Home ΗΠΑ Ο γερουσιαστής Marco Rubio στέλνει επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer μετά το εκρηκτικό μυστικό βίντεο του Project Veritas που αποκαλύπτει ότι η εταιρεία «μεταλλάσσει» ιούς Covid για κέρδη!

Ο γερουσιαστής Marco Rubio στέλνει επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer μετά το εκρηκτικό μυστικό βίντεο του Project Veritas που αποκαλύπτει ότι η εταιρεία «μεταλλάσσει» ιούς Covid για κέρδη!

by _
0 comment 313 views
Ο γερουσιαστής Rubio στέλνει επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer μετά το εκρηκτικό μυστικό βίντεο του Project Veritas που αποκαλύπτει ότι η εταιρεία «μεταλλάσσει» ιούς Covid για κέρδη!
Ο γερουσιαστής Rubio στέλνει επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer μετά το εκρηκτικό μυστικό βίντεο του Project Veritas που αποκαλύπτει ότι η εταιρεία «μεταλλάσσει» ιούς Covid για κέρδη!

Ο γερουσιαστής Marco Rubio (Μάρκο Ρούμπιο) στέλνει επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer μετά το εκρηκτικό μυστικό βίντεο του Project Veritas που αποκαλύπτει ότι η εταιρεία «μεταλλάσσει» ιούς Covid για κέρδη!


Διαβάστε πρώτα τα δύο πρώτα μας άρθρα πάνω σε αυτό το θέμα για να ξέρετε περί τίνος πρόκειται ακριβώς…

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο επικεφαλής της τεχνολογίας mRNA της Pfizer και συνάδελφος του Μπουρλά παραδέχεται ότι οι Big Pharma κάνουν τους ιούς «πιο ισχυρούς» και ο Covid είναι πιθανό να δραπέτευσε από το εργαστήριο της Γουχάν 

Το μεγάλο στέλεχος της Pfizer που μόλις πιάστηκε on camera να πει την αλήθεια για τον ψευδο-κορωνοϊό νόμιζε ότι ήταν σε ραντεβού…ΓΚΕΪ!!!




Από την Cristina Laila
Δημοσιεύθηκε 27 Ιανουαρίου 2023 στις 11:20 π.μ

Θυμάστε όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, είπε ότι τα άτομα που «διδίδουν παραπληροφόρηση» σχετικά με τα εμβόλια Covid είναι «εγκληματίες»;

Αυτό φυσικά συνέβη αφού υποστήριξε ψευδώς ότι τα εμβόλιά του είναι 100% αποτελεσματικά για την πρόληψη του Covid.

Αποδεικνύεται ότι η Pfizer πειραματίζεται με επικίνδυνο κέρδος λειτουργίας (με έρευνες κέρδους λειτουργίας, gain-of-function) στον Covid-19 προκειμένου να κερδίσει περισσότερα χρήματα από τα εμβόλια, σύμφωνα με διευθυντή έρευνας της εταιρείας Pharma.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, το Project Veritas το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφόρησε εκρηκτικό βίντεο του Jordon Trishton Walker, Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης, Στρατηγικών Επιχειρήσεων της Pfizer, παραδεχόμενος ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας εξερευνά τη «μετάλλαξη» του Covid-19 μέσω της «κατευθυνόμενης (μετ)εξέλιξης», ώστε η εταιρεία να μπορεί να συνεχίσει να επωφελείται από τα εμβόλια .

«Ένα από τα πράγματα που εξερευνούμε είναι, γιατί να μην το μεταλλάξουμε μόνοι μας [COVID] για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε — να αναπτύξουμε προληπτικά νέα εμβόλια, σωστά; Άρα, πρέπει να το κάνουμε. Αν όμως το κάνουμε αυτό, υπάρχει κίνδυνος όπως, όπως θα μπορούσε κανείς να φανταστεί – κανείς δεν θέλει να έχει μια φαρμακευτική εταιρεία που μεταλλάσσει τους γαμημένους τους ιούς», είπε ο Walker στον μυστικό δημοσιογράφο του Project Veritas.

Ο γερουσιαστής Marco Rubio έστειλε την Πέμπτη στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Albert Bourla, μια επιστολή ως απάντηση στο εκρηκτικό μυστικό βίντεο του Project Veritas που αποκάλυπτε την Pfizer:

«Γράφω ως απάντηση σε ανησυχητικές αναφορές σχετικά με την πρόθεση της Pfizer να μεταλλάξει τον ιό SARS-CoV-2 (COVID) μέσω κέρδους λειτουργίας ή «κατευθυνόμενης εξέλιξης», όπως περιγράφεται από τον Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης της Pfizer, Τζόρνταν Γουόκερ. Όπως έχει αποδειχτεί ξανά και ξανά, οι προσπάθειες μετάλλαξης ενός ιού, ιδιαίτερα ενός τόσο ισχυρού όπως το COVID, είναι επικίνδυνες. Εάν οι ισχυρισμοί που περιγράφονται στο βίντεο είναι αληθινοί, η Pfizer έχει θέσει την επιθυμία της για κέρδος πάνω από την ανησυχία της εθνικής και παγκόσμιας υγείας και πρέπει να λογοδοτήσει». είπε ο Ρούμπιο.



Ως εταιρεία που ισχυρίζεται ότι «καινοτομεί κάθε μέρα για να κάνει τον κόσμο ένα πιο υγιές μέρος», αυτοί οι ισχυρισμοί από την ηγεσία σας που είναι επιφορτισμένη με την έρευνα και την ανάπτυξη είναι ανησυχητικοί. Όπως αξίζει να γνωρίζει ο αμερικανικός λαός, σας ζητώ να παρέχετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

1. Ποιες προσπάθειες καταβάλλει ή σχεδιάζει να καταβάλει η Pfizer επί του παρόντος για τη μετάλλαξη του ιού SARS-CoV-2;

2. Σκοπεύει η Pfizer να συνεχίσει τη μετάλλαξη του ιού SARS-CoV-2 μέσω πειραμάτων κέρδους λειτουργίας ή ερευνών κατευθυνόμενης εξέλιξης, με σκοπό τη δημιουργία νέων εμβολίων πριν η παραλλαγή είναι παρούσα στον μεγαλύτερο πληθυσμό;

3. Έχει συνεργαστεί η Pfizer με ομοσπονδιακούς αξιωματούχους σχετικά με τα σχέδιά τους για την επίβλεψη αυτών τών ερευνών; Καταχωρίστε τα ονόματα και τις εταιρείες για αυτά τα άτομα.

4. Ποια μέτρα έχει λάβει η Pfizer για να διασφαλίσει ότι ο μεταλλαγμένος ιός δεν θα διαρρεύσει από το εργαστήριο και δεν θα μολύνει τον μεγαλύτερο πληθυσμό;

5. Έχει συνεργαστεί η Pfizer με άλλες βιοφαρμακευτικές εταιρείες για να συνεργαστεί σε αυτήν την ερευνητική προσπάθεια; Παρακαλούμε αναφέρετε τις οντότητες με τις οποίες ήρθατε σε επαφή.



6. Θα δεσμευτείτε να σταματήσετε οποιαδήποτε μελλοντική έρευνα που μεταλλάσσει το εμβόλιο SARS-CoV-2 καθώς ουσιαστικά στοιχεία έχουν δείξει ότι παρόμοια επικίνδυνη έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν πολύ πιθανόν να οδήγησε στην αρχική εμφάνιση και παγκόσμια εξάπλωση του ιού;

Ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον ζήτησε την Πέμπτη από το Κογκρέσο να διερευνήσει τους κατασκευαστές εμβολίων και τη διαδικασία έγκρισης των εμβολίων για τον COVID ως απάντηση στο εκρηκτικό μυστικό βίντεο του Project Veritas που αποκαλύπτει τα υποτιθέμενα σχέδια της Pfizer για «μετάλλαξη» του ιού Covid.

Κριστίνα Λάιλα

Περισσότερες πληροφορίες:

Πρόσφατες αναρτήσεις Επικοινωνία

Η Cristina άρχισε να γράφει για το The Gateway Pundit το 2016 και αυτή τη στιγμή είναι η Associate Editor.

ΠΗΓΗ >>

Senator Rubio Sends Letter to Pfizer CEO After Project Veritas’ Explosive Undercover Video Reveals Company ‘Mutating’ Covid Virus For Profits

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr