Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΤΟΣ εξουσίας στη Νέα Ζηλανδία «η» Άρντεν!!!: “Η” δακρυσμένη πρωθυπουργός ανακοινώνει απροσδόκητα την παραίτησή «της». Θα παραδεχτεί τελικά ότι είναι και…ΤΡΑΝΣ;;;

ΕΚΤΟΣ εξουσίας στη Νέα Ζηλανδία «η» Άρντεν!!!: “Η” δακρυσμένη πρωθυπουργός ανακοινώνει απροσδόκητα την παραίτησή «της». Θα παραδεχτεί τελικά ότι είναι και…ΤΡΑΝΣ;;;

by _
0 comment 194 views

ΕΚΤΟΣ εξουσίας στη Νέα Ζηλανδία «η» Άρντεν!!!: “Η” δακρυσμένη πρωθυπουργός ανακοινώνει απροσδόκητα την παραίτησή «της». Θα παραδεχτεί τελικά ότι είναι και…ΤΡΑΝΣ;;;


Διαβάστε επίσης! >> 

ΔΕΙΤΕ μια «γυναίκα» με…@ΡΧΙΔΙ@ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, την πρωθ. της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν!!!

ΔΕΙΤΕ μια «γυναίκα» με…@ΡΧΙΔΙ@ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, την πρωθ. της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν!!!


Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern -ένα από τα πιο γνωστά και μακροβιότερα πρόσωπα της παγκοσμιοποίησης απειλής που κατέστρεψε όλα τα προσωπικά δικαιώματα και ελευθερίες κατά τη διάρκεια της περιόδου της παγκόσμιας ιστορίας γνωστής ως «φασισμός covid», ενώ συνέλαβε αμέτρητους μη κομφορμιστές μόνο και μόνο για να μπορέσει να επιβάλει καθολικά lockdown και για να μπορέσουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Pfizer και της Moderna να γίνουν πλούσιοι– είπε ότι θα παραιτηθεί έως τις 7 Φεβρουαρίου μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια ως ηγέτης επειδή «δεν έχει την ενέργεια» να κάνει τη δουλειά ενόψει εκλογών αργότερα φέτος.

«Πιστεύω ότι η ηγεσία μιας χώρας είναι η πιο προνομιακή δουλειά που θα μπορούσε να έχει κανείς ποτέ, αλλά και μια από τις πιο προκλητικές», είπε ένας δακρυσμένος Άρντερν. «Δεν μπορείτε και δεν πρέπει να το κάνετε αν δεν έχετε γεμάτη δεξαμενή συν ένα κομμάτι αποθεματικό για αυτές τις απροσδόκητες προκλήσεις».



«Ξέρω τι χρειάζεται αυτή η δουλειά και ξέρω ότι δεν έχω πια αρκετές δυνάμεις για να το δικαιολογήσω αυτό», είπε ο πρώην πρωθυπουργός. «Αλλά πιστεύω απόλυτα και ξέρω ότι υπάρχουν άλλοι γύρω μου που το κάνουν».

Και πρόσθεσε: «Αυτά ήταν τα πιο ικανοποιητικά πεντέμισι χρόνια της ζωής μου. Φεύγω γιατί με μια τόσο προνομιακή δουλειά έρχεται μια μεγάλη ευθύνη».

Οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι το κεντροαριστερό Εργατικό Κόμμα της Άρντερν ακολουθεί το αντιπολιτευόμενο Εθνικό Κόμμα, αν και η δική της θέση στους ψηφοφόρους ήταν υψηλότερη από άλλους πολιτικούς ηγέτες. Τα αποτελέσματα μιας έρευνας που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα από το 1 News Kantar έδειξαν ότι η υποστήριξη για τους Εργατικούς είχε μειωθεί στο 33%, από 41% περίπου ένα χρόνο νωρίτερα. Η Εθνική ήταν στην κορυφή της δημοσκόπησης με 38%.

Μετάφραση: κάποιο τεράστιο σκάνδαλο πρόκειται να αναδυθεί.

Είπε ότι είναι περήφανη για όσα έχει επιτύχει κατά τη διάρκεια της θητείας της ως ηγέτιδας, αναφέροντας την πρόοδο όσον αφορά την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας, τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην εκπαίδευση, τη βελτίωση των συνθηκών των εργαζομένων και την αντιμετώπιση ζητημάτων εθνικής ταυτότητας.

Οι βουλευτές των Εργατικών θα εκλέξουν νέο αρχηγό του κόμματος —και της χώρας— σε τρεις ημέρες, είπε ο Άρντερν.

Η Άρντερν είπε ότι ενημέρωσε τα μέλη του κόμματος για την απόφασή της νωρίτερα την ίδια μέρα. Είπε ότι θα παραμείνει μέλος του κοινοβουλίου για το εκλογικό σώμα της στην πόλη του Όκλαντ μέχρι τον Απρίλιο, προκειμένου να αποφευχθεί η ανάγκη διεξαγωγής ενδιάμεσων εκλογών.


ΠΗΓΗ .. https://www.infowars.com/posts/ardern-out-tearful-new-zealand-prime-minister-unexpectedly-announced-resignation/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr