Home ΔΙΕΘΝΗ Νέα μελέτη από ομοτίμους: «Τουλάχιστον 12 εκατομμύρια νεκροί από εμβόλια για τον COVID»

Νέα μελέτη από ομοτίμους: «Τουλάχιστον 12 εκατομμύρια νεκροί από εμβόλια για τον COVID»

by _
0 comment 262 views
Νέα μελέτη με κριτές: «12 εκατομμύρια νεκροί από εμβόλια για τον COVID»
Νέα μελέτη με κριτές: «12 εκατομμύρια νεκροί από εμβόλια για τον COVID»

Νέα μελέτη από ομοτίμους: «Τουλάχιστον 12 εκατομμύρια νεκροί από εμβόλια για τον COVID»

26 Ιανουαρίου 2023 Sean Adl-Tabatabai

Μια νέα έρευνα από ομοτίμους αποκάλυψε ότι τουλάχιστον 12 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει ως άμεσο αποτέλεσμα της λήψης του επικίνδυνου εμβολίου COVID-19.

Σύμφωνα με τη μελέτη, πάνω από 227.000 Αμερικανοί σκοτώθηκαν από τα εμβόλια mNRA τον πρώτο χρόνο μετά την κυκλοφορία.



Δεδομένου ότι οι θάνατοι από το εμβόλιο ήταν υψηλότεροι το 2022, οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός των θανάτων από κάθε αιτία από τα εμβόλια για τον COVID κυμαίνεται από 500.000 έως 600.000. Έτσι το παγκόσμιο κόστος ζωής από αυτά τα εμβόλια είναι τουλάχιστον 12 εκατομμύρια άνθρωποι.

Το Infowars.com αναφέρει: Αλλά κανείς δεν θέλει να μιλήσει για αυτό, επειδή έτσι λειτουργεί η επιστήμη. Όταν δεν μπορες να διαφωνήσεις με τα δεδομένα, λογοκρίνεις τον ομιλητή, όπως μου έκαναν η FDA και τα CDC.

Προσπαθούν ενεργά να ανακαλέσουν την επιστημονική εργασία επειδή καταστρέφει το αφήγημα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν επειδή τα περιοδικά δέχονται έντονη πίεση να λογοκρίνουν οποιοδήποτε αντι-αφηγηματικό έγγραφο.

Το πρόβλημα είναι ότι η έρευνα του Mark ήταν απολύτως συνεπής με τις έρευνές μου.

Εάν θέλουν να ανακαλέσουν την επιστημονική εργασία, πρέπει να μας δείξουν τις έρευνες ΤΟΥΣ. Αλλά φυσικά, δεν έχουν καμία έρευνα γιατί φοβούνται πολύ τα αποτελέσματα.

Έτσι, θα χρησιμοποιήσουν επιχειρήματα που κυματίζουν το χέρι, όπως «δεν μου αρέσει η μεθοδολογία» ή κάποιες ανοησίες όπως αυτή αντί να συλλέγουν τα δικά τους δεδομένα.

Δεν θα μας δείξουν ΠΟΤΕ δεδομένα έρευνας που υποστηρίζουν το αφήγημα τους επειδή δεν υπάρχουν.

Εισαγωγή..

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο του Substack που μόλις επέστησε στην προσοχή μου ένας από τους αναγνώστες μου:

Υποθέτω ότι οι έρευνες μου ήταν σωστές τελικά. Τι έκπληξη!



Αυτός είναι φυσικά ο λόγος που το CDC και η ιατρική κοινότητα ΔΕΝ κάνουν ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ έρευνα για τους εμβολιασμένους. Ήξεραν ότι θα έβρισκαν μια καταστροφή. ότι η Pfizer είπε ψέματα στη δοκιμή εμβολίου της.

Δείτε τι αναφέρθηκε για τη δοκιμή Pfizer στην επιστημονική εργασία NEJM:

Η Pfizer ανέφερε ότι μόνο το 1,2% των συμμετεχόντων ανέφερε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Στην πραγματικότητα, είναι 5 φορές αυτός ο αριθμός.

Ιδού τι έδειξε η έρευνα: Το 13,4% των ερωτηθέντων στην έρευνα ανέφεραν ότι είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID. Ωστόσο, πρέπει να το παρακάμψουμε κατά δύο, επειδή οι άνθρωποι αναφέρουν λιγότερο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ως ανεπιθύμητες ενέργειες.

Με άλλα λόγια, τα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα μετά τον εμβολιασμό ήταν 5 φορές αυτά που μας είπε η Pfizer.

Ωχ.

Αυτός είναι ο λόγος που ο FDA δεν κάνει ποτέ έρευνες μετά την αγορά για τα φάρμακα που εγκρίνει. Γιατί η πραγματικότητα πονάει.

Είναι η FDA που έπρεπε να το είχε ανακαλύψει πριν από τον Mark Skidmore.

Ο FDA κοιμάται στο τιμόνι και απλώς πιστεύουν όλα όσα τους λένε οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Γιατί δεν κάνουν τέτοιες έρευνες για να δουν αν η πραγματικότητα ταιριάζει με τη μελέτη;



Κάνω τακτικές έρευνες και τα αποτελέσματα είναι πάντα συγκλονιστικά. Κανείς δεν θέλει να κάνει παρόμοιες έρευνες για κάποιο λόγο.

Αλλά γίνεται καλύτερο…

Από το χαρτί, δείτε το μέρος με μπλε χρώμα:

Ναι, καλά διαβάσατε….

Ναι, καλά διαβάσατε….

Έως και 332.608 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα εμβόλια κατά του COVID μόνο τον πρώτο χρόνο!

Και τι όφελος είχαν από αυτό; Κανένα όφελος όπως σημειώνεται σε αυτό το άρθρο.

Εν ολίγοις, σκοτώσαμε τουλάχιστον 217.000 Αμερικανούς και τραυματίσαμε σοβαρά 33 εκατομμύρια Αμερικανούς μόλις τον πρώτο χρόνο, και το CDC και η FDA θέλουν να σας κάνουν περισσότερους εμβολιασμούς.

Το δεύτερο έτος, περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν, επομένως ο συνολικός αριθμός θανάτων για τα εμβόλια για τον COVID μόνο στην Αμερική είναι 500.000 έως 600.000, που μεταφράζεται σε 10 εκατομμύρια -12 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως που προκαλούνται από αυτά τα εμβόλια.

Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή στην ανθρώπινη ιστορία και ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν θα συζητήσει με κανέναν από τους συναδέλφους μου σχετικά με αυτό σε ένα δημόσιο φόρουμ. Θέλουν να μας φιμώσουν.

Αυτά είναι συνεπή με τα νούμερα που λέω εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι τυχαίο.

Περίληψη

Πάνω από 500.000 Αμερικανοί έχουν σκοτωθεί από το εμβόλιο για τον COVID τα πρώτα δύο χρόνια.

Όπως θα έλεγε και ο Scott Adams, «Υποθέτω ότι όλοι οι άνθρωποι κατά των εμβολίων είχαν δίκιο τελικά. Θα έπρεπε να τους είχαμε ακούσει αντί να τους λογοκρίνουμε».

Και τέλος, αυτός είναι ο λόγος που η FAA (Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας) δεν ερεύνησε ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ τραυματισμό ή θάνατο πιλότου μετά τα εμβόλια για τον COVID. Όταν ρώτησα έναν κορυφαίο αξιωματούχο της FAA γιατί δεν έγιναν έρευνες, είπε, «ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ». Αυτό σημαίνει ότι η FAA έλαβε εντολή να μην ερευνήσει τους τραυματισμούς του COVID από την κυβέρνηση Μπάιντεν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κανένας από την FAA ΔΕΝ επικοινώνησε με κανέναν από τους πιλότους με ειδικές ανάγκες.

ΠΗΓΗ >>

New Peer-Reviewed Study: ’12 Million DEAD From COVID Jabs’

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr