Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΣΕ ΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

by _
0 comment 214 views
ΣΕ ΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΣΕ ΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΣΕ ΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Θα βρεθεί πατριώτης για να κάψει τη Λερναία Ύδρα της παράνομης μετανάστευσης;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Αρκεί κάποιος να περιδιαβεί τα όρια του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να διαπιστώσει πως η Πρωτεύουσα της Ελλάδος, δεν είναι ελληνική πόλη, αφού οι αλλοδαποί είναι περισσότεροι των Ελλήνων. Ακόμη και τα παραδοσιακά μικρά καταστήματα της Αθήνας έχουν περάσει σε χέρια αλλοδαπών. Οι Έλληνες κάτοικοι των Αθηνών που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας και της πέριξ αυτής σε ιστορικές συνοικίες (Κεραμικό, Κολωνό, Κυψέλη κλπ.) πουλάνε μαγαζιά και κατοικίες και όπου φύγει – φύγει! Έτσι σε λίγα χρόνια από σήμερα στην Αθήνα δεν θα κατοικούν Έλληνες. Θα είναι δείγμα δυσεύρετο.

Βέβαια αυτή η κατάσταση συμβαίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, δημιουργώντας μια καταστροφική κατάσταση για τους συμπολίτες – συνέλληνες κατοίκους των!

“Σουρωτήρι” θέλει την χώρα μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός της Πατρίδος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, προχθές, μιλώντας σε εκδήλωση και την οποία διοργάνωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, περιχαρής μας δήλωσε, πως:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%83%ce%b5-%ce%b4%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr