Home Κορωνοϊος Δρ Ναόμι Γουλφ: Η Pfizer γνώριζε ότι το φάρμακο COVID-19 mRNA της ήταν επιβλαβές σε μεγάλη κλίμακα, μπορούσε να αποβληθεί από άτομο σε άτομο και ακόμη και να συνεισφέρει σε θανάτους.

Δρ Ναόμι Γουλφ: Η Pfizer γνώριζε ότι το φάρμακο COVID-19 mRNA της ήταν επιβλαβές σε μεγάλη κλίμακα, μπορούσε να αποβληθεί από άτομο σε άτομο και ακόμη και να συνεισφέρει σε θανάτους.

Οι Ελιτ θέλουν να ερημώσουν τον κόσμο με τα εμβόλια - Η Κίνα άνοιξε εργοστάσια παραγωγής εμβολίων mRNA, αλλά δεν εμβολιάζει τους πολίτες της με αυτά!!!

by _
0 comment 258 views

Δρ Ναόμι Γουλφ: Η Pfizer γνώριζε ότι το φάρμακο COVID-19 mRNA της ήταν επιβλαβές σε μεγάλη κλίμακα, μπορούσε να αποβληθεί από άτομο σε άτομο και ακόμη και να συνεισφέρει σε θανάτους.

Οι Ελιτ θέλουν να ερημώσουν τον κόσμο με τα εμβόλια – Η Κίνα άνοιξε εργοστάσια παραγωγής εμβολίων mRNA, αλλά δεν εμβολιάζει τους πολίτες της με αυτά!!!


28 Ιανουαρίου 2023 Baxter Dmitry

Ο ιός Covid-19 και τα εμβόλια mRNA της Big Pharma αποτελούν ένα βιολογικό όπλο που αναπτύχθηκε από την παγκόσμια ελίτ σε συνεργασία με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (CCP) προκειμένου να ερημώσει σιγά σιγά τον δυτικό κόσμο, σύμφωνα με τη Δρ Ναόμι Γουλφ, η οποία μίλησε με τον Στιβ Μπάνον στο The War Room αυτή την εβδομάδα.

Η Δρ Γουλφ δεν συγκρατήθηκε όταν περιέγραψε τη σοβαρότητα αυτών των επικίνδυνων δηλητηριωδών εμβολίων που προκαλούν φρικτές εσωτερικές βλάβες και σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν έναν ανείπωτο αριθμό Δυτικών.



Δρ Naomi Wolf: Πιστεύω, όπως γνωρίζετε, ότι αυτό είναι ένα βιολογικό όπλο. Έχω κάνει αναφορές που δείχνουν ότι κατασκευάζεται σε συνεργασία με το ΚΚΚ (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα).

H Δρ Wolf (Γουλφ) επεσήμανε ότι η Κίνα έχει ανοίξει εργοστάσια παραγωγής mRNA, αλλά δεν εμβολιάζει τους πολίτες της με mRNA.

«Η Κίνα άνοιξε εργοστάσια παραγωγής σε όλη τη Δυτική Ευρώπη και τώρα στη Βόρεια Αμερική. Και έτσι για μένα, είναι απλώς ένας αργός τρόπος για να εξασθενίσει, αν όχι να σκοτώσει τον πληθυσμό στη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη. Και το βλέπω πολύ συντηρητικά και πολύ συμβουλευτικά. Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και τρομακτικό να το προωθούν αυτό τώρα ως ετήσιο. Και, φυσικά, πρόκειται (το FDA) να το εγκρίνει την Πέμπτη επειδή αυτή η συμβουλευτική επιτροπή είναι εξ ολοκλήρου ενθουσιασμένη με τη βιομηχανία».

Η Dr. Naomi Wolf και το The Daily Clout κυκλοφόρησαν πρόσφατα το «War Room/Daily Clout Pfizer Documents Analysis Reports – Μάθετε τι η Pfizer και η FDA προσπάθησαν να κρύψουν».

War Room / DailyClout Pfizer Documents Analysis Volunteers’ Reports eBook

Αυτός ο τόμος περιλαμβάνει 50 εκθέσεις που γράφτηκαν από εθελοντές του προγράμματος ανάλυσης εγγράφων War Room/DailyClout Pfizer με υψηλή πιστοποίηση, οι οποίοι μελέτησαν τα έγγραφα της Pfizer που κυκλοφόρησαν με δικαστική εντολή από την FDA των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Pfizer γνώριζε κατά τη διάρκεια της κλινικής δοκιμής ότι το φάρμακο COVID-19 mRNA της ήταν επιβλαβές σε μεγάλη κλίμακα, μπορούσε να αποβληθεί από άτομο σε άτομο και ακόμη και να συνεισφέρει σε θανάτους. Παρά αυτή τη γνώση, η Pfizer και η FDA, με τη βοήθεια του CDC και των βασικών μέσων ενημέρωσης, απέκλεισαν αυτές τις πληροφορίες και εμπόδισαν τους ανθρώπους να δώσουν ενημερωμένη συγκατάθεση για να λάβουν θεραπεία.



«Το ηλεκτρονικό βιβλίο Pfizer Reports παρέχει στο κοινό μια εκτενή ανάλυση των πρωτογενών εγγράφων κλινικών δοκιμών της Pfizer. Οι αναφορές δείχνουν ότι η Pfizer γνώριζε κατά τη διάρκεια της δοκιμής ότι το φάρμακο COVID-19 mRNA της ήταν επιβλαβές σε μεγάλη κλίμακα, μπορούσε να αποβληθεί από άτομο σε άτομο και ακόμη και να συνεισφέρει σε θανάτους», δήλωσε η Amy Kelly, Project Manager της Pfizer Document Investigations Team. . «Οι άνθρωποι που έλαβαν αυτό το φάρμακο δεν ήταν πλήρως ενημερωμένοι για τις επιβλαβείς παρενέργειές του πριν το λάβουν, επομένως ένα από τα βασικά δόγματα της ιατρικής – η ενημερωμένη συγκατάθεση για τους ασθενείς – παραβιάστηκε κατάφωρα».

«Το πρωτοποριακό νέο βιβλίο εκτοξεύει την εγκληματική επιχείρηση της Pfizer». γράφει το Vigilant Fox σε μια ανασκόπηση των εγγράφων ebook. Ο κ. Φοξ δηλώνει περαιτέρω «Εβδομήντα πέντε χρόνια. Τόσο καιρό η Pfizer και η FDA προσπάθησαν να αποκρύψουν τα έγγραφα της Pfizer από τη δημόσια θέα — πολύ καιρό αφότου πέθαναν σχεδόν όλοι οι θιγόμενοι. Μόλις ο διάσημος δικηγόρος Aaron Siri οδήγησε μια υπόθεση FOIA (Freedom of Information Act Request) κατά του FDA που ένας ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε να δημοσιοποιηθούν τα έγγραφα σε 108 ημέρες, τον ίδιο χρόνο που χρειάστηκε o FDA για να εγκρίνει τις ενέσεις Covid-19.

Μέσω The War Room.

 

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/dr-naomi-wolf-covid-is-a-globalist-bioweapon-designed-to-slowly-depopulate-the-world/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr