Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: Η FDA προτείνει ετήσιους εμβολιασμούς για τον Covid-19

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η FDA προτείνει ετήσιους εμβολιασμούς για τον Covid-19

by _
0 comment 187 views

Image Credit:
Nik Oiko/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η FDA προτείνει ετήσιους εμβολιασμούς για τον Covid-19

από τον Jamie White

23 Ιανουαρίου 2023, 1:24 μ.μ

Η κυβερνητική ρυθμιστική αρχή κάνει σύσταση παρά τα στοιχεία ότι τα εμβόλια mRNA δεν σταματούν τη μόλυνση ή τη μετάδοση του COVID.

Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Pfizer και της Moderna προέβλεψαν ότι σύντομα θα χρειάζονταν εμβόλια για τον COVID-19 κάθε χρόνο.



Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) πρότεινε τη Δευτέρα να χορηγείται το πειραματικό εμβόλιο mRNA για τον COVID-19 ετησίως παρόμοια με ένα εμβόλιο κατά της γρίπης.

Αυτή η αλλαγή στην κυβερνητική πολιτική για τον COVID σηματοδοτεί ότι ο COVID είναι εδώ για να μείνει και οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτόν.

Από τη The Wall Street Journal:

Οι προτάσεις, που περιγράφονται στα υλικά που κυκλοφόρησε η FDA τη Δευτέρα, θα σηματοδοτούσε τις μεγαλύτερες αλλαγές στους εμβολιασμούς Covid-19, καθώς οι ενισχυτές έχουν κυκλοφορήσει και αποτελούν ένδειξη της μετατόπισης του έθνους σε μια πιο ενδημική προσέγγιση στον ιό Corona.

Οι εμπειρογνώμονες εμβολίων που συμβουλεύουν τον FDA έχουν προγραμματιστεί να συναντηθούν την Πέμπτη για να συζητήσουν τις προτάσεις. Οι σύμβουλοι προγραμματίζονται να ψηφίσουν για το αν θα δώσουν το δισθενές εμβόλιο ως αρχικό εμβολιασμό, όπως έχει ήδη επιτραπεί στην Ευρώπη.

Εάν τελικά υιοθετηθούν από τον FDA, οι αλλαγές θα εξορθολογίσουν ένα περίπλοκο σχήμα αρχικών εμβολιασμών και επακόλουθων ενισχυτικών, το οποίο έχει διαφορετικές συστάσεις για διαφορετικές ηλικίες και διαφορετικές λήψεις.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες αναμένεται να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη εάν οι άνθρωποι αναμένεται να αγοράσουν την ένεση σε ετήσια βάση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, τον Σεπτέμβριο του 2021 προέβλεψε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 θα χρειάζονταν ετησίως προκειμένου η Pfizer να συνεχίσει να αποκομίζει τεράστια κέρδη για να παραμείνουν υγιείς.

Ομοίως, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna, Stephane Bancel, πέρυσι ισχυρίστηκε ότι τα ετήσια εμβόλια COVID-19 θα είναι παρόμοια με τις αναβαθμίσεις του iPhone.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να λαμβάνουμε ένα ετήσιο ενισχυτικό παρόμοιο με το iPhone για όλες τις αναπνευστικές ασθένειες», είπε ο Bancel σε μια ομιλία του στο Boston College Chief Executives Club.

Απίστευτα, ο FDA είπε ότι τα ετήσια εμβόλια για τον COVID δεν θα υποβληθούν σε κλινικές δοκιμές.



«Τα εμβόλια δεν θα υποβληθούν σε αυστηρές κλινικές δοκιμές πριν επιλεγούν, όπως δεν κάνουν τα εμβόλια κατά της γρίπης. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κάνουν τα εμβόλια Covid-19 από τον Σεπτέμβριο. Εάν εμφανιζόταν μια νέα και πολύ επικίνδυνη παραλλαγή του Covid-19, η FDA θα μπορούσε να ζητήσει ένα έκτακτο, εφάπαξ εμβόλιο -εκτός του ετήσιου προγράμματος- για να αντιμετωπίσει τη νέα απειλή, δήλωσε το προσωπικό της υπηρεσίας. Οι ηλικιωμένοι, τα ανοσοκατεσταλμένα και τα μικρά παιδιά μπορεί να χρειάζονται ακόμη ενισχυτές δύο δόσεων, είπε το προσωπικό του FDA», ανέφερε η WSJ .

Είναι ενδιαφέρον ότι το WSJ είχε πρόσφατα κατηγορήσει τους κατασκευαστές εμβολίων και το καθεστώς Μπάιντεν για την παραπλανητική ώθηση των ενισχυτικών εμβολίων κατά του COVID στο κοινό χωρίς διαθέσιμα δεδομένα για την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητά τους.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/breaking-fda-proposes-annual-covid-19-vaccines/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr