Home ΔΙΕΘΝΗ Μετά τον Μπουρλά τώρα σειρά έχει κι ο … ΣΒΑΜΠ. Τρέπεται σε φυγή ο παρανοϊκός Κλαόυς όταν προσπαθεί να του θέσει ερώτημα…μια μικρή Γιαπωνεζούλα στο Νταβός!!!

Μετά τον Μπουρλά τώρα σειρά έχει κι ο … ΣΒΑΜΠ. Τρέπεται σε φυγή ο παρανοϊκός Κλαόυς όταν προσπαθεί να του θέσει ερώτημα…μια μικρή Γιαπωνεζούλα στο Νταβός!!!

by _
0 comment 230 views

Μετά τον Μπουρλά τώρα σειρά έχει κι ο … ΣΒΑΜΠ. Τρέπεται σε φυγή ο παρανοϊκός Κλαόυς όταν προσπαθεί να του θέσει ερώτημα…μια μικρή Γιαπωνεζούλα στο Νταβός!!!


Το περιβάλλον του Klaus Schwab αποτρέπει τους «ανεξάρτητους δημοσιογράφους» από το να του κάνουν ερωτήσεις.

Καθώς οι παγκόσμιες ελίτ συγκεντρώνονται στο Νταβός της Ελβετίας εν μέσω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ 2023, δεν προσκαλούνται φυσικά οποιαδήποτε μέσα ενημέρωσης που δεν είναι φιλικά προς την ατζέντα τους.

Λοιπόν, φέτος, το black out (συσκότιση) των μέσων ενημέρωσης οποιουδήποτε θα αμφισβητούσε τη Μεγάλη Επανεκκίνηση συνεχίζεται.

Η ανεξάρτητη δημοσιογράφος Masako Ganaha «συνάντησε» τον Klaus Schwab στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Ganaha ρωτά τον Klaus Schwab αν μπορεί να του κάνει μια ερώτηση. Σταματάει, την αναγνωρίζει και μετά φεύγει λέγοντας «όχι ευχαριστώ».

Λίγο μετά γυρίζει, σαν να το ξανασκέφτεται, και τη ρωτάει «Με ποια μέσα είσαι;» Όταν η Ganaha ισχυρίζεται ότι είναι «ανεξάρτητη», την παρατάει αμέσως ξανά γιατί ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!

Δείτε το…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr