Home ΗΠΑ Τα εμβόλια mRNA σε ζώα κτηνοτροφίας και ζώα συντροφιάς…ΕΙΝ’ ΕΔΩ!!!

Τα εμβόλια mRNA σε ζώα κτηνοτροφίας και ζώα συντροφιάς…ΕΙΝ’ ΕΔΩ!!!

by _
0 comment 296 views

Τα εμβόλια mRNA σε ζώα κτηνοτροφίας και ζώα συντροφιάς…ΕΙΝ’ ΕΔΩ!!!

από τον Dr. Robert Malone | Υποστοίβα

12 Ιανουαρίου 2023, 11:38 π.μ

Οι τρέχουσες (δημόσιες) αποδείξεις περιλαμβάνονται σε αυτό το δοκίμιο, και περισσότερα είναι στο δρόμο.

Προτού μπορέσουμε να συζητήσουμε τα εμβόλια mRNA για τα ζώα, τα κατοικίδια και την άγρια ζωή, πρέπει πρώτα να απευθυνθούμε στον ελέφαντα στο δωμάτιο. Δηλαδή, πώς γίνεται το κοινό να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες κλινικών δοκιμών σε ανθρώπους, αλλά να μην μπορεί να κάνει το ίδιο για κλινικές δοκιμές που αφορούν την υγεία των ζώων;



Κατά τις πρώτες ημέρες της επιδημίας του AIDS, η κοινότητα του AIDS απαίτησε την πρόσβαση του κοινού σε κλινικές δοκιμές. Το 1988, το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενέκρινε τον Νόμο Επέκτασης Προγραμμάτων Υγείας του 1988 (Public Law 100-607), ο οποίος ανέθεσε την ανάπτυξη μιας βάσης δεδομένων για τις υπηρεσίες πληροφοριών για τις κλινικές δοκιμές του AIDS. Αυτή η Πράξη του Κογκρέσου παρακίνησε άλλες μη κερδοσκοπικές ομάδες που σχετίζονται με ασθένειες να απαιτήσουν επίσης πρόσβαση.

Ο νόμος εκσυγχρονισμού της διοίκησης τροφίμων και φαρμάκων του 1997 τροποποίησε τον νόμο περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών και τον νόμο για τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας για να απαιτήσει από το NIH να δημιουργήσει μια δημόσια διαθέσιμη βάση δεδομένων κλινικών δοκιμών. Αυτό οδήγησε τελικά στην ανάπτυξη του ιστότοπου ClinicalTrials.gov. Αυτό επέτρεψε την παρακολούθηση των μελετών αποτελεσματικότητας των φαρμάκων που προέκυψαν από εγκεκριμένα ερευνητικά νέα φάρμακα (συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων).

Ο νόμος απαιτεί (από το Wiki):

Κλινικές δοκιμές με ομοσπονδιακή και ιδιωτική χρηματοδότηση.
Ο σκοπός κάθε πειραματικού φαρμάκου.
Κριτήρια επιλεξιμότητας του υποκειμένου για συμμετοχή στην κλινική δοκιμή.
Η θέση των χώρων κλινικών δοκιμών που χρησιμοποιούνται για μια μελέτη. και
Ένα σημείο επαφής για ασθενείς που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στη δοκιμή.
Η Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας για να φιλοξενήσει τον δημόσιο ιστότοπο/βάση δεδομένων

Ο ιστότοπος ClinicalTrials.gov με δυνατότητα αναζήτησης έγινε διαθέσιμος στο κοινό μέσω του Διαδικτύου στις 29 Φεβρουαρίου 2000.

Το ClinicalTrials.gov καθιστά εύκολη την αναζήτηση κλινικών δοκιμών σε ανθρώπους. Για παράδειγμα, μια γρήγορη αναζήτηση αποκαλύπτει ότι υπάρχουν περισσότερες από 50 κλινικές δοκιμές για εμβόλια mRNA σε εξέλιξη και πάνω από 200 έχουν καταχωρηθεί.



Για τα ζώα, δεν υπάρχει τέτοια βάση δεδομένων. Τα εμβόλια mRNA στην «υγεία των ζώων» ή στις κτηνιατρικές αγορές είναι δύσκολο να εντοπιστούν έως ότου η εταιρεία ή το USDA είναι έτοιμη να δημοσιεύσει πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη ή την κυκλοφορία αυτού του προϊόντος. Το USDA (Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών) ή/και το NIH (Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας) δεν διαθέτουν μηχανισμό για την παρακολούθηση πιθανών νέων εμβολίων, φαρμάκων ή βιολογικών για την αγορά των ζώων.

Ως εκ τούτου, πρέπει να βασιστεί κανείς στα δελτία τύπου, την περιστασιακή αξιολόγηση από ομοτίμους, σημειώσεις συνεδρίων, ειδοποιήσεις επιχορήγησης και συμβάσεων του USDA, ιστότοπους πανεπιστημίου και προφίλ εταιρειών για την ανακάλυψη τέτοιων νέων προϊόντων. Δεν είναι επαρκής, κατά τη γνώμη μου, και σίγουρα δεν είναι διαφανής. Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία, το κοινό θα πρέπει να έχει ανοιχτή πρόσβαση στα αποτελέσματα αυτού του τύπου έρευνας που χρηματοδοτείται από την ομοσπονδία.

Στη σημερινή υποστοίβα, συζητείται η κατάσταση των «εμβολίων» mRNA για την «υγεία» των ζώων. Επικαλούμενος δημόσιες πηγές, θα εξετάσω όσα είναι γνωστά και άγνωστα σχετικά με τους εμπορικούς δεσμούς και τις συνεργασίες, τις εταιρείες που συμμετέχουν, τη συνεχιζόμενη έρευνα και τα προϊόντα σε διάφορες καταστάσεις ανάπτυξης.

________________

Η Bayer συνεργάζεται με την BioNTech για την ανάπτυξη εμβολίων mRNA, φαρμάκων για την υγεία των ζώων

Bayer Partners with BioNTech to Develop mRNA Vaccines, Drugs for Animal Health

Νέα Γενετικής Μηχανικής και Βιοτεχνολογίας. 10 Μαΐου 2016

Η Bayer θα συνεργαστεί με την BioNTech για να αναπτύξει νέα, πρώτης κατηγορίας εμβόλια mRNA και θεραπευτικά για ενδείξεις για την υγεία των ζώων, δήλωσαν οι εταιρείες σήμερα, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας της οποίας η αξία δεν αποκαλύφθηκε.

Η Bayer συμφώνησε να εξασφαλίσει αποκλειστικά δικαιώματα στην τεχνολογία mRNA και την πνευματική ιδιοκτησία της BioNTech για την ανάπτυξη εμβολίων mRNA για εφαρμογές στην υγεία των ζώων…

Οι εταιρείες δήλωσαν ότι η συνεργασία τους είναι η πρώτη του είδους της που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη θεραπευτικών mRNA ειδικά για εφαρμογές στην υγεία των ζώων.

___________



Τα εμβόλια μολυσματικών ασθενειών είναι το επίκεντρο μιας από τις τρεις πλατφόρμες θεραπείας που δημιουργεί η BioNTech μέσω τεχνολογιών mRNA. τα άλλα δύο είναι οι ανοσοθεραπείες για τον καρκίνο και η αντικατάσταση πρωτεϊνών. Οι τρεις πλατφόρμες έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν φαρμακολογικά βελτιστοποιημένο RNA κωδικοποίησης πρωτεΐνης για στοχευμένη in vivo παράδοση…

2016. Αυτό σημαίνει ότι η Bayer και η BioNTech εργάζονται σε εμβόλια mRNA ζώων και συντροφικών ζώων για πάνω από έξι χρόνια…

Η λογική προβλέπει ότι σύντομα θα έχουν στην αγορά εμβόλια ζώων και συνοδευτικά mRNA και RNA θεραπευτικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/mrna-vaccines-in-livestock-and-companion-animals-are-here-now/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr