Home Greek News Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Όλες οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης ανήκουν στην Μαύρη Αρχοντιά της Ενετίας και ήταν ΑΥΤΕΣ που ΑΛΩΝΙΣΑΝ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ!!!

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Όλες οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης ανήκουν στην Μαύρη Αρχοντιά της Ενετίας και ήταν ΑΥΤΕΣ που ΑΛΩΝΙΣΑΝ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ!!!

by _
0 comment 568 views

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Όλες οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης ανήκουν στην Μαύρη Αρχοντιά της Ενετίας και ήταν ΑΥΤΕΣ που ΑΛΩΝΙΣΑΝ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ!!!


GreekNewsOnDemand.com: Τέως #βασιλιάςΚωνσταντίνος: Όλες οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης ανήκουν στην Μαύρη Αρχοντιά και ήταν ΑΥΤΕΣ που ΑΛΩΝΙΣΑΝ ΤΗ ΠΟΛΗ!!! Η #βασίλισσαΕλισάβετ, ξαδέρφη του Κωσταντίνου, ήταν…ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΑ!!! Ο Κωσταντίνος πάντρεψε τους γιους του με ΕΒΡΑΙΕΣ όχι με ελληνίδες. Και όλες οι βασιλικες οικογενειεσ είναι με τη #ΝεαΤαξηΠραγματων και υπέρ της γενοκτονίας των λαών!!! 

Ξεκινάμε με το εξής βἴντεο-σύνοψη του όλου θέματος…

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΑ και ΟΛΗ η οικογένειά της γραμμή κατήγοντο εκ των…ΧΑΖΑΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. Διαβάστε το άρθρο με τἰτλο ΙΔΟΥ η Χαζάρικη καταγωγή της…ψευτο-βασίλισσας Ελισάβετ – Είναι όλοι τους ΕΒΡΑΙΚΗΣ και ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ καταγωγής

ΙΔΟΥ η Χαζάρικη καταγωγή της…ψευτο-βασίλισσας Ελισάβετ – Είναι όλοι τους ΕΒΡΑΙΚΗΣ και ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ καταγωγής

Οι «βσιλικές οικογένεις» της Ευρώπης αποτελούν την λεγόμενη Μαύρη Αρχοντιά ή Αριστοκρατία της Ενετίας, οι οποίοι ήσαν/εισίν οι απόγονοι των Χαζάρων και έτυχαν να υποβοηθήσουν τους…ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ να ΑΛΩΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗΝ!!!  ΕΞ ΑΥΤΩΝ κατάγονται και οι…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο με τίτλο ΕΒΡΑΙΟΙ με καταγωγή από Βενετία οι Μητσοτάκηδες, την ίδια Βενετία που βοήθησαν τους Τούκους να αλωνίσουν την Πόλιν! για περισσότερα.

ΕΒΡΑΙΟΙ με καταγωγή από Βενετία οι Μητσοτάκηδες, την ίδια Βενετία που βοήθησαν τους Τούκους να αλωνίσουν την Πόλιν!

Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ για περισσότερες πάνω σε αυτό το θέμα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ οικογενειακό όνομα της Βασίλισσας Ελισάβετ ήταν…ΓΚΟΥΈΛΦ (Guelph) αλλά το ΆΛΛΑΞΑΝ μετονομαζόμενοι (ή μάλλον…ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΟΜΕΝΟΙ)μετά ως “Windsor” (Γουίνδσορ ή Ουίνδσορ). Και ΓΙΑΤΙ το έκαναν αυτό??? Το έκαναν επειδή όλος ο κόσμος ήξεραν την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ εκ της…ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΑΣ (οι Γκουέλφ που ήταν αρχικά στην Γερμανία)!!! Για περισσότερα επ αυτού, διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο ΠΟΙΑ Χρυσή Αυγή;;; – Από μικρό παιδί χαιρετούσε ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ η…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ!!! Κρύβεται εδώ και χρόνια η εβραιο-γερμανική καταγωγή της!!!

ΠΟΙΑ Χρυσή Αυγή;;; – Από μικρό παιδί χαιρετούσε ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ η…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ!!! Κρύβεται εδώ και χρόνια η εβραιο-γερμανική καταγωγή της!!!

Επόμενη στάση…ΒΙΚΤΩΡΙΑ…

ΟΙ ΕΝΕΤΟΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η «ΒΑΣΙΛΙΚΗ» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ «ΑΓΓΛΙΑΣ» ΚΑΙ Η «ΒΑΣΙΛΙΚΗ» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΑΔΟΣ» ΑΦΟΥ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΓΓΕΝΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΧΙ-ΖΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ…ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ!!!

ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ…ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗ, ΤΟΝ…ΙΩΑΝΝΗΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΝ (περισσοτερα εδώ)!!! ΚΑΙ…ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΑΔΟΣ» ΟΙ «ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ»!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ….

Διαβάστε >> Διάδοχοι της Δανίας με συζύγους…ΕΒΡΑΙΕΣ οι γιοι του Τέως Βασιλέως της Ελλάδος!!!

Διάδοχοι της Δανίας με συζύγους…ΕΒΡΑΙΕΣ οι γιοι του Τέως Βασιλέως της Ελλάδος!!!

Διαβάστε επίσης Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σύσσωμη η ισπανική βασιλική οικογένεια στην κηδεία – Όταν ο Χουάν Κάρλος επροικίσθη δια τον γάμον του δαπάνη του ελληνικού κράτους! Αι ρίζαι του ανάγονται εις τον Σαμπετάι Σεβί τον Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σύσσωμη η ισπανική βασιλική οικογένεια στην κηδεία – Όταν ο Χουάν Κάρλος επροικίσθη δια τον γάμον του δαπάνη του ελληνικού κράτους! Αι ρίζαι του ανάγονται εις τον Σαμπετάι Σεβί τον Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

Διαβάστε επίσης Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟΥ ΤΆΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…ΜΑΣΟΝΙΚΟ!!!

Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟΥ ΤΆΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…ΜΑΣΟΝΙΚΟ!!!

Διαβάστε επίσης  Ο πρίγκιπας Φίλιππος έγινε 99 ετών: Απαρνήθηκε την ελληνική καταγωγή του για να παντρευτεί την Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έγινε 99 ετών: Απαρνήθηκε την ελληνική καταγωγή του για να παντρευτεί την Ελισάβετ

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr