Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οι φανέλες παικτή του National Hockey League ξεπουλήθηκαν στο Διαδίκτυο αφού ο Ρώσος Ορθόδοξος Χριστιανός απέρριψε τα χρώματα «Pride» των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!!

Οι φανέλες παικτή του National Hockey League ξεπουλήθηκαν στο Διαδίκτυο αφού ο Ρώσος Ορθόδοξος Χριστιανός απέρριψε τα χρώματα «Pride» των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!!

by _
0 comment 174 views

Πίστωση εικόνας:
Len Redkoles/NHLI μέσω Getty Images

Οι φανέλες παικτή του National Hockey League ξεπουλήθηκαν στο Διαδίκτυο αφού ο Ρώσος Ορθόδοξος Χριστιανός απέρριψε τα χρώματα «Pride» των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!!

από το Sputnik

20 Ιανουαρίου 2023, 10:10 π.μ

Η φανέλα του παίκτη του National Hockey League, Ivan Provorov, των Philadelphia Flyers, φέρεται να εξαντληθηκε στο διαδίκτυο αφού έγινε πρωτοσέλιδο επιλέγοντας να μην φορέσει φανέλα με θέμα LGBTQ (ΛΑΟΤΚΙ) κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ενόψει του αγώνα της ομάδας του με τους Anaheim Ducks στις 17 Ιανουαρίου.

Οι φανέλες του Ρώσου αμυντικού, ο οποίος έχει παίξει στους Philadelphia Flyers από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του στο NHL το 2016, διαφημίστηκαν ως «σχεδόν εξαφανισμένες» σε ανδρικά μεγέθη τόσο από το NHL Shop όσο και από τον διαδικτυακό κατασκευαστή και λιανοπωλητή αθλητικών ενδυμάτων με άδεια NHL Shop και Fanatics.

Τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης τρελάθηκαν αφού ο Προβόροφ, γεννημένος στο Γιαροσλάβλ της Ρωσίας και μέλος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, είχε το θάρρος να παραμείνει πιστός στην πίστη του την εν λόγω ημέρα.

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, όλοι οι συμπαίκτες του Ρώσου είχαν φανέλες με θέμα την υπερηφάνεια και τύλιξαν τα μπαστούνια χόκεϊ τους με τα σήμα κατατεθέν χρώματα του ουράνιου τόξου του κινήματος LGBTQ+, ενώ ο Προβόροφ παρέμεινε στα αποδυτήρια. Μόλις οι Flyers σφράγισαν τη νίκη τους με 5-2 επί των Anaheim Ducks, ο Provorov υπερασπίστηκε τη θρησκευτική του κίνηση, λέγοντας:

«Σέβομαι τους πάντες και σέβομαι τις επιλογές όλων. Η επιλογή μου είναι να μείνω πιστός στον εαυτό μου και στη θρησκεία μου».

Ο προπονητής των Flyers John Tortorella υπερασπίστηκε επίσης την απόφαση του Provorov σε μια δήλωση, λέγοντας:

«Με τον [Provorov] είναι πιστός στον εαυτό του και στη θρησκεία του. Είναι ένα πράγμα που σέβομαι για τον Provy: είναι πάντα πιστός στον εαυτό του… Γιατί να τον τοποθετήσω στον πάγκο; Λόγω μιας απόφασης που παίρνει για τις πεποιθήσεις του και τη θρησκεία του;»

Η απόφαση του Provorov προκάλεσε μια φρενήρη αντίδραση από τα αριστερά μέσα ενημέρωσης, με ορισμένους να ζητούν από τους Flyers να του απαγορεύσουν να παίξει στο παιχνίδι. Ορισμένοι σχολιαστές έφτασαν στο σημείο να προτείνουν στους Flyers πρόστιμο 1 εκατομμυρίου δολαρίων για την απόφαση του Provorov. Ωστόσο, αν οι αναφορές για τις φανέλες του Ιβάν Προβόροφ που έγιναν ανάρπαστες στο Διαδίκτυο αποτελούν ένδειξη για οτιδήποτε, η παραμονή του πιστός στον εαυτό του του έχει κερδίσει πολλά εύσημα από πάρα πολλούς φιλάθλους παγκοσμίως!!!

ΠΗΓΗ: https://www.infowars.com/posts/nhl-players-jerseys-sell-out-online-after-russian-orthodox-christian-declined-pride-colors/

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr