Home Greek News Ν.Δ.: Για πόσο θα κρύβεται ο Τσίπρας για το ΣΥΡΙΖΑ channel και τις σακούλες με τα χρήματα; Για αφωνία μετά τις αποκαλύψεις καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για Ρουμπάτη – Βαξεβάνη!!!                                                                                              

Ν.Δ.: Για πόσο θα κρύβεται ο Τσίπρας για το ΣΥΡΙΖΑ channel και τις σακούλες με τα χρήματα; Για αφωνία μετά τις αποκαλύψεις καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για Ρουμπάτη – Βαξεβάνη!!!                                                                                              

by _
0 comment 186 views

Ν.Δ.: Για πόσο θα κρύβεται ο Τσίπρας για το ΣΥΡΙΖΑ channel και τις σακούλες με τα χρήματα; Για αφωνία μετά τις αποκαλύψεις καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για Ρουμπάτη – Βαξεβάνη!!!                                                                                         

Φαίνεται ότι οι νεοδημοκράτες ξεχνούν ότι οι πασοκοσυριζαίοι είναι καλά προπονημένοι σ΄ αυτό το…  άθλημα!… 

Έχουν ξεχάσει φαίνεται οι νεοδημοκράτες ότι και ο δικός τους πλέον πρώην πασοκοσυριζαίος, πορνογερολαδέμπορας κοσκωτάνθρωπος πρώην Διοικητής ΕΥΠ, Ιωάννης Ρουμπάτης με βοηθό  τότε τον BugsBunny μοίραζαν “μαύρα” λεφτά από μαύρες σακούλες σε μεγαλοδημοσιογράφους του ΣΚΑΙ του γερο-Αλαφούζου όπως κατήγγειλε ο παλαίμαχος ερευνητικός  δημοσιογράφος Νίκος Ρούσσης!…



 

Αυξάνει όμως τώρα την πίεση της προς τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία ζητώντας ξανά απαντήσεις με ανακοίνωσή της τόσο για τις καταγγελίες που αφορούσαν σακούλες με χρήματα στην Κουμουνδούρου όσο και για το ΣΥΡΙΖΑ Channel μετά τo SMS Καλογρίτσα προς Παππά που κατατέθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο.

Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει τον Αλέξη Τσίπρα για «αφωνία» και αναρωτιέται «για πόσο καιρό θα κρύβεται;».

«Δεν νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για όλα αυτά τα τόσο επιβαρυντικά για το κόμμα του; Περιμένουμε τις απαντήσεις και θα συνεχίσουμε να τις ζητάμε όσο κι αν προσπαθεί να τις αποφύγει» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Η αφωνία του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο συνεχίζεται! Πού κρύβεται ο κ. Τσίπρας; Αφωνία για τις επώνυμες, ένορκες καταγγελίες για σακούλες με επταψήφια ποσά που κατέληγαν στο κόμμα του. Αφωνία για τα sms διανομής ποσοστών μεταξύ καναλαρχών για το ΣΥΡΙΖΑ channel, με 51% «αδιαίρετο» σε Καλογρίτσα και «Α2»! Αφωνία στις ερωτήσεις για το εάν ο τότε πιο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς δρούσε αυτοβούλως! Καμία απάντηση στο γιατί κανείς δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα, αν όλα όσα καταγγέλλει τόσα χρόνια είναι ψευδή και συκοφαντικά. Για πόσο θα κρύβεται ο κ. Τσίπρας; Δεν νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για όλα αυτά τα τόσο επιβαρυντικά για το κόμμα του; Περιμένουμε τις απαντήσεις και θα συνεχίσουμε να τις ζητάμε όσο κι αν προσπαθεί να τις αποφύγει.                 

ΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ¨ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΟΥΣΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ…



ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΑΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ…!!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΟΥΣΣΗ: “ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΑΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ”

ΕΩ: ΤΑ “ΜΑΥΡΑ”, Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ…

Περί «μυστικών» συναντήσεων εκδοτών και διαπλεκομένων…!!! Ρουμπάτης – Βαξεβάνης χεράκι, χεράκι πάνε πακέτο με όλες τις καταστάσεις;

ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ: “Τέτοια μπόχα; Που ζούμε ρε παιδιά; Και είναι δυνατόν τώρα να μην ιδρώνει το αυτί κανενός; Που είναι οι έντιμοι πολιτικοί, που είναι οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές; Που χάθηκαν όλοι τους; Κύριε Ρουμπάτη, Διοικητή της ΕΥΠ λέει αλήθεια ο συνάδελφος; Μοιράζατε μαζί με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, στην εκπομπή σας μαύρα λεφτά από μαύρες σακούλες στους συναδέλφους σας; Τι συναλλαγές ήταν αυτές; Και αν το κάνατε τότε έτσι ελαφρά τη καρδία, τι να πιστέψουμε σήμερα που διαχειρίζεστε και τα περιβόητα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ; Και είχατε τότε ως «δεξί σας χέρι» τον Κώστα τον Βαξεβάνη; Και όλα αυτά γίνονταν μπροστά στα μάτια του άτεγκτου Κωστάκη μας; Περιμένουμε απαντήσεις κ. Ρουμπάτη τόσο από εσάς όσο και από τον κ. Βαξεβάνη. Όπως περιμένουμε απαντήσεις και από τον Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παππά και τον κ. Κοντονή και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Γιατί από Δικαστές και Εισαγγελείς δεν περιμένω να σας πω την αλήθεια κάτι! Και αλήθεια, η ΕΣΗΕΑ τι λέει για όλα αυτά; Υ.Γ.: Νίκο Ρούσση ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Συγχαρητήρια γιατί δείχνεις χαρακτήρα!!! Συνέχισε τον μοναχικό σου αγώνα, είμαστε μαζί σου!!!”. 

 

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: 



1990-1992: Όντας άνεργος, μετά το κλείσιμο της «ΠΡΩΤΗΣ», αναζητούσα επί ματαίω εργασία, στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της εποχής, καθόσον οι εφημερίδες με είχαν αποκλείσει. Δέχθηκα ένα τηλέφωνο από τον Γιάννη Ρουμπάτη (σημερινό επικεφαλής της ΕΥΠ, πρώην στενό συνεργάτη του Κοσκωτά στην ΓΡΑΜΜΗ ΑΕ και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβερνήσεως του Ανδρέα Παπανδρέου), που μου πρότεινε να πάω να δουλέψω μαζί του, σε μία ραδιοφωνική εκπομπή που είχε στον Σκάϊ, με τον εμπνευσμένο τίτλο «Κι’ αύριο ημέρα είναι». Ξαφνιάσθηκα, είναι η αλήθεια, με την «εξέλιξη» του συναδέλφου αλλά-λόγω του ότι, ως συνήθως, είχα απόλυτη ανάγκη από δουλειά-πήγα και τον είδα. Μου γνώρισε το «δεξί χέρι» της εκπομπής του, τον Κώστα τον Βαξεβάνη και χωρίς δεύτερη συζήτηση με πήγε στον …Αλαφούζο. Χαμογελαστός ο Γιάννης, με χαιρέτισε, μου είπε ότι χάρηκε που με γνώρισε προσωπικά και μετά μου ανακοίνωσε ότι, ο μηνιαίος μισθός μου θα ήτανε 400 χιλιάδες δραχμές, τα μισά με μισθολόγιο, το ένα τρίτο με ΔΠΥ και το άλλο ένα τρίτο ….μαύρα. Τι θα πει «μαύρα», τον ρώτησα … Θα πει ότι, τον μισθό σου θα τον παίρνεις κανονικά, θα κόβεις κι’ ένα δελτίο παροχής υπηρεσιών για τα εκατό χιλιάρικα και τα υπόλοιπα, θα πηγαίνεις μία συγκεκριμένη ημερομηνία στο λογιστήριο και θα τα παίρνεις χωρίς παραστατικά, χέρι με χέρι. Κατάλαβες, μου λέει. Κατάλαβα του απήντησα και ξεκίνησα την δουλειά. Για κάνα εξάμηνο δεν είχαμε πρόβλημα, μέχρι την στιγμή που ο Ρουμπάτης, έφυγε για διήμερη αποστολή (δεν θυμάμαι πού) και ανέλαβα εγώ, για δύο βράδυα την ευθύνη της εκπομπής. … Όταν επέστρεψε ο Ρουμπάτης και πληροφορήθηκε τα καθέκαστα κατέβασε τα μούτρα του μέχρι το πάτωμα και -για να μην σας κουράζω- μετά από ένα δεκαπενθήμερο και κατόπιν συνεννοήσεως με την Διοίκηση, με ξαπέστειλε στο ειδησεογραφικό τμήμα του ραδιοσταθμού, όπου τις ειδήσεις παρουσίαζε, κάθε μεσημέρι, ο Άρης Πορτοσάλτε. … Εγώ, πάντως, τον μισθό μου τον έπαιρνα, τα λεφτά με ΔΠΥ τα έπαιρνα αλλά δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, όταν στηνόμουν στην ουρά, μαζί με τον Κακαουνάκη, τον Τράγκα, τον Χατζηνικολάου, τον Κούλογλου και άλλους, για να πάρω τις εκατό χιλιάδες δραχμές μαύρα, από μία …μαύρη σακούλα που τα έβγαζε μία πολύ όμορφη και σέξυ γκόμενα που ήτανε επικεφαλής στο Λογιστήριο του Αλαφούζου.” 

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”…    

                                                                           

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ: https://filonoi.gr/2017/11/27/xrhma-mayro-gia-kapoioys-megalodhmosiografoys/

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΔΩ: https://greeknewsondemand.com/2017/11/19/%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%83-%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr