Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας είναι ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ και δεσμεύεται να ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ τους καθαρόαιμους…ανεμβολίαστους!!! (Βίντεο)

Ο Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας είναι ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ και δεσμεύεται να ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ τους καθαρόαιμους…ανεμβολίαστους!!! (Βίντεο)

by _
0 comment 346 views

Ο Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας δεσμεύεται να κυνηγήσει τους καθαρόαιμους ανεμβολίαστους!!! (Βίντεο)

Ο Νέος πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Κρις Χίπκινς, που εξελέγη επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος, μετά την παραίτηση της Τζασίντα Άρντερν, δεσμεύτηκε να…ΚΗΝΥΓΗΣΕΙ όσους παραμένουν…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ με.. Ο, ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

Μοιάζει με τελείως ψυχοπαθή και δείχνει κιόλας.

Στην πρώτη του επίσημη ομιλία του, ξεστόμισε τα εξής απίστευτα…

Στις αρχές της χρονιάς θα βρεθούμε στη φάση του κυνηγιού ανθρώπων που δεν προσήλθαν για να κάνουν τον εμβολιασμό τους. Έτσι όλοι θα μπορούν να κάνουν εμβόλιο από τώρα έως το τέλος του έτους. Θέλω κάθε Νεοζηλανδός να προσέλθει, αλλά η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι τέτοια που υποδηλώνει ότι στην πραγματικότητα θα είναι κάποιοι άνθρωποι που θα πρέπει να βγούμε έξω και να τους αναζητήσουμε.

Δείτε τώρα το βίντεο!…

Good luck, Slappy, keep that thought across the pond.. Americans won’t stand for it!

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr