Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΕΟΣ!!! – Ο ΠΟΥ αποφασίζει ότι η ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-COVID-19 δεν έχει ακόμη τελειώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΕΟΣ!!! – Ο ΠΟΥ αποφασίζει ότι η ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-COVID-19 δεν έχει ακόμη τελειώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 347 views
ΕΛΕΟΣ!!! – Ο ΠΟΥ αποφασίζει ότι η ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-COVID-19 δεν έχει ακόμη τελειώσει (ΒΙΝΤΕΟ)
ΕΛΕΟΣ!!! – Ο ΠΟΥ αποφασίζει ότι η ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-COVID-19 δεν έχει ακόμη τελειώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΕΟΣ!!! – Ο ΠΟΥ αποφασίζει ότι η ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-COVID-19 δεν έχει ακόμη τελειώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από τρία χρόνια της πανδημίας COVID-19, πολλές χώρες επέστρεψαν στην προ-πανδημική εποχή καταργώντας τις απαιτήσεις εμβολίων και δοκιμών, ενώ άλλες έχουν χαλαρώσει τους περιορισμούς.

Η Ιαπωνία, για παράδειγμα, έχει κατηγοριοποιήσει το COVID-19 ως ίδιο με την εποχική γρίπη.



Ο πρωθυπουργός Fumio Kishida της Ιαπωνίας ανακοίνωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι έδωσε εντολή στο υπουργικό συμβούλιο να επαναταξινομήσει τον COVID-19, τοποθετώντας τον στην ίδια κατηγορία με την εποχική γρίπη, την ερυθρά και την ανεμοβλογιά την άνοιξη.

«Για να προωθήσουμε περαιτέρω τις προσπάθειες «ζωής με τον κορωνοϊό» και να επαναφέρουμε την Ιαπωνία σε μια κατάσταση ομαλότητας, θα μεταφέρουμε τις διάφορες πολιτικές και μέτρα μέχρι σήμερα σε φάσεις», είπε ο Kishida.

Τη Δευτέρα, ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους δήλωσε ότι η πανδημία δεν έχει ακόμη τελειώσει.

«Όπως γνωρίζετε, την Παρασκευή, η επιτροπή έκτακτης ανάγκης συνεδρίασε για να εξετάσει εάν αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Η επιτροπή με ενημέρωσε ότι, κατά την άποψή της, ο COVID-19 παραμένει μια παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία. Και συμφωνώ», είπε ο Τέντρος κατά τη διάρκεια της 152ης συνεδρίασης του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΠΟΥ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο Tedros συμφώνησε με την αξιολόγηση της Επιτροπής για την τρέχουσα πανδημία COVID-19 και την χαρακτήρισε ως «επείγουσα ανάγκη για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC).»

Η επιτροπή, μαζί με τον Tedros, πίστευαν ότι η πανδημία COVID-19 είναι πιθανό σε μεταβατική φάση.

«Η Επιτροπή αναγνώρισε ότι η πανδημία COVID-19 μπορεί να πλησιάζει σε ένα σημείο κάμψης. Η επίτευξη υψηλότερων επιπέδων ανοσίας του πληθυσμού παγκοσμίως, είτε μέσω μόλυνσης ή/και εμβολιασμού, μπορεί να περιορίσει τον αντίκτυπο του SARS-CoV-2 στη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο ιός θα παραμείνει ένα μόνιμα εγκατεστημένο παθογόνο σε ανθρώπους και ζώα για το άμεσο μέλλον».

Ο ΠΟΥ εξακολουθεί να προτρέπει πολλές χώρες να εμβολιάσουν τον πληθυσμό με το εμβόλιο για τον COVID παρά τους κινδύνους του.



«Ο ΠΟΥ προτρέπει τις χώρες: να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να συνεχίσουν να αναφέρουν δεδομένα επιτήρησης και γονιδιωματικής αλληλουχίας. να προτείνει κατάλληλα στοχευμένα μέτρα δημόσιας υγείας και κοινωνικής υγείας (PHSM) όπου είναι απαραίτητο· να εμβολιαστούν οι πληθυσμοί που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για να ελαχιστοποιηθούν οι σοβαρές ασθένειες και οι θάνατοι· και να διεξάγει τακτική επικοινωνία κινδύνου, απαντώντας σε ανησυχίες του πληθυσμού και δεσμεύοντας τις κοινότητες για τη βελτίωση της κατανόησης και της εφαρμογής των αντίμετρων», σύμφωνα με τη δήλωση.

«Η Επιτροπή ενημερώθηκε ότι, παγκοσμίως, έχουν χορηγηθεί 13,1 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του COVID-19, με το 89% των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και το 81% των ηλικιωμένων (άνω των 60 ετών) να έχουν ολοκληρώσει την αρχική σειρά. Σημαντική πρόοδος έχει επίσης σημειωθεί στα εξής: ανάπτυξη αποτελεσματικών ιατρικών αντιμέτρων. δημιουργία παγκόσμιας ικανότητας για γονιδιωματική αλληλουχία και γονιδιωματική επιδημιολογία· και στην κατανόηση του τρόπου διαχείρισης της infodemic στο νέο πληροφοριακό οικοσύστημα, συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης», πρόσθεσε.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΗΓΗ:

WHO Decides COVID-19 Pandemic is Not Over (VIDEO)

Από τον Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 30 Ιανουαρίου 2023 στις 10:40 π.μ

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr