Home ΔΙΕΘΝΗ ΦΡΙΚΗ – Ο Λούλα ντα Σίλβα διατάζει τους αξιωματούχους να κάνουν «βίαιες ενέσεις σε διαδηλωτές» με τα εμβόλια για τον COVID ως μια μορφή «τιμωρίας»!!!

ΦΡΙΚΗ – Ο Λούλα ντα Σίλβα διατάζει τους αξιωματούχους να κάνουν «βίαιες ενέσεις σε διαδηλωτές» με τα εμβόλια για τον COVID ως μια μορφή «τιμωρίας»!!!

by _
0 comment 245 views
ΦΡΙΚΗ – Ο Λούλα ντα Σίλβα διατάζει τους αξιωματούχους να κάνουν «βίαιες ενέσεις σε διαδηλωτές» με τα εμβόλια για τον COVID ως μια μορφή «τιμωρίας»!!!
ΦΡΙΚΗ – Ο Λούλα ντα Σίλβα διατάζει τους αξιωματούχους να κάνουν «βίαιες ενέσεις σε διαδηλωτές» με τα εμβόλια για τον COVID ως μια μορφή «τιμωρίας»!!!

Ο Λούλα ντα Σίλβα διατάζει τους αξιωματούχους να κάνουν «βίαιες ενέσεις σε διαδηλωτές» με τα εμβόλια για τον COVID ως μια μορφή «τιμωρίας»!!!

15 Ιανουαρίου 2023
-του Sean Adl-Tabatabai

Ο πρόσφατα εγκατεστημένος Πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα διέταξε τους αξιωματούχους να αρχίσουν να χορηγούν βίαιη ένεση στους διαδηλωτές με εμβόλια για τον COVID-19 ως τιμωρία για τη διαφωνία τους.

Το μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ λέει ότι θέλει να στείλει ένα προειδοποιητικό μήνυμα στους υποστηρικτές του Μπολσονάρο βάζοντας τους πολιτικούς του εχθρούς σε αυτοσχέδια κελιά και εγχύοντάς τους με τοξικά εμβόλια mRNA.



Μέχρι στιγμής το καθεστώς Λούλα ντα Σίλβα έχει συλλάβει σχεδόν 2.000 διαδηλωτές που τόλμησαν να αμφισβητήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών του 2022 στη Βραζιλία.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Περίπου επτακόσιοι εξήντα τρεις από τους διαδηλωτές κατηγορούνται για εισβολή και λεηλασία σε δημόσια κτίρια στην Praca dos Tres Pederes. Αυτή τη στιγμή ελέγχονται για ασθένειες, εμβολιάζονται αναγκαστικά και στέλνονται σε αυτοσχέδια κελιά, καθώς περιμένουν περαιτέρω τιμωρία. Οι κρατούμενοι προσφεύγουν στο Ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας για αίτημα ελευθερίας.

Στους Βραζιλιάνους πολιτικούς κρατούμενους γίνεται ένεση βίας με εμβόλια θανάτου κατά του Covid-19.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Περιφέρειας, ο αριθμός των ατόμων που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής περιλαμβάνει 498 άνδρες και 265 γυναίκες. Οι άνδρες στέλνονται στο προσωρινό κέντρο κράτησης της Παπούδα και οι γυναίκες χωρίζονται και στέλνονται σε ξεχωριστές δομές στην Colmeia. Οι επί τόπου δημοσιογράφοι έδωσαν λεπτομέρειες για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν αυτοί οι πολιτικοί κρατούμενοι. Στους κρατούμενους χορηγείται στολή και ένα τυλιγμένο στρώμα, χωρίς μαξιλάρι ή κουβέρτα. Τους δίνεται ένα κιτ υγιεινής που περιλαμβάνει σαπούνι, γυναικεία επιθέματα, οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα. Τα κελιά έχουν διαφορετικά μεγέθη και μπορούν να χωρέσουν αρκετούς κρατούμενους. Στο κελί υπάρχει μπάνιο. Όλα τα κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Οι κρατούμενοι που υποστηρίζουν τον Μπολσονάρο χωρίζονται από τους άλλους κρατούμενους.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι οι κρατούμενοι αντιμετωπίζονται σαν σκλάβοι γιατρών. Αναγκάζονται να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και να υποβληθούν σε εμβόλια για τον Covid-19. Μια ιατρική ομάδα εργασίας αναπτύχθηκε στα στρατόπεδα για να κάνει την ένεση του εμβολίου κατά του Covid-19 στους κρατούμενους, παρά τη θέλησή τους. Για πολλούς από τους κρατούμενους, αυτά τα αναγκαστικά τρυπήματα είναι σαν θανατηφόρος πυροβολισμός. Τα εμβόλια κατά του Covid έχουν ήδη σκοτώσει πάνω από 32.000 ανθρώπους στη Βραζιλία.

Κάθε κρατούμενος όπου διαπιστώνεται ότι έχει συννοσηρότητα, αναγκάζεται επίσης να λάβει φάρμακα εγκεκριμένα από την κυβέρνηση. Οι κρατούμενοι τρέφονται με φτηνή διατροφή καθώς περιμένουν την εικονική τους ακρόαση με δικαστή και εισαγγελέα.



Όταν έρθει η ώρα να εμφανιστούν ενώπιον ενός δικαστή, οι κρατούμενοι οδηγούνται σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με φυλακή που ονομάζεται αίθουσα συνεδριάσεων. Αυτές οι πρόχειρες αίθουσες δικαστηρίων δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του σκανδάλου Covid-19 από κομμουνιστές που προσπάθησαν να διευκολύνουν τις εντολές καραντίνας και τη φυσική απομόνωση του μη εμβολιασμένου πληθυσμού. Αυτά τα αίθουσες χρησιμοποιούνται τώρα για να επιταχυνθεί η δίωξη των πολιτικών κρατουμένων, οι οποίοι αναγκάζονται να εμβολιαστούν παρά τη θέλησή τους και ουσιαστικά αναγκάζονται να ομολογήσουν την υποστήριξή τους στο καθεστώς Luiz Inácio Lula da Silva.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών, ένας κριτής εμφανίζεται εικονικά πάνω από μια οθόνη. Οι κρατούμενοι έχουν ελάχιστο χρόνο για να παρουσιάσουν την υπόθεσή τους στον εικονικό δικαστή και στον εισαγγελέα. Για να επιταχυνθεί η διαδικασία, τριάντα δικαστές τοποθετούνται στην οθόνη για να αντιμετωπίσουν πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα. Ένας συνήγορος υπεράσπισης βοηθά τον κατηγορούμενο, ωστόσο η διαδικασία για κάθε δίωξη διαρκεί περίπου 20 έως 30 λεπτά συνολικά. Όσοι πιάστηκαν στα πράσα να βλάπτουν περιουσία καταδικάζονται άμεσα. Οι διώξεις που στερούνται άμεσων αποδεικτικών στοιχείων αποστέλλονται απευθείας στο Ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο, όπου ο υπουργός Alexandre de Moraes εκδίδει απόφαση σχετικά με το αίτημα του ατόμου για ελευθερία.

Σχετικά με

τελευταίες δημοσιεύσεις

Sean Adl-Tabatabai
ΠΗΓΗ: https://newspunch.com/lula-da-silva-orders-officials-to-forcibly-inject-protestors-with-covid-vaccines-as-punishment/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr