απόφαση της Γερμανίας να στείλει τανκς στην Ουκρανία

ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Οι σύμμαχοι του Πούτιν ζητούν τώρα να χτυπηθεί με πυρηνικά το…Βερολίνο μετά την απόφαση της Γερμανίας να στείλει τανκς στην Ουκρανία

by _
0 comment 179 views
ΑΛΛΑΓΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Οι σύμμ…
ΑΛΛΑΓΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Οι σύμμ…

ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Οι σύμμαχοι του Πούτιν ζητούν τώρα να χτυπηθεί με πυρηνικά το…Βερολίνο μετά την απόφαση της Γερμανίας να στείλει τανκς στην Ουκρανία

25 Ιανουαρίου 2023 | 0  |

Οι πυρηνικοί προπαγανδιστές του Κρεμλίνου απείλησαν σήμερα με πυρηνικά πλήγματα στη Δύση, αφού η Γερμανία συμφώνησε να στείλει τανκς στην Ουκρανία. Ένας κορυφαίος εκπρόσωπος του Πούτιν ζήτησε από το κοινοβούλιο της Bundestag του Βερολίνου να μετατραπεί σε ραδιενεργή τέφρα ως αντίποινα.

Έρχεται αφού ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δέχθηκε τις διεθνείς πιέσεις και τις άμεσες εκκλήσεις του προέδρου Volodymyr Zelensky. Τώρα θα στείλει μια μοίρα αρμάτων μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία και θα επιτρέψει στους συμμάχους του ΝΑΤΟ να επανεξαγάγουν  δεκάδες άλλα.



Το Κρεμλίνο απάντησε σήμερα λέγοντας ότι τυχόν τανκς που προμηθεύονται από τη Γερμανία και τις ΗΠΑ «θα καούν όπως όλα τα υπόλοιπα». Και ο μαινόμενος ειδικός της τηλεόρασης της Μόσχας Yevgeny Satanovsky είπε ότι οι κεφαλές πρέπει να εκτοξευθούν στο κέντρο της γερμανικής δημοκρατίας.

Είπε: «Γερμανικά τανκς με σταυρούς στα τεθωρακισμένα τους θα βαδίσουν ξανά σε όλη την Ουκρανία επιτιθέμενα σε Ρώσους στρατιώτες. «Έχω μια φυσική αντίδραση σε αυτό – η Σοβιετική Ένωση βομβάρδισε το Βερολίνο το 1941.

«Και για μένα, αυτό είναι ένα μήνυμα ότι το Ράιχσταγκ, ή η Μπούντεσταγκ, που αντικαθιστά τώρα το Ράιχσταγκ, απλά δεν πρέπει να παραμείνει πια όρθιο. «Επίπεδο, ελαφρώς ραδιενεργό, λιωμένο έδαφος [θα παραμείνει στη θέση του]».

Ένας άλλος από τους αγαπημένους προπαγανδιστές του Πούτιν, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Vladimir Solovyov, ισχυρίστηκε ότι σήμαινε ότι η Γερμανία είχε ενταχθεί στον πόλεμο. Ο ίδιος είπε: «Ήρθε η ώρα να στείλουμε ένα σαφές, αποφασιστικό μήνυμα ότι τώρα θεωρούμε τη Γερμανία άμεσο μέρος στη σύγκρουση, αναζωπυρώνοντας τις μνήμες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Η εμφάνιση γερμανικών αρμάτων μάχης [στην Ουκρανία] θα σημαίνει σίγουρα ότι θεωρούμε γερμανικό έδαφος, στρατιωτικές βάσεις και άλλες τοποθεσίες ως νόμιμους στόχους».

Το Ηνωμένο Βασίλειο στέλνει ήδη 14 Challenger 2, απαντώντας στην έκκληση του Zelenksy για πιο μοντέρνα όπλα. Ο πρωθυπουργός Rishi Sunak χαιρέτισε την απόφαση της Γερμανίας, λέγοντας ότι η νέα βαριά πανοπλία «θα ενισχύσει την αμυντική δύναμη πυρός της Ουκρανίας».

Ο κ. Scholz είχε κρατηθεί από το να προμηθεύει Leopards, φοβούμενος ότι θα μπορούσε να πυροδοτήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά τελικά υποχώρησε σήμερα εν μέσω τεράστιων διεθνών πιέσεων.



Τώρα θα στείλει 14 Leopard 2, συν ανταλλακτικά και πυρομαχικά, και θα άρει την απαγόρευση άλλων χωρών να στέλνουν τα δικά τους. Η Πολωνία, η Φινλανδία, η Δανία, η Νορβηγία και η Ισπανία περίμεναν την άδεια του Βερολίνου για να στείλουν κάποιους από τους στόλους τους στην Ουκρανία.

Οι αναφορές ανέφεραν ότι οι εξαγριωμένοι σύμμαχοι αύξαναν την πίεση και απείλησαν να αψηφήσουν το Βερολίνο στέλνοντας τανκς χωρίς άδεια. «Αυτή η απόφαση ακολουθεί τη γνωστή μας γραμμή υποστήριξης της Ουκρανίας στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας», δήλωσε σήμερα ο κ. Scholz.

«Ενεργούμε με στενά συντονισμένο τρόπο διεθνώς».

Τα γερμανικά Leopards, τα οποία εκτελούνται από στρατούς σε όλη την Ευρώπη, θεωρούνται ευρέως ως η καλύτερη επιλογή καθώς είναι διαθέσιμα σε μεγάλους αριθμούς και είναι εύκολο να αναπτυχθούν και να συντηρηθούν. Περίπου 2.000 άρματα μάχης Leopard 2 χρησιμοποιούνται από τους συμμάχους της Ουκρανίας. Άλλες χώρες που χρησιμοποιούν Leopards περιλαμβάνουν τον Καναδά, τη Σουηδία και την Ολλανδία, που όλες έχουν στείλει όπλα στην Ουκρανία. (ΠΗΓΗ)

-Συντάκτης: End Time Headlines

ΠΗΓΗ >> https://endtimeheadlines.org/2023/01/game-changer-putins-allies-are-now-calling-for-berlin-to-be-nuked-after-germanys-decision-to-send-tanks -to-aid-ukraine/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr