Home ΔΙΕΘΝΗ Νεπάλ: Επιβάτης κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την πτώση του αεροσκάφους – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Νεπάλ: Επιβάτης κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την πτώση του αεροσκάφους – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Ένας από τους επιβάτες έκανε live στα social καταγράφοντας τη συντριβή - Δείτε φωτογραφίες

by _
0 comment 247 views
 
 

Νεπάλ: Επιβάτης κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την πτώση του αεροσκάφους – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Ένας από τους επιβάτες έκανε live στα social καταγράφοντας τη συντριβή – Δείτε φωτογραφίες

Ένα κινητό τηλέφωνο που ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πτήσης της Yeti Airlines που συνετρίβη σήμερα στο Νεπάλ, φαίνεται ότι κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της μοιραίας πτήσης.

Το δικινητήριο αεροσκάφος ATR 72 από το Κατμαντού, το οποίο μετέφερε 72 άτομα, συνετρίβη λίγο πριν από την προσγείωση στην Ποκάρα. Τουλάχιστον 68 από τους επιβάτες είναι νεκροί.



Από τους επιβάτες στο αεροσκάφος, οι πέντε ήταν Ινδοί. Ένας από αυτούς, ο Sonu Jaiswal, φαίνεται ότι έκανε ένα live στο Facebook λίγο πριν από τη συντριβή του αεροσκάφους και είναι- σύμφωνα με το NDTV- μεταξύ των νεκρών.

Το βίντεο αρχικά ανέβηκε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο οποίος, ωστόσο, δεν είχε επαληθευτεί, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να το κατεβάσει.
Το βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ξεκινά με πλάνα των επιβατών που κάθονται μέσα στο αεροπλάνο και την πόλη από κάτω που φαίνεται από το παράθυρο καθώς το αεροπλάνο κάνει κύκλους πριν από την προσγείωση. Ξαφνικά ακούγεται μια έκρηξη και η οθόνη γίνεται άνω-κάτω. Τα τελευταία δευτερόλεπτα δείχνουν πυρκαγιά έξω από το παράθυρο και ακούγονται κραυγές επιβατών.

Το NDTV, το οποίο μετέδωσε το βίντεο, δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα τη γνησιότητά του.

Δείτε βίντεο:





Ένα άλλο βίντεο από το έδαφος είχε καταγράψει την πορεία της πτήσης καθώς ξεκινούσε την προσγείωση. Το αεροπλάνο ξαφνικά έγειρε προς τα αριστερά, γύρισε ανάποδα και οι αναφορές λένε ότι στη συνέχεια έσκασε «σε μια μπάλα φωτιάς».Ο Abhishek Pratap Shah, πρώην βουλευτής του Νεπάλ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κογκρέσου του Νεπάλ, ο οποίος έστειλε το βίντεο, δήλωσε στο NDTV ότι έλαβε το βίντεο από έναν φίλο του που ανασύρθηκε σήμερα από τα συντρίμμια.«Το έστειλε ένας από τους φίλους μου, ο οποίος το έλαβε από έναν αστυνομικό. Πρόκειται για ένα πραγματικό αρχείο. Είναι το σημερινό βίντεο καθώς η πτήση ήταν έτοιμη να προσγειωθεί», δήλωσε ο Shah στο NDTV σε συνέντευξή του.Δείτε φωτογραφίες:

nepal__1_
nepal__2_
nepal__3_
nepal__4_
nepal__5_

Σημειώνεται πως οι εργασίες διάσωσης αναμένεται να συνεχιστούν το πρωί της Δευτέρας (16/1) και συνεχίζονται οι έρευνες για το μαύρο κουτί του αεροσκάφους, το οποίο αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της συντριβής.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr