Home Greek News Η Pfizer του ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ παραδέχεται ότι «κατασκεύασε» νέα στελέχη Covid για να αναπτύξει…νέα ΕΜΒΟΛΙΑ!!! Οι έρευνες κέρδους λειτουργίας πρόκειται για ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!!

Η Pfizer του ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ παραδέχεται ότι «κατασκεύασε» νέα στελέχη Covid για να αναπτύξει…νέα ΕΜΒΟΛΙΑ!!! Οι έρευνες κέρδους λειτουργίας πρόκειται για ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!!

by _
0 comment 79 views
Η Pfizer παραδέχεται ότι «κατα…
Η Pfizer παραδέχεται ότι «κατα…

NEWSPUNCH: Η Pfizer παραδέχεται ότι «κατασκεύασε» νέα στελέχη Covid για να αναπτύξει νέα εμβόλια


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί ΝΑΙ ΜΕΝ, ο «ιός» υπάρχει, αλλά είναι φτιαγμένος σε…ΧΙΜΑΙΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ· όπερ σημαίνει ότι είναι προϊόν των ύπουλων ερευνών…ΚΕΡΔΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, GAIN-OF-FUNCTION. Μιλάμε για τις έρευνες που έκαναν ο Δρ. Φάουτσι σε συνεργασία με τους…ΚΙΝΕΖΟΥΣ για να φτιάξουν έναν…ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ κορωνοϊού που εξαπολύεται, ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΕΡΟΣ, αλλά μέσω της..ΣΙΡΑΓΓΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ!!!  ΔΗΛΑΔΗ, ΆΛΛΟ αυτός ο κορωνοϊός και ΆΛΛΟ ο «κορωνοϊός» ο…ΨΕΥΤΙΚΟΣ που μας λένε εδώ και 3 χρόνια ότι «υπάρχει» και ότι έχει «σκοτώσεις» εκατομμύρια παγκοσμίως και του οποίου η ύπαρξη δεν έχει αποδειχθεί ΠΟΤΕ (και ούτε πρόκεται), κτλ. ΤΟΥΤΟ είναι το μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ που έχουν χάψει όλοι ενώ, στην πραγματικότητα, ο κορωνοϊός ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ είναι αυτός που αναφέρεται στα εξής άρθρα μας και είναι προϊόν εγκληματικότατης επιχειρήσεως της Ελιτ για την ΕΞΩΝΤΟΣΗ του παγκοσμίου πληθυσμού μέσω…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!!!

Εμείς από τα Ελληνικά Νέα Τώρα έχουν αποκαλύψει όλα αυτά εδώ και τρία χρόνια. Διαβάστε επίσης τα κάτω άρθρο για περισσότερα…

ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στην Ουκρανία ειδική σύμβαση για «Έρευνα για τον Covid-19»!!!


29 Ιανουαρίου 2023 Baxter Dmitry

Ο μεγάλος κολοσσός των Big Pharma Pfizer παραδέχτηκε την Παρασκευή ότι «κατασκεύασε» ανθεκτικές στη θεραπεία παραλλαγές του Covid-19 προκειμένου να δοκιμάσει το αντιικό φάρμακό της. Η παραδοχή υποστηρίζει εν μέρει τους προηγούμενους ισχυρισμούς ενός στελέχους της εταιρείας, ο οποίος είπε σε έναν μυστικό δημοσιογράφο του Project Veritas ότι η Pfizer σκόπιμα «μετάλλαξε» τον ιό για να «αναπτύξει προληπτικά νέα εμβόλια». Για περισσότερα πάνω σε αυτό διαβάστε επίσης Αποκάλυψη-βόμβα: Ο επικεφαλής της τεχνολογίας mRNA της Pfizer και συνάδελφος του Μπουρλά παραδέχεται ότι οι Big Pharma κάνουν τους ιούς «πιο ισχυρούς» και ο Covid είναι πιθανό να δραπέτευσε από το εργαστήριο της Γουχάν

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο επικεφαλής της τεχνολογίας mRNA της Pfizer και συνάδελφος του Μπουρλά παραδέχεται ότι οι Big Pharma κάνουν τους ιούς «πιο ισχυρούς» και ο Covid είναι πιθανό να δραπέτευσε από το εργαστήριο της Γουχάν

Σε μια δήλωση που εκδόθηκε την Παρασκευή στις 8 μ.μ., η Pfizer είπε ότι «δεν έχει διεξαγάγει έρευνες κέρδους λειτουργίας (gain-of-function) ή κατευθυνόμενης εξέλιξης», αναφερόμενη στην πρακτική της ενίσχυσης της ικανότητας ενός ιού να μολύνει ανθρώπους και στη διαδικασία επιλογής «επιθυμητών» χαρακτηριστικών ενός ιού για αναπαραγωγή, αντίστοιχα.

Η δήλωση της Pfizer κυκλοφόρησε στις 20:00 την Παρασκευή, η οποία είναι γνωστή ως η καλύτερη ώρα της εβδομάδας για τις εταιρείες να «δημοσιεύουν» ειδήσεις που δεν θέλουν να παρατηρήσουν τα μέσα ενημέρωσης.

Ο γίγαντας των Big Pharma παραδέχτηκε ότι συνδύασε τις πρωτεΐνες-ακίδες των νέων παραλλαγών του κορωνοϊού με το αρχικό στέλεχος για να δοκιμάσει τα εμβόλιά του και ότι δημιούργησε μεταλλάξεις του ιού για να δοκιμάσει το Paxlovid, το αντιικό φάρμακό του.

«Σε περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων… ένας τέτοιος ιός μπορεί να κατασκευαστεί για να επιτραπεί η αξιολόγηση της αντιϊκής δραστηριότητας στα κύτταρα», είπε η εταιρεία, προσθέτοντας ότι αυτή η εργασία πραγματοποιήθηκε σε ένα ασφαλές εργαστήριο. Η εργασία προσπάθησε επίσης να δημιουργήσει «ανθεκτικά στελέχη του ιού», πρόσθεσε, περιγράφοντας μια διαδικασία που συνήθως γίνεται κατανοητή ως έρευνα «κέρδους λειτουργίας».

Σύμφωνα με το RT: Η δήλωση της Pfizer ήρθε δύο ημέρες αφότου ο Jordon Trishton Walker, στέλεχος που συμμετέχει στο τμήμα mRNA της εταιρείας, είπε σε μυστικό δημοσιογράφο ότι η εταιρεία «εξερευνά» τρόπους για να «μετάλλαξει [Covid] ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε, να αναπτύξουμε προληπτικά, νέα εμβόλια .» Ο Walker είπε ότι οι επιστήμονες εξετάζουν το ενδεχόμενο να μολύνουν πιθήκους με τον ιό, οι οποίοι στη συνέχεια θα «συνέχιζαν να μολύνουν ο ένας τον άλλον».

«Από ό,τι έχω ακούσει, [οι επιστήμονες της Pfizer] το βελτιστοποιούν, αλλά προχωρούν αργά γιατί όλοι είναι πολύ προσεκτικοί», εξήγησε. «Προφανώς δεν θέλουν να το επιταχύνουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι προσπαθούν επίσης να το κάνουν ως διερευνητικό πράγμα, επειδή προφανώς δεν θέλεις να διαφημίσεις ότι ανακαλύπτεις μελλοντικές μεταλλάξεις».

Η δήλωση της Pfizer δεν κάνει καμία αναφορά στο υποτιθέμενο σχέδιο μόλυνσης πιθήκων, αλλά εξηγεί ότι οποιαδήποτε εργασία σε ζωντανούς ιούς πραγματοποιείται in vitro, δηλαδή μέσα σε δοκιμαστικούς σωλήνες ή άλλο εργαστηριακό εξοπλισμό.

Μπάξτερ Ντμίτρι
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ba[email protected]

ΠΗΓΗ:
https://newspunch.com/pfizer-admits-it-engineered-new-covid-strains-to-develop-new-vaccines/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr