Home Greek News Daily Mail: Παύλος και Μαρί Σαντάλ δεν θα μετακομίσουν στην Αθήνα – Οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας

Daily Mail: Παύλος και Μαρί Σαντάλ δεν θα μετακομίσουν στην Αθήνα – Οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας

by _
0 comment 252 views
Daily Mail: Παύλος και Μαρί Σαντάλ δεν θα μετακομίσουν στην Αθήνα – Οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας
Daily Mail: Παύλος και Μαρί Σαντάλ δεν θα μετακομίσουν στην Αθήνα – Οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας

Ο Παύλος με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ / Φωτογραφία: NDP Photo

Daily Mail: Παύλος και Μαρί Σαντάλ δεν θα μετακομίσουν στην Αθήνα – Οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
23/01/2023  21:16


Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, δεν θα μετακομίσουν τελικά στην Αθήνα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η βρετανική Daily Mail.

Ο νονός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και ανιψιός του δούκα του Εδιμβούργου, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος Β’ της Ελλάδας άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, σε ηλικία 82 ετών.



Μετά την είδηση του θανάτου του, η φημολογία για τις επόμενες κινήσεις των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας άρχισε να κάνει τον γύρο των εγχώριων και διεθνών ΜΜΕ.

Πολλές οι φήμες για τις κινήσεις της τέως βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου

Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν τη σύζυγο του τέως βασιλιά, Άννα Μαρία, να μετακομίζει στο εξωτερικό, κοντά σε κάποιο από τα τέσσερα παιδιά της (ο Νικόλαος και η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ, ζουν στην Αθήνα).

Στην πορεία, τα πράγματα αντιστράφηκαν, με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι ο Παύλος σκοπεύει να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τη Μαρί Σαντάλ, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκονται.

Τώρα, λοιπόν, ένας βοηθός της βασιλικής οικογένειας επιβεβαίωσε στο δανέζικο περιοδικό «Billed Bladet» ότι η Άννα Μαρία δεν έχει σκοπό να φύγει από την Αθήνα.

Παράλληλα, πηγές που μίλησαν στο ισπανικό περιοδικό «HOLA» είπαν ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, που συνηθίζουν να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης, σχεδιάζουν να περάσουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην ελληνική πρωτεύουσα για να στηρίξουν την Άννα Μαρία.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ θα περνούν πλέον περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα

Ο Παύλος και η σύζυγός του ζουν μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου από το 2004, με τη Μαρί Σαντάλ να διευθύνει μια σειρά παιδικών ρούχων στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Η οικογένεια απολαμβάνει μια υπερπολυτελή ζωή στο εκπληκτικό σπίτι τους στο Upper East Side στη Νέα Υόρκη, αλλά και με ταξίδια και διακοπές σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από το σπίτι της Νέας Υόρκης, ο Παύλος και η σύζυγός του διατηρούν άλλα τέσσερα ακίνητα, όπως ένα σπίτι στο Λονδίνο, ένα κτήμα στο Cotswolds (περιοχή στην κεντρική-νοτιοδυτική Αγγλία), μια εξοχική κατοικία στις Μπαχάμες, καθώς και ένα εξοχικό καταφύγιο στο Γιορκσάιρ.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι θα περνούν περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα για να υποστηρίξουν την Άννα Μαρία, μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

ΠΗΓΗ >> https://www.iefimerida.gr/zoi/paylos-mari-santal-athina

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr