Home ΔΙΕΘΝΗ Το Μεξικό απαγορεύει πλέον τις χημικές ουρές και τη γεωμηχανική μετά από προσπάθειες απατηλών νεοφυών εταιρειών να εξασθενίσουν τον ήλιο…!!!

Το Μεξικό απαγορεύει πλέον τις χημικές ουρές και τη γεωμηχανική μετά από προσπάθειες απατηλών νεοφυών εταιρειών να εξασθενίσουν τον ήλιο…!!!

by _
0 comment 223 views
Το Μεξικό απαγορεύει πλέον τις χημικές ουρές και τη γεωμηχανική μετά από προσπάθειες απατηλών νεοφυών εταιρειών να εξασθενίσουν τον ήλιο…!!!
Το Μεξικό απαγορεύει πλέον τις χημικές ουρές και τη γεωμηχανική μετά από προσπάθειες απατηλών νεοφυών εταιρειών να εξασθενίσουν τον ήλιο…!!!

Το Μεξικό απαγορεύει πλέον τις χημικές ουρές και τη γεωμηχανική μετά από προσπάθειες απατηλών νεοφυών εταιρειών να εξασθενίσουν τον ήλιο…!!!

24 Ιανουαρίου 2023 Baxter Dmitry

Το Μεξικό καταπολεμά τα χημικά ίχνη και τα πειράματα στον τομέα της ηλιακής γεωμηχανικής, αφού μια απατεώνων startup (νεοφυή) εταιρεία προσπάθησε να μειώσει τον ήλιο για να καταπολεμήσει την δήθεν «κλιματική αλλαγή».

Η αμφιλεγόμενη προτεινόμενη λύση για το κλίμα, στην οποία σωματίδια αερολύματος απελευθερώνονται στην ανώτερη ατμόσφαιρα για να αντανακλούν τη θερμότητα του Ήλιου, δεν θα επιτρέπεται πλέον να λαμβάνει χώρα στη χώρα, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Μεξικού (Semarnat).

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη γιατί μέχρι πρόσφατα το επίσημο αφήγημα ισχυριζόταν ότι οι χημικές ουρές και άλλες μορφές γεωμηχανικής ήταν «θεωρίες συνωμοσίας». Θεωρήστε αυτό ως άλλη μια νίκη για τους λεγόμενους «συνωμοσιολόγους».

Στο Μεξικό, τόσο μεγάλης κλίμακας όσο και υπό ανάπτυξη έργα που περιλαμβάνουν ηλιακή μηχανική πρόκειται να σταματήσουν, μέσω συντονισμού μεταξύ του μεξικανικού υπουργείου Περιβάλλοντος και του Εθνικού Συμβουλίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της χώρας, σημειώνεται στην ανακοίνωση. Στόχος της νέας πολιτικής είναι η «προστασία των κοινοτήτων και του περιβάλλοντος».

Το Gizmodo αναφέρει:

Η απαγόρευση σε εθνικό επίπεδο έρχεται μετά τους ισχυρισμούς της εταιρείας startup κλιματικής τεχνολογίας Make Sunsets ότι απελευθέρωσε μετεωρολογικά μπαλόνια γεμάτα με σωματίδια διοξειδίου του θείου από μια απροσδιόριστη τοποθεσία στη μεξικανική πολιτεία Baja California Sur – χωρίς κανενός είδους άδεια, διάλογο ή έγκριση από οποιαδήποτε μεξικανική ρυθμιστική αρχή ή αρχή. Ο συνιδρυτής της startup, Luke Iseman (πρώην του Y Combinator και πολλών άλλων startups που φαίνεται να έχουν καταρρεύσει ή εγκαταλειφθεί), είπε σε μια συνέντευξη του Δεκεμβρίου στο MIT Technology Review ότι είχε πραγματοποιήσει δύο δοκιμαστικές εκτοξεύσεις μπαλονιών εκεί τον Απρίλιο του 2022.

Αλλά ο Iseman έχει αντικρούσει τους δικούς του ισχυρισμούς από τότε. Σε μια έκθεση παρακολούθησης από τη Wall Street Journal, που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, ο Iseman άλλαξε την ιστορία του σε «ένα μόνο μετεωρολογικό μπαλόνι». Και σε μια ανάρτηση ιστολογίου της Τετάρτης από το Make Sunsets, η εταιρεία παρουσίασε την πιθανότητα ότι δεν απελευθέρωσε ποτέ καθόλου μπαλόνια θείου. «Η Make Sunsets θα μοιραστεί όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές της στο Μεξικό μέχρι σήμερα (αν υπάρχουν) με… αρμόδιες υπηρεσίες», έγραψε η startup. «Το Make sunsets θα σταματήσει τις δραστηριότητές του στο Μεξικό (αν υπήρχαν)», συνεχίζει η ανάρτηση.

Για όλους αυτούς τους λόγους και περισσότερους, πιθανώς δεν είναι υπέρ του Μεξικού να επιτρέψει αυτού του είδους τους άναρχους πειραματισμούς γεωμηχανικής στο έδαφός του. Η δήλωση τύπου του υπουργείου αναφέρει ένα μορατόριουμ των Ηνωμένων Εθνών για τη γεωμηχανική που συμφώνησαν το Μεξικό και σχεδόν 200 άλλες χώρες (αν και όχι οι ΗΠΑ) το 2010 – καθώς και τον κίνδυνο επικίνδυνων κορυφαίων συνεπειών. «Υπάρχουν αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι θα υπάρξουν αρνητικές και άνισες επιπτώσεις που σχετίζονται με την απελευθέρωση αυτών των αερολυμάτων», έγραψε το υπουργείο Περιβάλλοντος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/mexico-bans-chemtrails-and-geoengineering-after-rogue-startup-attempts-to-dim-the-sun/

Mexico Bans Chemtrails and Geoengineering After Rogue Startup Attempts To Dim The Sun

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr