Home Κορωνοϊος ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του πρ. αντιπροέδρου της Pfizer Δρ. Michael Yeadon στο Infowars: «Κάθε πτηχή της ψευτο-πανδημίας είναι ένα ΨΕΜΑ, όπως τα εμβόλια!»

ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του πρ. αντιπροέδρου της Pfizer Δρ. Michael Yeadon στο Infowars: «Κάθε πτηχή της ψευτο-πανδημίας είναι ένα ΨΕΜΑ, όπως τα εμβόλια!»

by _
0 comment 294 views

ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ πρ. αντιπροέδρου της Pfizer Δρ. Michael Yeadon στο Infowars του Alex Jones: «Κάθε πτηχή της ψευτο-πανδημίας είναι ένα ΨΕΜΑ!»


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ: Μας είπαν ψέματα για κάθε μέρος της πανδημίας COVID, προειδοποιεί ο Δρ Michael Yeadon

The Alex Jones Show | Infowars.com
24 Ιανουαρίου 2023, 3:55 μ.μ

Παρακολουθήστε και μοιραστείτε αυτήν την αριστουργηματική ανάλυση από τον μυημένο των Big Pharma Dr. Micahel Yeadon καθώς καλύπτει τα ψέματα του κατεστημένου και τη βιομετρική τυραννία για να σταματήσει το ζοφερό μέλλον που έχουν σχεδιάσει για όλους μας οι παγκοσμιοποιητές!

Ο πρώην επικεφαλής επιστήμονας και αντιπρόεδρος του τμήματος αλλεργιών και αναπνευστικών ερευνών της Pfizer, Δρ. Michael Yeadon, συμμετείχε στο The Alex Jones Show για να σημάνει τον συναγερμό σχετικά με το πώς είπαν ψέματα στο κοινό σε κάθε πτυχή της πανδημίας Covid:



«Κρατικοί αξιωματούχοι και εταιρικοί τύποι μας είπαν ψέματα για τα πάντα για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη λεγόμενη πανδημία του ιού», δήλωσε ο Yeadon την Τρίτη. «Η σοβαρότητα των απειλών για τη δημόσια υγεία, η ανάγκη για lockdown, η ασυμπτωματική μετάδοση, η χρήση μασκών, οι δοκιμές μασκών και τέλος τα εμβόλια. Κάθε μέρος του αφηγήματος είναι ένα ψέμα, επιστημονικά αποδεδειγμένο αυτό».

Ο Yeadon συνεχίζει λεπτομερώς τα ευρήματά του και τονίζει τη σημασία του οποιουδήποτε ακούει αυτή τη συνέντευξη για να διαδώσει προσωπικά το μήνυμα στους ανθρώπους γύρω του.

«Δεν με φοβίζουν γιατί πιστεύουν ότι δεν θα με ακούσουν. Ακούστε λοιπόν, αυτό που σας ζητώ είναι να απομνημονεύσετε δύο ή τρία από τα δυνατά πράγματα που μόλις σας είπα και να τα πείτε σε δέκα άλλους ανθρώπους. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν πρόκειται να τους το πουν ποτέ».

Επιπλέον, ο Yeadon είπε ότι το σύστημα ελέγχου πλήρους φάσματος των παγκοσμιοποιητών είναι έτοιμο να εισέλθει στη φάση λειτουργίας του – και τα βασικά συστατικά, η ψηφιακή ταυτότητα και τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας πρόκειται να εφαρμοστούν.

«Η ψηφιακή ταυτότητα είναι η καρδιά της τυραννίας», είπε ο Yeadon. «Είμαστε κοντά στο σημείο όπου θα πουν: «Εάν δεν κάνετε τα επόμενα εμβόλια σας, δεν θα σας επιτραπεί να αγοράσετε βενζίνη, να ταξιδέψετε ή να αγοράσετε φαγητό.» Αυτό το σύστημα είναι έτοιμο για χρήση.

Για να επαναλάβω τον Δρ Yeadon, παρακαλούμε παρακολουθήστε και μοιραστείτε αυτήν τη μνημειώδη συνέντευξη.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!…

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στις προηγούμενες συνεντεύξεις του Dr. Yeadon παρακάτω:

__________________

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Δρ Yeadon αποκαλύπτει τη σατανική λατρεία πίσω από την ατζέντα των θανατηφόρων εμβολίων Covid

VIDEO: Dr. Yeadon Calls Out Satanic Cult Behind Deadly Covid Vax Push

Τα εμβόλια κατά του COVID είναι ένα τοξικό όπλο αποπληθυσμού που βαθμονομείται για μαζική θανάτωση

COVID Shots Are A Toxic Depopulation Weapon Being Calibrated For Mass Culling

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/must-see-interview-we-have-been-lied-to-about-every-part-of-the-covid-pandemic-warns-dr-michael-yeadon/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr