Home ΗΠΑ Ουκρανικά στρατεύματα προσγειώνονται στο έδαφος των ΗΠΑ και θα ξεκινήσουν εκπαίδευση στη στρατιωτική βάση στην Οκλαχόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ουκρανικά στρατεύματα προσγειώνονται στο έδαφος των ΗΠΑ και θα ξεκινήσουν εκπαίδευση στη στρατιωτική βάση στην Οκλαχόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 216 views

Ουκρανικά στρατεύματα προσγειώνονται στο έδαφος των ΗΠΑ και θα ξεκινήσουν εκπαίδευση στη στρατιωτική βάση στην Οκλαχόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Anthony Scott
ΠΡΩΤΟ-δημοσιεύθηκε 18 Ιανουαρίου 2023 στις 1:20 μ.μ

Ο πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας έχει φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ουκρανικά στρατεύματα αποβιβάστηκαν επίσημα στο έδαφος των ΗΠΑ και θα ξεκινήσουν στρατιωτική εκπαίδευση στο Φορτ Σιλ της Οκλαχόμα.

Οι στρατιώτες προσγειώθηκαν στο περιφερειακό αεροδρόμιο του Φορτ Σιλ το απόγευμα της Τρίτης.

Η εκπαίδευση για τα ουκρανικά στρατεύματα θα συνίσταται στο να μάθουν να χειρίζονται το πυραυλικό σύστημα Patriot και θα υποβληθούν σε διάφορες προσομοιώσεις τύπου μάχης.

Δείτε τη στιγμή που έφτασε το αεροπλάνο τους..

Όπως ανέφερε προηγουμένως το The Gateway Pundit, η κίνηση για την εκπαίδευση των ουκρανικών στρατευμάτων έρχεται αφότου το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στη διαδικασία αποστολής ενός συστήματος αεράμυνας Patriot και περισσότερων όπλων στην Ουκρανία.

Η εκπαίδευση θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, αλλά πολλοί κάτοικοι στην Οκλαχόμα ανησυχούν για τη δική τους ασφάλεια.

Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Nathan Dahm προσπάθησε προηγουμένως να εμποδίσει τα ουκρανικά στρατεύματα να έρθουν για εκπαίδευση στην Οκλαχόμα εκδίδοντας ένα SCR2, αλλά από τώρα, δεν έχει αποτέλεσμα.

Σε ένα tweet, ο βουλευτής Dahm προειδοποίησε: «Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι να εκτοξεύσουν εσφαλμένα έναν πύραυλο στην Οκλαχόμα».

ΠΗΓΗ:

Ukrainian Troops Land on US Soil Will Start Training at Military Base in Oklahoma (VIDEO)

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr