Home ΔΙΕΘΝΗ Μακρόν: Η Γερμανία εντάσσεται στον αγωγό υδρογόνου H2Med

Μακρόν: Η Γερμανία εντάσσεται στον αγωγό υδρογόνου H2Med

by _
0 comment 146 views
Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ …
Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ …

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, δεξιά, και ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς στην κοινή συνέντευξη Τύπου, την Κυριακή (22/1) στο Μέγαρο των ΗλυσίωνBenoit Tessier, Pool via AP

Μακρόν: Η Γερμανία εντάσσεται στον αγωγό υδρογόνου H2Med

Ο αγωγός υδρογόνου H2Med μεταξύ της Βαρκελώνης και της Μασσαλίας θα επεκταθεί στη Γερμανία, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μετά τη συνάντηση κορυφής που είχε με τον Γερμανό καγκελάριο ‘Ολαφ Σολτς στο Παρίσι.

Το σχέδιο κατασκευής του ευρωπαϊκού αγωγού υδρογόνου H2Med, με στόχο την ανάπτυξη της χρήσης υδρογόνου στην ήπειρο, θα επεκταθεί από τις χώρες της νοτιοδυτικής Ευρώπης στη Γερμανία, διευκρίνισε ο Γάλλος πρόεδρος κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Γερμανό καγκελάριο.

«Αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το έργο H2Med το οποίο, χάρη στην ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, συνδέει την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Γαλλία (…), με τη Γερμανία, η οποία θα είναι εταίρος σε αυτή τη στρατηγική υποδομής όσον αφορά υδρογόνο», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος με την ευκαιρία της 60ής επετείου της συνθήκης συμφιλίωσης μεταξύ Παρισιού και Βερολίνου.

ΠΗΓΗ >> https://www.cnn.gr/kosmos/story/346990/makron-i-germania-entassetai-ston-agogo-ydrogonou-h2med?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0qxKyao2ndcziZ_GxBMOFWIL3Bd3q0iEHaHXVbRXrCgjQQAWBW_ydehV4#Echobox=1674411966

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr