Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ για τον Άντριου Τέιτ Είναι τελικά μεγάλος…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και ΜΑΣΟΝΟΣ που ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με την ψευτο-υπόθεσή του!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ για τον Άντριου Τέιτ Είναι τελικά μεγάλος…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και ΜΑΣΟΝΟΣ που ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με την ψευτο-υπόθεσή του!!!

Δείτε πόσα Έλληνες-ΚΟΡΟΪΑ τον στηρίζουν ξεσηκωνόμενοι...ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ενώ για τη...ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΤΙΠΟΤΕ!!! 

by _
0 comment 500 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ για τον Άντριου Τέιτ Είναι τελικά μεγάλος…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και ΜΑΣΟΝΟΣ που ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με την ψευτο-υπόθεσή του!!!

Δείτε πόσα Έλληνες-ΚΟΡΟΪΔΑ τον στηρίζουν ξεσηκωνόμενοι…ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ενώ για τη…ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ…ΤΙΠΟΤΕ!!! 


Διαβάστε πρώρα το εξής άρθρο και δείτε μετά τα σχόλια μας και ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ το τελευταίο βίντεο που είναι το «ψαχνό» του όλου θέματος…

Σε πρόσφατο του σάιτ newsit.gr με τίτλο Άντριου Τέιτ: Διαδήλωση στο Σύνταγμα για την αποφυλάκιση του μισογύνη TikToker που κατηγορείται για sex trafficking και βιασμό διαβάζουμε τα εξής…

————————

Άντριου Τέιτ: Διαδήλωση στο Σύνταγμα για την αποφυλάκιση του μισογύνη TikToker που κατηγορείται για sex trafficking και βιασμό

Προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες που κυκλοφορούν στα social media και δείχνει κόσμο να έχει συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας και να διαμαρτύρονται για την… προφυλάκιση του Άντριου Τέιτ. Πρόκειται για τον μισογύνη Tik Toker και πρώην kickboxer που συνελήφθη στα τέλη του 2022 για sex traffickingβιασμό και οργανωμένο έγκλημα.



Βίντεο, που τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν δεκάδες – ενδεχομένως και εκατοντάδες νέους – να έχουν συγκεντρωθεί στην «καρδιά» της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, και να διαδηλώνουν για την αποφυλάκιση του Άντριου Τέιτ. Όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο, έκαναν και πορεία προς την Ερμού φωνάζοντας το σύνθημα «απελευθερώστε τον TopG (σ.σ. το παρατσούκλι του Τέιτ)».

Σε αναρτήσεις έγιναν στα social media μετά τη συγκέντρωση, υποστηρίζεται ότι στο Σύνταγμα και την Ερμού μαζεύτηκαν τουλάχιστον 500 άτομα. Κάποιοι χρήστες ωστόσο γράφουν ότι η πορεία για τον Άντριου Τέιτ ήταν για τρολάρισμα.

Δείτε βίντεο:

Κάλεσμα για την συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται ότι απευθύνει μέσω των social media o χρήστης του Tik Tok με το προφίλ «Ακαδημία Προέδρου», ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει πως είναι πολύ καλός φίλος του Άντριου Τέιτ.



Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο Άντριου Τέιτ συνελήφθη λίγες ημέρες πριν το τέλος του 2022 στην Ρουμανία, κατηγορούμενος για sex trafficking, βιασμό και σύσταση οργανωμένης εγκληματικής ομάδας. Και οι Αρχές φαίνεται ότι κατάφεραν να τον εντοπίσουν μετά την κόντρα του με τη νεαρή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ στα social media.

Άντριου Τέιτ: Ο μισογύνης Tik Toker

Ο πρώην kickboxer και αμφιλεγόμενος celebrity, που έχει αποκλειστεί από διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για σεξιστικά σχόλια και ρητορική μίσους, συνελήφθη μαζί με τον αδελφό του και άλλα δύο άτομα και κρατούνται στο Βουκουρέστι.

Ο Άντριου Τέιτ, πρώην διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι του Ηνωμένου Βασιλείου Big Brother, έγινε γνωστός με μισογυνικά σχόλια και λόγους μίσους. Έχει πει πως οι γυναίκες που βιάζονται είναι εν μέρει υπεύθυνες για το βιασμό τους και πως ανήκουν σε άνδρες.

Το Twitter και άλλα social media απέκλεισαν τον Τέιτ, όμως ο λογαριασμός του στη συγκεκριμένη πλατφόρμα επανενεργοποιήθηκε τον Νοέμβριο, όταν αυτή εξαγοράστηκε από τον Έλον Μασκ.

Δείτε βίντεο:

_____________________________________________

Δείτε τώρα ΄τώρα όμως το επόμενο και τελευταίο βίντεο που δείχνει τον…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του Τέιτ, ο οποίος μας σηματοδοτεί μέσω χειρονομιών…ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ότι δεν είναι τίποτε άλλο από έναν μεγάλο…ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ΜΑΣΟΝΟ που τον βάλανε σε αυτήν την κατάσταση οι δικοί του…ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ για να ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΙΤΕ πως ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ στο αστυνομικό όχημα ενώ υποτίθεται όταν μόλις «συνελήφθη»…!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr