Home ΗΠΑ Το Εφετείο της Αριζόνα συμφωνεί να επισπευσθεί η εκλογική αγωγή της κυρίας Kari Lake

Το Εφετείο της Αριζόνα συμφωνεί να επισπευσθεί η εκλογική αγωγή της κυρίας Kari Lake

by _
0 comment 321 views

Πίστωση εικόνας:
John Moore/Getty Images

Το Εφετείο της Αριζόνα συμφωνεί να επισπευσθεί η εκλογική αγωγή της κυρίας Kari Lake

από τον Jamie White

14 Ιανουαρίου 2023, 2:39 μ.μ

Το δικαστήριο ορίζει τη διάσκεψη για την 1η Φεβρουαρίου,

συμφωνεί με το επιχείρημα της γυναίκας υποψήφιας του GOP ότι η αγωγή πρέπει να αντιμετωπίζεται ως «αναφορά ειδικής δράσης».

Το Εφετείο της Αριζόνα διέταξε μια διάσκεψη για την επανεξέταση της αγωγής της υποψήφιας κυβερνήτη των Ρεπουμπλικανών, της κυρίας Kari Lake, σύμφωνα με την οποία οι ενδιάμεσες εκλογές του 2022 δεν αντιμετωπίστηκαν σωστά.

Σε διάταγμα που εκδόθηκε στις 9 Ιανουαρίου, το δικαστήριο έκρινε νέο «το θέμα για διάσκεψη την 1η Φεβρουαρίου 2023», συμφωνώντας με το επιχείρημα της Λέικ ότι η υπόθεσή της πρέπει να αντιμετωπιστεί ως «αναφορά ειδικής δράσης».

Το δικαστήριο έκρινε επίσης ότι οι δικηγόροι της αντιπάλου των Δημοκρατικών κας Katie Hobbs, η οποία ορκίστηκε πρόσφατα κυβερνήτης, έχουν περιθώριο έως τις 17 Ιανουαρίου για να υποστηρίξουν γιατί πρέπει να απορριφθεί η αγωγή της κυρίας Lake.

Αυτό έρχεται αφότου το Ανώτατο Δικαστήριο της Αριζόνα νωρίτερα αυτόν τον μήνα απέρριψε την αναφορά της Λέικ να μεταφερθεί η εκλογική της αγωγή στο ανώτατο δικαστήριο, σημειώνοντας ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί ενώπιον του εφετείου τον Μάρτιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/arizona-court-of-appeals-agrees-to-expedite-kari-lakes-election-lawsuit/

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr