Home Greek News Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός καταγγέλλει: Κεραία κινητής Τηλεφωνίας έχει γεμίσει γειτονιά με ασθένειες και θανάτους στην Ελλάδα.

Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός καταγγέλλει: Κεραία κινητής Τηλεφωνίας έχει γεμίσει γειτονιά με ασθένειες και θανάτους στην Ελλάδα.

by _
0 comment 260 views

Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός καταγγέλλει: Κεραία κινητής Τηλεφωνίας έχει γεμίσει γειτονιά με ασθένειες και θανάτους στην Ελλάδα.


Αγαπητέ κύριε Τσιρογιάννη, αγαπητοί αντιδήμαρχοι και δημοτικό συμβούλιο,

Στέλνω τις ευχές μου σε όλους σας για μία χρονιά δημιουργική δια το καλό και μόνον του τόπου καθώς και έτη πολλά σε σας και τους αρτινούς πολίτες. Θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα ελευθερία και υγεία στις οικογένειές σας και σε όλους τους πολίτες τους οποίους διακονείτε ευχόμενος αγάπη και κατανόηση των προβλημάτων τους.



Περί τούτου του θέματος έρχομαι στην θέση από το εξωτερικό, όπου βρίσκομαι τα τελευταία χρόνια, να στείλω την παρούσα επιστολή και θα εκτιμήσω ιδιαιτέρως να ληφθεί με την δέουσα σοβαρότητα διότι αφορά πολύτιμο αγαθό, που είναι η υγεία.

Επί της οδού Β’ Παρόδου 3/40 Συντάγματος Ευζώνων επί οικίας βρίσκεται τοποθετημένη, παρανόμως, κεραία κινητής τηλεφωνίας. Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας αναφέρω ότι, πέραν των επιστημονικών γνώσεων (τις οποίες έχω λόγω σπουδών για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματά τους καθώς και τις συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό) τα τελευταία χρόνια χάνονται ζωές συγγενικών μου προσώπων, οι οποίες πολύ πιθανόν (για να μην είμαι απόλυτος) οφείλονται σε αυτή. 2012 έφυγε συγγενής μου από καρκίνο, 2019 και άλλος συγγενής μου από καρκίνο, 2023 τέσσερα συγγενικά πρόσωπα υποφέρουν από βαρηκοΐα και άνια ενώ είναι σε νεαρή ηλικία που δεν δικαιολογεί τέτοια προβλήματα υγείας. Όλα τα πρόσωπα έχουν οικίες δίπλα στην οικία του…

Γνωρίζω σε επιστημονικό επίπεδο τις συνέπειες των εν λόγω κεραιών από την εποχή του 3G, πόσο μάλλον σήμερα όπου η συχνότητα και το εύρος των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων τους έχει αυξηθεί καθώς και η έντασή των.

Δεν γίνεται στον βωμό του χρήματος (παράνομου και επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία) η εν λόγω οικογένεια να λειτουργεί εις βάρους της υγείας των κατοίκων της γειτονιάς. Μιας και εκείνη αυξάνοντας τα υλικά αγαθά της με παράνομη δραστηριότητα (κεραία κινητής εγκατεστημένη σε οικία) λειτουργεί εις βάρους της υγείας των άλλων.

Ζητώ την απομάκρυνση της εν λόγω κεραίας κινητής τηλεφωνίας το συντομότερο. Έχει πλήξει την υγεία τόσο μελών της οικογένειάς μου όσο και συγγενών και γειτόνων μου (κάποιων εξ αυτών κεκοιμημένων). Είναι ντροπή αυτά τα πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση, έχοντας κάνει γνωστό το αίτημά μου πλέον και σε σας ως αρμόδιοι και υπεύθυνοι για την κατάσταση του δήμου και των πολιτών του και έχοντας όλες τις επιστημονικές μελέτες στα χέρια μου αιτούμε την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την άνωθεν οικία το συντομότερο.



Αφορά μείζων θέμα και είναι η υγεία. Το θεωρώ αδιανόητο να φτάνω στο σημείο, από το εξωτερικό όπου ζω, να αποστείλω την εν λόγω επιστολή όταν το πρόβλημα είναι γνωστό και προκλητικό μιας και η άνωθεν οικογένεια απαντά προκλητικά (αν και η σύζυγος από όταν μπήκαν οι κεραίες έχασε την ακοή της): «αν μπορείτε κατεβάστε τες».

Δεν έχω τίποτα το εμπαθές ή προσωπικό πέραν τούτο με την εν λόγω οικογένεια. Όμως δεν δύναται να λειτουργεί εις βάρος της πολύτιμης υγείας της οικογένειάς μου, συγγενών και γειτόνων.

Θέλω και θεωρώ ότι θα λάβετε σοβαρά το θέμα και λίαν συντόμως θα έχει επιλυθεί. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να έρθω σε αντιδικία (αν όμως χρειαστεί αναπόφευκτα θα γίνει) έχοντας τόσες αποδείξεις επιστημονικές, τις οποίες καταθέτοντας δεν θα χρειαστεί να μιλήσω πέραν αναφοράς επιβεβαιωμένων γεγονότων.

Χρίζω τόσο την οικογένεια όσο και εσάς με το αξίωμα που έχετε υπεύθυνους.

Θερμές ευχαριστίες και εύχομαι κατανόηση και εγρήγορση στην επίλυση του προβλήματος.

 

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Ε. Παππάς

Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός

Υ.Σ. Η παρούσα επιστολή τυγχάνει κοινοποίησης σε μέσα ενημέρωσης του δήμου Αρταίων όσο και εντός και εκτός Ελλάδας

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr