Home ΗΠΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!!: Τώρα λένε ότι «σκοτώθηκε» κι ο ξάδελφος του ιδρυτή των BLACK LIVES MATTER, όπως είχε σκοτωθεί κι ο…ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΪΝΤ!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!!: Τώρα λένε ότι «σκοτώθηκε» κι ο ξάδελφος του ιδρυτή των BLACK LIVES MATTER, όπως είχε σκοτωθεί κι ο…ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΪΝΤ!!!

by _
0 comment 219 views

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!!: Τώρα λένε ότι «σκοτώθηκε» κι ο ξάδελφος του ιδρυτή των BLACK LIVES MATTER, όπως είχε σκοτωθεί κι ο…ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΪΝΤ!!!

Ο δήθεν «θάνατος» του Τζόρτζ Φλοϊντ στις ΗΠΑ, τον Ιουλιο του 2020, ήταν ΣΤΗΜΕΝΟΣ 100 τοις 100 και εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ το είχαμε αποκαλύψει και καταγγείλει αυτό από τη πρώτη μέρα κιόλας!

Για όλα τα αποκαλυπτικά μας άρθρα πάνω σε αυτό το θέμα, διαβάστε τα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Greek News


Σύμφωνα με το NBC News:



Ο ξάδερφος της συνιδρυτή του Black Lives Matter, Patrisse Cullors, πέθανε όταν ένας αστυνομικός του Λος Άντζελες τον ηλεκτροδότησε επανειλημμένα με τάιζερ μετά από τροχαίο ατύχημα.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 Ιανουαρίου και αφορούσε τον κάτοικο του Λος Άντζελες, Keenan Darnell Anderson (Κίναν Ντάρνελ Άντερσον). Το αστυνομικό τμήμα έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα της σύλληψης του Άντερσον την Τετάρτη.

Η αστυνομία είπε ότι ο Άντερσον ενεπλάκη σε ατύχημα και προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο. Η Cullors είπε στο NBC News ότι ο ξάδερφός της είχε επισημάνει την αστυνομία και ζητούσε βοήθεια.

«Και ούτε μια φορά δεν τον άκουσε κανένας από τους αξιωματικούς που απάντησαν», είπε σε ένα τηλεφώνημα.

Ο Άντερσον, 31 ετών, ένας μαύρος άνδρας, πέθανε σε νοσοκομείο μετά από επείγον ιατρικό περιστατικό, περίπου τεσσεράμισι ώρες μετά τη σύλληψή του, δήλωσε η Κέλι Μουνίζ, εκπρόσωπος της αστυνομίας, σε δήλωση βίντεο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/2023/01/13/black-lives-matter-co-founders-cousin-dies-after-being-blasted-with-a-taser-by-l-a-police/




Είναι ολοφάνερο, λοιπόν, ότι οι σκοτεινές δυνάμεις των ΗΠΑ θέλουν να δημιουργήσουν και πάλιν ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ στις ΗΠΑ που θα οδηγούσαν σε αυτά που είχαμε βιώσει το καλοκαίρι του 2020 με τον ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ του ΒΡΩΜΟ-GEORGE FLOYD (ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΪΝΤ), οποίος ΕΙΝΑΙ (γιατί ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ) καρφί του FBI και της Αστυνομίας!!!  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ  επ αυτού.

Έγγραφο-ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ τον Τζόρτζ Φλοϊντ αποδειχνύοντας ότι είναι ΚΑΡΦΙ του… FBI και της Αστυνομίας!!!

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο όπου βλέπουμε ένα ακόμη…ΣΟΟΥ…ΘΕΑΜΑ….

Δείτε το τώρα και στα Αγγλικά…

<

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr