Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προειδοποιεί για το «Τέλος του Κόσμου».

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προειδοποιεί για το «Τέλος του Κόσμου».

by _
0 comment 197 views

Πίστωση εικόνας:
Συνεργάτης μέσω Getty Images

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προειδοποιεί για το «Τέλος του Κόσμου».

από τον Paul Joseph Watson

20 Ιανουαρίου 2023, 5:13 π.μ

Ο Πατριάρχης Κύριλλος κατηγορεί τους «τρελούς» επειδή πιστεύουν ότι η Ρωσία μπορεί να νικηθεί.

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας προειδοποίησε ότι οποιαδήποτε απόπειρα «καταστροφής της Ρωσίας» από «τρελούς» που προσπαθούν να επιβάλουν τις αξίες τους θα οδηγήσει στο «τέλος του κόσμου».



Τα σχόλια έγιναν από τον Πατριάρχη Κύριλλο μετά τη θρησκευτική λειτουργία για τον εορτασμό της Ορθόδοξης Χριστιανικής εορτής των Θεοφανείων.

Σύμφωνα με τον Πατριάρχη Κύριλλο, οι «τρελοί» είναι αρκετά ανόητοι για να πιστέψουν ότι η Ρωσία, η οποία «έχει ισχυρά όπλα και κατοικείται από εξαιρετικά ισχυρούς ανθρώπους», μπορεί να ηττηθεί παρά το γεγονός ότι «ποτέ δεν ενέδωσε σε έναν εχθρό και πάντα έβγαινε νικητής».

Ο αρχηγός της εκκλησίας κατήγγειλε επίσης πώς τέτοιοι «τρελλοί» προσπαθούσαν να «τους επιβάλουν ορισμένες αξίες που δεν μπορούν καν να ονομαστούν αξίες, ώστε να είναι όπως όλοι οι άλλοι και να υπακούουν σε αυτούς που έχουν τη δύναμη να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου».

«Προσευχόμαστε στον Κύριο να φωτίσει αυτούς τους τρελούς και να τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι οποιαδήποτε επιθυμία να καταστρέψουν τη Ρωσία θα σημαίνει το τέλος του κόσμου», είπε ο Πατριάρχης Κύριλλος.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ έκανε παρόμοια σχόλια όταν υποστήριξε ότι η Ρωσία «δεν είχε χάσει ποτέ μια μεγάλη σύγκρουση από την οποία εξαρτιόταν η μοίρα της» και ότι το αποτέλεσμα της ήττας σε έναν συμβατικό πόλεμο θα ήταν η πυροδότηση πυρηνικού πολέμου.

Εν τω μεταξύ, σε μια δυνητικά τεράστια νέα κλιμάκωση, οι New York Times ανέφεραν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν με την Ουκρανία για να επιτεθούν στην Κριμαία, ενθαρρυνμένες από την πεποίθηση ότι «οι φόβοι ότι το Κρεμλίνο θα ανταπαντούσε χρησιμοποιώντας ένα τακτικό πυρηνικό όπλο έχουν αμβλυνθεί».



«Οι νεοσυντηρητικοί χειριστές του Τζο Μπάιντεν στην ουσία κοροϊδεύουν τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί πυρηνικά κατά της Ουκρανίας», σχολιάζει ο Κρις Μέναχαν.

Σε μια άλλη οργουελική ομιλία, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είπε στους παγκοσμιοποιητές του Νταβός ότι η στρατιωτική κλιμάκωση είναι ο μόνος τρόπος για να επιφέρει το τέλος του πολέμου, σημειώνοντας: «Τα όπλα είναι ο δρόμος για την ειρήνη».

Άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες επιμένουν ότι είναι πλήρως προετοιμασμένοι να διεξάγουν αέναο πόλεμο για την υποστήριξη της Ουκρανίας.

———————————————————————————————————————

ΠΗΓΗ: https://www.infowars.com/posts/russian-orthodox-church-issues-end-of-the-world-warning/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr