Home ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΑΞ ΤΟΥ ΒΚΑΚΟΣ ο Γκέιτς!!! Κάλεσε τους χρήστες του Reddit να τον ρωτήσουν για «οτιδήποτε» και του ζήτησαν να εξηγήσει τη φιλία του Τζέφρι Έπσταϊν!!!

ΒΛΑΞ ΤΟΥ ΒΚΑΚΟΣ ο Γκέιτς!!! Κάλεσε τους χρήστες του Reddit να τον ρωτήσουν για «οτιδήποτε» και του ζήτησαν να εξηγήσει τη φιλία του Τζέφρι Έπσταϊν!!!

by _
0 comment 227 views
  Περισσότερα ΕΔΩ >…
  Περισσότερα ΕΔΩ >…

Ο Γκέιτς κάλεσε τους χρήστες του Reddit να τον ρωτήσουν «οτιδήποτε», στη συνέχεια του ζήτησαν να εξηγήσει τη φιλία του Τζέφρι Έπσταϊν

13 Ιανουαρίου 2023 Baxter Dmitry

Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς προσπάθησε να καθαρίσει την εικόνα του με τους απλούς ανθρώπους όταν κάλεσε τους χρήστες του Reddit να «ρωτήσουν οτιδήποτε» την Τετάρτη — μόνο για να αποφύγει ερωτήσεις σχετικά με τη φιλία του με τον κατάδικο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.

Ο Γκέιτς έθεσε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια ενός Reddit “AMA” στο οποίο μίλησε για την κατάστασή του ως ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αγροτικής γης στην Αμερική μετά την πρόσφατη αρπαγή γης, τις τηλεοπτικές εκπομπές που του άρεσε περισσότερο το 2022 και το αγαπημένο του ροκ συγκρότημα, τους U2.

I’m Bill Gates, and I’m back for my 11th AMA. Ask Me Anything. from IAmA

Αλλά δεν θα αγγίξει το καυτό ερώτημα της προσωπικής του σχέσης με τον Έπσταϊν, τον αποθανόντα παιδόφιλο που είχε πολλές στενές φιλίες με δισεκατομμυριούχους, αρχηγούς κρατών και βασιλιάδες.

«Γιατί συνεχίσατε να συναναστρέφεστε με τον Τζέφρι Έπσταϊν αφού καταδικάστηκε ως παιδεραστός;»
Ένας Redditor που ακούει στο παρατσούκλι “alwayshazthelinks” έγραψε στον Γκέιτς.

«Και ενάντια στις συμβουλές και τις επιθυμίες της τότε συζύγου σας;»

Στη συνέχεια, ο χρήστης του Reddit έθεσε μια επόμενη ερώτηση: «Γιατί διοχετεύσατε δωρεές μέσω του Jeffrey Epstein σε αντίθεση με τη δημόσια δωρεά μέσω του γνωστού σας «φιλανθρωπικού» ιδρύματος;

Περισσότερα ΕΔΩ >>

Gates Invited Reddit Users To ‘Ask Me Anything’, Refused To Explain Jeffrey Epstein Friendship

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr