Home ΗΠΑ Γιατρός-ΗΡΩΑΣ της Γιούτα συνελήφθη επειδή έδωσε διάλυμα φυσιολογικού ορού σε παιδιά αντί για…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ εμβόλια

Γιατρός-ΗΡΩΑΣ της Γιούτα συνελήφθη επειδή έδωσε διάλυμα φυσιολογικού ορού σε παιδιά αντί για…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ εμβόλια

by _
0 comment 41 views
Γιατρός της Γιούτα συνελήφθη επειδή έδωσε διάλυμα φυσιολογικού ορού σε παιδιά αντί για εμβόλια
Γιατρός της Γιούτα συνελήφθη επειδή έδωσε διάλυμα φυσιολογικού ορού σε παιδιά αντί για εμβόλια

Γιατρός της Γιούτα συνελήφθη επειδή έδωσε διάλυμα φυσιολογικού ορού σε παιδιά αντί για εμβόλια

Από τον Joe Hoft
Δημοσιεύθηκε 20 Ιανουαρίου 2023 στις 10:45 π.μ

Τέσσερα άτομα κατηγορούνται επειδή έκαναν εμβόλια φυσιολογικού ορού σε παιδιά αντί για εμβόλια.

Το Citizen Free Press μοιράστηκε την ιστορία σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με την αναφορά που προέρχεται από έναν τοπικό σταθμό στη Γιούτα ABC4:Ένας πλαστικός χειρουργός από τη Γιούτα, ο γείτονάς του και δύο άλλοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες αφού φέρεται να έδωσαν σε ανθρώπους πλαστές κάρτες εμβολιασμού και να καταστρέψουν τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19 που παρείχε η κυβέρνηση.

Ο Δρ. Michael Kirk Moore Jr., 58 ετών, και η γειτόνισσά του, Kristin Jackson Andersen, 59, έχουν κατηγορηθεί για συνωμοσία για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, συνωμοσία για μετατροπή, πώληση, μεταφορά και απόρριψη κρατικής περιουσίας, πώληση μετατροπής, μεταφορά, και διάθεση κρατικής περιουσίας και υποβοήθηση και συνέργεια.

Το Plastic Institute of Utah Inc., μαζί με την υπεύθυνη γραφείου Kari Dee Burgoyne, 52 ετών, και τη ρεσεψιονίστ, Sandra Flores, 31, αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο Μουρ και οι συγκατηγορούμενοί του φέρονται να εκτέλεσαν ένα σχέδιο από το Ινστιτούτο Πλαστικής Χειρουργικής της Γιούτα Inc. για να εξαπατήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Τα έγγραφα αναφέρουν ότι ο Μουρ και ο Άντερσεν ήταν μέλη μιας ιδιωτικής οργάνωσης που επιδίωκε «να απελευθερώσει το ιατρικό επάγγελμα από τις συγκρούσεις συμφερόντων της κυβέρνησης και της βιομηχανίας».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι τέσσερις κατέστρεψαν εμβολιασμούς για τον COVID-19 αξίας τουλάχιστον 28.000 δολαρίων και διένειμαν πλαστές ολοκληρωμένες κάρτες εμβολιασμού αξίας τουλάχιστον 1.900 δόσεων. Τα δικαστικά έγγραφα ισχυρίζονται ότι οι πλαστές κάρτες εμβολιασμού πωλήθηκαν είτε για άμεσες πληρωμές σε μετρητά ύψους 50 $ ανά άτομο ανά περιστατικό είτε απαιτούσαν «δωρεές σε μια συγκεκριμένη φιλανθρωπική οργάνωση».

Τα δικαστικά έγγραφα εκτιμούν ότι οι πλαστές κάρτες εμβολιασμού έχουν συνολική αξία σχεδόν 97.000 $.

Ο Μουρ και οι συγκατηγορούμενοί του φέρονται επίσης να έδωσαν στα παιδιά εμβόλια φυσιολογικού ορού κατόπιν αιτήματος των γονιών τους, ώστε τα παιδιά να νομίζουν ότι λαμβάνουν εμβόλιο για τον COVID-19.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι γιατροί έκαναν λάθος όταν έδωσαν εμβόλια φυσιολογικού ορού στα παιδιά εάν οι γονείς τους ζητούσαν να γίνει αυτό.Πολλοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι σε αυτούς τους γιατρούς πρέπει να απονέμονται μετάλλια αντί να διώκονται λόγω των πολλών υλικών ζητημάτων με τα εμβόλια. Υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή.

Μόλις αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε ότι η FAA (Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας) έπρεπε να αλλάξει τις παραμέτρους της για τους πιλότους για να εξυπηρετήσει την αύξηση των αποτελεσμάτων του καρδιακού EKG, καθώς πολλοί πιλότοι είχαν εντολή να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID.

Το έχουμε δει σε όλο τον κόσμο. Από τότε που το εμβόλιο για τον COVID δόθηκε στις μάζες, άνθρωποι πεθαίνουν. Ο αριθμός των ατόμων που πέθαναν στον επαγγελματικό αθλητισμό, μερικά από τα πιο δυνατά άτομα στον κόσμο, έχει φαινομενικά αυξηθεί ριζικά. Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα ποσοστά νοσηρότητας και θνησιμότητας έχουν αυξηθεί σημαντικά από τότε που θεσπίστηκαν και επιβλήθηκαν τα εμβόλια για τον COVID.

Οποιεσδήποτε προσπάθειες για την προστασία των παιδιών από αυτά τα εμβόλια πρέπει να επικροτούνται και όχι να ποινικοποιούνται.

ΠΗΓΗ:

Utah Doctor Arrested for Giving Saline Shots to Kids Instead of Vaccines

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr