Home Greek News Καταλαμβάνουν εξ απίνης τον μεγάλο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ Μπουρλά στο Νταβός δημοσιογράφοι για το θανατηφόρο του μπόλι και ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΦΥΓΗ!!!

Καταλαμβάνουν εξ απίνης τον μεγάλο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ Μπουρλά στο Νταβός δημοσιογράφοι για το θανατηφόρο του μπόλι και ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΦΥΓΗ!!!

by _
0 comment 419 views

Πίστωση εικόνας: στιγμιότυπο οθόνης/Rebel News

Καταλαμβάνουν εξ απίνης τον μεγάλο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ Μπουρλά στο Νταβός δημοσιογράφοι για το θανατηφόρο του μπόλι και ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΦΥΓΗ!!!


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΓΗ όταν έρχεται αντιμέτωπος στο Νταβός με την ΑΛΗΘΕΙΑ για τα επικίνδυνα εμβόλια για τον COVID

από τον Jamie White

18 Ιανουαρίου 2023, 1:59 μ.μ

Ο Άλμπερτ Μπούρλα είχε διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι το εμβόλιο mRNA της εταιρείας του ήταν «ασφαλές και αποτελεσματικό», παρόλο που γνώριζε ότι ο ισχυρισμός ήταν ψευδής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα, «βομβαρδίστηκε» με σκληρές ερωτήσεις στο Νταβός, τις οποίες τα συστημικά μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να τον ρωτήσουν σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του πειραματικού εμβολίου mRNA της εταιρείας του για τον COVID.



Ο ιδρυτής της Rebel News, Ezra Levant, αντιμετώπισε τον Albert Bourla στους δρόμους του Νταβός την Τετάρτη εν μέσω της ετήσιας συνόδου κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για να ρωτήσει γιατί είχε πει ψέματα στον κόσμο για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Ο Άλεξ Τζόουνς δίνει την άποψή του για την επική αναμέτρηση με τον Μπούρλα στο ακόλουθο αποκλειστικό ρεπορτάζ:

«Πότε ξέρατε ότι τα εμβόλια ΔΕΝ σταματάνε τη μετάδοση; Πόσο καιρό το ξέρατε χωρίς να το πείτε δημόσια;» τον ρώτησε ο Λεβάντ.

«Ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο Μπουρλά.

Ο Levant πίεσε: «Τώρα γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια δεν σταματούσαν τη μετάδοση. Γιατί όμως το κρατούσατε μυστητικό αυτό; Είπατε ότι ήταν 100% αποτελεσματικό. Μετά 90%, μετά 80%, μετά 70%. Όμως τώρα γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια δεν σταματούν τη μετάδοση. Γιατί το κρατήσατε αυτό το μυστικό;»

«Καλή σας μέρα», απάντησε ο Μπουρλά.



Ο κ. Levant και ο ρεπόρτερ από το Rebel News Avi Yemini συνέχισαν να ρωτούν τον Bourla εάν ανησυχεί για την «ευθύνη προϊόντος» δεδομένων των εκτοξευόμενων περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας και άλλων ανεπιθύμητων αντιδράσεων που προκάλεσε το εμβόλιο για τον COVID.

Όμως ο Μπουρλά συνέχισε να περπατά και αρνήθηκε να δώσει απάντηση.

Σε ένα μεταγενέστερο ρεπορτάζ για την ανταλλαγή, o Levant είπε ότι η σιωπή του Μπουρλά ήταν “εκκωφαντική”.

Μεταξύ του Avi και εμένα, κάναμε 29 ερωτήσεις. Όλα όσα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer εδώ και τρία χρόνια — από το πόσα κέρδος έχει προσωπικά από την πανδημία, μέχρι το πόσα έχει πληρώσει άλλους για να προωθήσει τα εμβόλια του, μέχρι σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με το πότε ήξερε ότι τα εμβόλιά του δεν σταματούσαν στην πραγματικότητα τη μετάδοση και γιατί το κράτησε μυστικό.

Η Rebel News αντιμετώπισε επίσης τον επικεφαλής διευθυντή της AstraZeneca, Marc Dunoyer, την Τρίτη, ο οποίος τράπηκε γρήγορα σε φυγή όταν ρωτήθηκε για την αύξηση των «αιφνίδιων θανάτων» μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ!!! >>

 

ΠΗΓΗ >>

https://www.infowars.com/posts/must-watch-pfizer-ceo-flees-when-confronted-at-davos-about-dangerous-covid-jabs/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr