Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν και η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν είναι κι επισήμως μαζί

Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν και η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν είναι κι επισήμως μαζί

Το «ανακοίνωσαν» με φωτογραφία στα social media

by _
0 comment 174 views
Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν και η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν είναι κι επισήμως μαζί
Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν και η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν είναι κι επισήμως μαζί

Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν και η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν είναι κι επισήμως μαζί

Το «ανακοίνωσαν» με φωτογραφία στα social media


ΟΜάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν έγραψαν ιστορία μαζί στα γήπεδα του μπάσκετ κατακτώντας έξι πρωταθλήματα στο NBA με τους Σικάγο Μπουλς στη δεκαετία του 1990. Έκτοτε, όμως, οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Γι’ αυτό και έχει πάρει μεγάλη έκταση στις ΗΠΑ η επισημοποίηση του δεσμού της πρώην συζύγου του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, με το μεγάλο γιο του «Air», Μάρκους.

Εδώ και μήνες κυκλοφορούσαν φήμες στα… μπασκετικά στέκια του NBA πως οι δύο τους είναι ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Σεπτέμβριο το «TMZ» αποκάλυψε πως οι δύο τους βρέθηκαν μαζί σε εστιατόριο και ανέφερε πως ήταν η αρχή του ειδυλλίου τους. Τότε, πάντως, η 48χρονη Λάρσα υποστήριζε ότι είναι απλά «φίλοι» με τον 32χρονο Μάρκους.



Τώρα, ήρθε και η επιβεβαίωση αυτού και άλλων δημοσιευμάτων, με το ζευγάρι να επισημοποιεί τη σχέση του, δημοσιεύοντας στα social media κοινή τους φωτογραφία και μάλιστα μπροστά από ένα μεγάλο κάδρο με μια φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Να σημειώσουμε πως η θυελλώδης ερωτική ζωή της Λάρσα, που τα προηγούμενα χρόνια είχε δεσμούς με διάφορους παίκτες του NBA, προκάλεσαν προβλήματα ακόμη και σε ομάδες. Για παράδειγμα, οι Λος Άντζελες Λέικερς που έχουν στο ρόστερ τους το ένα από τα τέσσερα παιδιά του Σκότι και της Λάρσα, τον Σκότι Πίπεν Τζούνιορ, έμειναν μακριά από μπασκετμπολίστες που στο παρελθόν είχαν σχέση με τη μητέρα του. Ένας από αυτούς ήταν κι ο Μαλίκ Μπίζλι των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Οι σχέσεις του Μάικλ Τζόρνταν με τον Σκότι Πίπεν χάλασαν, όταν ο δεύτερος από τη θέση του σχολιαστή του τηλεοπτικού δικτύου «ESPN» άρχισε να αποθεώνει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ… διαλύθηκαν εντελώς όταν κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του «ESPN» και του Netflix, The Last Dance. Η κόντρα τους συνεχίστηκε όταν κυκλοφόρησε το Unguarded, η αυτοβιογραφία του Pippen.

Ο Πίπεν τα έβαλε δημόσια με τον Τζόρνταν, ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε και παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ του «ESPN», The Last Dance. «Δεν θα γινόταν ποτέ αυτός που έγινε, αν δεν είχε και εμάς στο πλευρό του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πίπεν για τον Τζόρνταν.

ΠΗΓΗ >> https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/9353816/o-gios-tou-maikl-tzorntan-kai-i-proin-syzygos-tou-skoti-pipen-einai-ki-episimos-mazi

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr