Home ΔΙΕΘΝΗ Το Ισραήλ έπεισε τις ΗΠΑ να δολοφονήσουν τον Ιρανό στρατηγό Κασέμ Σουλεϊμανί, καυχιέται ο πρώην επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών!!!

Το Ισραήλ έπεισε τις ΗΠΑ να δολοφονήσουν τον Ιρανό στρατηγό Κασέμ Σουλεϊμανί, καυχιέται ο πρώην επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών!!!

by _
0 comment 229 views

Το Ισραήλ έπεισε τις ΗΠΑ να δολοφονήσουν τον Ιρανό στρατηγό Κασέμ Σουλεϊμανί, καυχιέται ο πρώην επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών!!!

από την Information Liberation
12 Ιανουαρίου 2023, 4:44 π.μ

Πρέπει όλοι να ευχαριστήσουμε τον «μεγαλύτερο σύμμαχό μας»…..

Το Ισραήλ έπεισε την Αμερική να δολοφονήσει τον Ιρανό στρατηγό Κασέμ Σουλεϊμανί παρέχοντας πληροφορίες που τον χαρακτήρισαν ως «άμεση απειλή», καυχήθηκε ο πρώην αρχηγός των ισραηλινών στρατιωτικών πληροφοριών Ταμίρ Χέιμαν σε συνέντευξή του στο Jewish News αυτή την εβδομάδα.

Από το Jewish News, «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρώην αρχηγός του στρατού: Το Ισραήλ έπεισε τις ΗΠΑ ότι ο Σουλεϊμανί ήταν «άμεση απειλή»»:



Το Ισραήλ έπεισε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ο ηγέτης των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης Κασέμ Σουλεϊμανί αποτελούσε «άμεση απειλή» για τους Αμερικανούς στρατιώτες, δήλωσε ο πρώην αρχηγός των ισραηλινών στρατιωτικών πληροφοριών Ταμίρ Χέιμαν σε αποκλειστική συνέντευξη στο Jewish News.

Πριν από τρία χρόνια, αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές σκότωσαν τον ηγέτη του IRGC Qassem Soleimani στο Ιράκ, οδηγώντας σε έναν σχεδόν ολοκληρωτικό πόλεμο μεταξύ Τεχεράνης και Ουάσιγκτον. Το Ιράν εξακολουθεί να απειλεί με εκδίκηση για τη δολοφονία, αποκαλώντας την «τρομοκρατική» επίθεση εναντίον Ιρανού αξιωματούχου.

Ο Χέιμαν έχει παραδεχτεί προηγουμένως ότι το Ισραήλ παρείχε πληροφορίες στις ΗΠΑ για τον Σουλεϊμανί, αλλά η διατύπωσή του «άμεση απειλή» είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ όταν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση. υποδηλώνοντας ότι ήταν αυτό ακριβώς το κομμάτι των ισραηλινών πληροφοριών που οδήγησε στην απόφαση να δολοφονηθεί ο ηγέτης του IRGC.

«Ο Σουλεϊμανί σχεδίαζε επικείμενες και απαίσιες επιθέσεις σε Αμερικανούς διπλωμάτες και στρατιωτικό προσωπικό, αλλά τον πιάσαμε στα πράσα και τον τερματίσαμε», είπε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους εκείνη την εποχή.

Αφού οι πολιτοφυλακές του Σουλεϊμανί είχαν βοηθήσει να νικηθεί το Ισλαμικό Κράτος, οι ΗΠΑ «στάθηκαν εμπόδιο στο δρόμο του επειδή ήθελε να ελέγξει τη Μέση Ανατολή. Έτσι, η εστίασή του άλλαξε από το Ισλαμικό Κράτος στην παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή», είπε ο Χέιμαν.

[…] «Το Ισραήλ έπεισε τις ΗΠΑ για τις κακόβουλες δραστηριότητες του Σουλεϊμανί εναντίον των Αμερικανών. Οι ΗΠΑ επικεντρώθηκαν κυρίως στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και όχι στο Ιράν. Παρέχαμε τις πληροφορίες και μοιραστήκαμε την ανάλυση και για μεγάλο χρονικό διάστημα τελικά πείστηκαν ότι ο Σουλεϊμανί αποτελούσε άμεση απειλή για τις ζωές των Αμερικανών και τη στρατηγική τους θέση στη Μέση Ανατολή», είπε ο Χέιμαν.



Όπως αναφέρει το Antiwar, δεν υπήρξε ποτέ κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο Σουλεϊμανί ήταν μια επικείμενη απειλή:

Ο Τραμπ είπε στους δημοσιογράφους τη στιγμή της δολοφονίας ότι ο Σουλεϊμανί «σχεδίαζε επικείμενες και απαίσιες επιθέσεις εναντίον Αμερικανών διπλωματών και στρατιωτικού προσωπικού, αλλά τον πιάσαμε στα πράσα και τον τερματίσαμε». Ο ισχυρισμός δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και σύμφωνα με τον τότε πρωθυπουργό του Ιράκ Adil Abdul-Mahdi, ο Soleimani βρισκόταν στη Βαγδάτη στο πλαίσιο μιας ιρακινής μεσολάβησης μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν.

«Υποτίθεται ότι θα τον συναντούσα το πρωί την ημέρα που σκοτώθηκε, ήρθε για να δώσει ένα μήνυμα από το Ιράν ως απάντηση στο μήνυμα που είχαμε στείλει από τους Σαουδάραβες στο Ιράν», είπε ο Abdul-Mahdi μετά τη δολοφονία.

Η αιτιολόγηση του Τραμπ για τη δολοφονία άλλαξε αργότερα και μέλη του Κογκρέσου που ενημερώθηκαν για τη δολοφονία είπαν ότι η κυβέρνηση δεν παρείχε στοιχεία για υποτιθέμενες «επικείμενες επιθέσεις». Σε ένα νομικά εξουσιοδοτημένο υπόμνημα προς το Κογκρέσο που εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, η κυβέρνηση απέσυρε εντελώς τον ισχυρισμό για τις «επικείμενες επιθέσεις».

Το σημείωμα ανέφερε ότι η δολοφονία έγινε για «να προστατεύσει το προσωπικό των Ηνωμένων Πολιτειών, για να αποτρέψει το Ιράν από τη διεξαγωγή ή την υποστήριξη περαιτέρω επιθέσεων κατά των δυνάμεων και συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, για να υποβαθμίσει την ικανότητα του Ιράν και της πολιτοφυλακής που υποστηρίζει τη δύναμη Quds να διεξάγει επιθέσεις και για να τερματιστεί η στρατηγική κλιμάκωση του Ιράν. των επιθέσεων».

Ο Τραμπ αργότερα είπε ότι «δεν έχει σημασία» αν ο Σουλεϊμανί σχεδίαζε μια «επικείμενη» επίθεση ή όχι «λόγω του φρικτού παρελθόντος του».

Εν τω μεταξύ, ο Μάικ Πομπέο επέμεινε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία» ότι ο Σουλεϊμανί σχεδίαζε «μια σειρά επικείμενων επιθέσεων», αλλά απλώς δεν ξέρει «πότε» ή «πού».

Πρέπει όλοι να ευχαριστήσουμε τον «μεγαλύτερο σύμμαχό μας» που μας έδωσε τόσο στέρεες πληροφορίες για τις «επικείμενες» επιθέσεις του Σουλεϊμανί όπως έκαναν για τα υποτιθέμενα «όπλα μαζικής καταστροφής» του Ιράκ!

ΠΗΓΗ >> Information Liberation

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ GreekNewsOnDemand.com ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ….

ΑΥΤΟΣ ήταν ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί: ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ & ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!

ΒΟΜΒΑ: Ο Τράμπ έστησε ΕΝΕΔΡΑ στο Σουλεϊμανί καθώς ήταν σε…ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ αποστολή στο Ιράκ!

«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»: Πίσω από την εκτέλεση Σουλεϊμάνι ο…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!!

Πομπέο: Θα κάνουμε στον Πούτιν αυτό που κάναμε και στο Σουλεϊμανί αν μας προκαλέσει κι αυτός

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ: ΣΟΚ: Σκοτώθηκε ο δολοφόνος-πράκτωρ της CIA που φόνευσε τον…ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ στο Ιράκ..!!!

Εκτελέστηκε ο Ιρανός που «πρόδωσε» στους Αμερικανούς τον Κασέμ Σουλεϊμανί. Τον ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ Σουλεϊμανί τον ΦΟΝΕΥΣΕ εν ψυχρώ ο Τράμπ!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr