Home ΚΟΣΜΟΣ Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: «Θέλει να κάνει τη ζωή της Κέιτ εφιάλτη» λέει πηγή από το Παλάτι

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: «Θέλει να κάνει τη ζωή της Κέιτ εφιάλτη» λέει πηγή από το Παλάτι

by _
0 comment 138 views
Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: «Θέλει να κάνει τη ζωή της Κέιτ εφιάλτη» λέει πηγή από το Παλάτι
Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: «Θέλει να κάνει τη ζωή της Κέιτ εφιάλτη» λέει πηγή από το Παλάτι

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: «Θέλει να κάνει τη ζωή της Κέιτ εφιάλτη» λέει πηγή από το Παλάτι

Όσο και αν προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο, οι σχέσεις των δύο γυναικών δεν φαίνεται να είναι τόσο καλές

Οι νέες φήμες που θέλουν τις δύο κυρίες να βρίσκονται σε διαμάχη από τις πρώτες ημέρες γνωριμίας τους.

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, οι αλήθειες του Χάρι και της Μέγκαν σε ντοκιμαντέρ του Netflix, αλλά και τα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσσεξ, έχουν αφυπνίσει ξανά τους ρεπόρτερ που «κυνηγούν» τα σκάνδαλα του Παλατιού.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο του Τύπου μπαίνει η σχέση της Κέιτ Μίντλετον αε την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.Νέες δηλώσεις από άτομο του περιβάλλοντος της βασιλικής οικογένειας έρχεται να δημιουργήσουν νέα ίντριγκα με πρωταγωνίστριες τις δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar Online «η Καμίλα δεν μπορεί να σταματήσει να υπερηφανεύεται και είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Κέιτ εφιάλτη».

Το άτομο που μίλησε για τη σχέση της βασιλικής συζύγου και της πριγκίπισσας της Ουαλίας αναφέρει πως η κόντρα ανάμεσά τους δεν είναι νέο στο Παλάτι. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που γνωρίστηκαν, έδειξαν ότι δεν υπήρχε καλή χημεία μεταξύ τους και όχι μόνο.

Η Καμίλα ήθελε η οικογένεια της Μίντλετον να χρησιμοποιεί την είσοδο του προσωπικού, όπως οι υπόλοιποι έμποροι.

Keit_kamila83

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι η Καμίλα επιθυμεί τα παιδιά της να λάβουν τίτλο ιπποτών και αυτό δημιούργησε ρήξη ανάμεσα στον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο τελευταίος λόγος ανήκει στον βασιλιά Κάρολο το πριγκιπικό ζεύγος γνωρίζει ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να ανατρέψει την κατάσταση και την επιθυμία της Πάρκερ.

Η είδηση για το χάσμα ανάμεσα σε Καμίλα και Κέιτ έρχεται ξαφνικά για τους Βρετανούς, που θεωρούσαν ότι οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, η βασιλική σύζυγος είχε ζητήσει από τη νύφη της να τραβήξει εκείνη τις φωτογραφίες για τις ανάγκες φωτογράφισης σε περιοδικό, όπου η Καμίλα θα ήταν το εξώφυλλο.

Τέλος, τα ΜΜΕ έχουν επισημάνει τελευταία το γεγονός ότι η Μίντλετον προσπαθεί να μην κλέβει τη λάμψη από την Καμίλα, κάνοντας την παρουσία της ουδέτερη και αφήνοντας χώρο στην Πάρκερ, σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr