Home ΗΠΑ Το CDC ξεκινά επίσημη έρευνα για τους θανάτους από…εμβόλια COVID. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Το CDC ξεκινά επίσημη έρευνα για τους θανάτους από…εμβόλια COVID. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

by _
0 comment 329 views
Το CDC ξεκινά επίσημη έρευνα για τους θανάτους από..εμβόλια COVID. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Το CDC ξεκινά επίσημη έρευνα για τους θανάτους από..εμβόλια COVID. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Το CDC ξεκινά επίσημη έρευνα για τους θανάτους από…εμβόλια COVID.


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Έχουν αρχίσει να ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ οι ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που είναι πίσω από την ψευτο-πανδημία!!! Αλλά…ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ, αφού έχουν ήδη ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;;;!!! Ίσως έχουν αρχίσει να φοβούνται τελικά τις…ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ των δολοφονικών τους πράξεων, γι αυτο!!!



14 Ιανουαρίου 2023 Sean Adl-Tabatabai

Το CDC (Centers for Disease Control and Prevention, Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) ξεκίνησε επίσημη έρευνα για τον μεγάλο αριθμό ανθρώπων που υποφέρουν από καρδιακή προσβολή ή πεθαίνουν μετά τη λήψη του εμβολίου mRNA της Pfizer.

«Το CDC λέει ότι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που έλαβαν το εμβόλιο και στη συνέχεια υπέστησαν εγκεφαλικό», ανέφερε το Fox News.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: «Μετά τη διαθεσιμότητα και τη χρήση των επικαιροποιημένων (δισθενών) εμβολίων COVID-19, το Vaccine Safety Datalink (VSD) του CDC, ένα σύστημα επιτήρησης σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, πληρούσε τα στατιστικά κριτήρια για να ζητήσει πρόσθετη έρευνα σχετικά με το εάν υπήρχε ανησυχία για την ασφάλεια για ισχαιμικό εγκεφαλικό σε άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19, το Δισθενές. Η έρευνα ταχείας απόκρισης του σήματος στο VSD έθεσε το ερώτημα εάν άτομα 65 ετών και άνω που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19, το Δισθενές είχαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο τις 21 ημέρες μετά τον εμβολιασμό σε σύγκριση με τις ημέρες 22-44 μετά τον εμβολιασμό». είπε το CDC.

«Αυτό το προκαταρκτικό σήμα δεν ταυτοποιήθηκε με το εμβόλιο Moderna COVID-19, Bivalent. Μπορεί επίσης να υπάρχουν άλλοι συγχυτικοί παράγοντες που συμβάλλουν στο σήμα που προσδιορίζεται στο VSD που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.» πρόσθεσε το CDC.

Η Pfizer ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τα εγκεφαλικά με τη χρήση των εμβολίων της για τον Covid.

«Ούτε η Pfizer και η BioNTech ούτε το CDC ή η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) έχουν παρατηρήσει παρόμοια ευρήματα σε πολλά άλλα συστήματα παρακολούθησης στις ΗΠΑ και παγκοσμίως και δεν υπάρχουν στοιχεία που να συμπεραίνουν ότι το ισχαιμικό εγκεφαλικό σχετίζεται με τη χρήση των εμβολίων COVID-19 των εταιρειών.» είπε η Pfizer, σύμφωνα με το Reuters.

ΠΗΓΗ >>

CDC Launches Official Investigation Into COVID Vaccine Deaths

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr