Home ΗΠΑ Έγγραφα της κυβέρνησης των ΗΠΑ αποδεικνύουν ότι τα «εμβόλια» του COVID-19 αντιμετωπίστηκαν ως «ιατρικά αντίμετρα» σε επίθεση με βιολογικά όπλα. Ολόκληρη η επιχείρηση COVID διευθύνεται από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ΧΩΡΙΣ διασφαλίσεις ή/και αποκαλύψεις για την κατασκευή των θανατηφόρων μπολιών!!!

Έγγραφα της κυβέρνησης των ΗΠΑ αποδεικνύουν ότι τα «εμβόλια» του COVID-19 αντιμετωπίστηκαν ως «ιατρικά αντίμετρα» σε επίθεση με βιολογικά όπλα. Ολόκληρη η επιχείρηση COVID διευθύνεται από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ΧΩΡΙΣ διασφαλίσεις ή/και αποκαλύψεις για την κατασκευή των θανατηφόρων μπολιών!!!

by _
0 comment 254 views

Έγγραφα της κυβέρνησης των ΗΠΑ αποδεικνύουν ότι τα «εμβόλια» του COVID-19 αντιμετωπίστηκαν ως «ιατρικά αντίμετρα» σε επίθεση με βιολογικά όπλα. Ολόκληρη η επιχείρηση COVID διευθύνεται από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ΧΩΡΙΣ διασφαλίσεις ή/και αποκαλύψεις για την κατασκευή των θανατηφόρων μπολιών!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 13 Ιαν. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΒΟΜΒΑ: Νέα έγγραφα του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης των ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι η πανδημία του COVID ήταν μια επιχείρηση του Υπουργείου Άμυνας που χρονολογείται από τον Ομπάμα…

«Το Πεντάγωνο έλεγχε το πρόγραμμα COVID-19 από την αρχή και όλα όσα μας είπαν ήταν πολιτικό θέατρο για να το συγκαλύψουν μέχρι την έγκριση του εμβολίου FDA».

Δείτε το σχετικό βίντεο….


-Γράφει ο κ ΧΑΛ ΤΟΥΡΝΕΡ

Νέα Έγγραφα αποκαλύπτουν το Ελεγχόμενο Πρόγραμμα COVID-19 του Υπουργείου Άμυνας από την αρχή. Η Διαδικασία Έγκρισης Εμβολίου FDA εμπρόκειτο τελικά για ΘΕΑΤΡΟ. Ένας συνδυασμός του Νόμου PREP, της Εξουσιοδότησης Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης και της Αρχής Λοιπών Συναλλαγών (OTA, Other Transactions Authority ), προστάτεψε τις Big Pharma (τις Μεγάλες Φαρμακευτικές), τις κυβερνητικές υπηρεσίες και τους ιατρικούς συμμετέχοντες, που παρέδωσαν μη ελεγχόμενα εμβόλια, από οποιαδήποτε ευθύνη.

Σύμφωνα με καταστατικά που εγκρίθηκαν από το Κογκρέσο, έρευνα ενεργών νόμων και επιπλέον λεπτομέρειες που αποκτήθηκαν μέσω του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας, το Υπουργείο Άμυνας κατέχει, εφαρμόζει και επιβλέπει το πρόγραμμα εμβολίων για τον COVID-19 ως «Αντίμετρα» σε ξένη επίθεση. Ενώ το κοινό βομβαρδίστηκε με μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία φόβου, η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαχειρίστηκε την αντιμετώπιση του Covid ως απειλή για την εθνική ασφάλεια.



Η έρευνα και τα έγγραφα (Κάντε κλικ εδώ) ελήφθησαν από ένα πρώην στέλεχος ενός Οργανισμού Έρευνας Φαρμακευτικών Συμβάσεων (CRO, Contract Research Organization), τη Sasha Latypova, και την εντατική νομική ερευνήτρια Katherine Watt (Κάντε κλικ ΕΔΩ).

Το τρίποδο σκαμπό

Η μυστική επιχείρηση ενορχηστρώθηκε χρησιμοποιώντας τρεις κρίσιμους νομικούς ελιγμούς:

1. Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης EUA.

2. Πρόγραμμα προετοιμασίας,

3. Αρχή Λοιπών Συναλλαγών

Ο Πρόεδρος Τραμπ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία (PHE, Public Health Emergency) στις 13 Μαρτίου 2020, βάσει του νόμου Stafford, θέτοντας το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας υπεύθυνο για την πολιτική Covid. Τα εμβόλια Covid-19 είναι «ιατρικά αντίμετρα» – μια γκρίζα ζώνη προϊόντων που δεν ρυθμίζονται ως εμβόλια ή φάρμακα.

____________________________

Σχόλιο GreekNewsOnDemand.com: ΣΗΜΕΩΤΕΟΝ – Για περισσότερα για το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΜΝΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ εκείνη την εποχή ο Τράμπ , διαβάστε επίσης τα εξής δύο άρθρα μας….

Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!!

Ο επικεφαλής της FEMA και μεγάλο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ στέλεχος του CDC κάνουν πλέον ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ στις ΗΠΑ λόγω της ΨΕΥΤΟ-ευλογιάς των πιθήκων!!!



___________________________

Συνεχίζουμε…

«Έβαλαν το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας επικεφαλής και το αντιμετώπισαν ως πολεμική πράξη», είπε η Latypova.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις Operation Warp Speed (Επιχείρηση της Ταχύτητος του Φωτός που δρομολόγησε ο Τράμπ για τα εμβόλια) /ASPR (Administration for Strategic Preparedness and Response, Διοίκηση Στρατηγικής Ετοιμότητας και Αντίδρασης), το Υπουργείο Άμυνας διέταξε, επέβλεψε και διαχειρίστηκε στενά την ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διανομή των αντίμετρων Covid, χρησιμοποιώντας κυρίως το προηγουμένως εγκατεστημένο δίκτυο στρατιωτικών εργολάβων και κοινοπραξιών του Υπουργείου Άμυνας.

Το Υπουργείο Άμυνας (DoD), η Αρχή Βιοϊατρικής Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA) και το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS), διέταξαν όλα τα αντίμετρα για τον Covid, συμπεριλαμβανομένων των «εμβόλια» ως πρωτότυπες επιδείξεις παραγωγής μεγάλης κλίμακας, αποφεύγοντας τους κανονισμούς και τη διαφάνεια στο πλαίσιο της Αρχή Λοιπών Συναλλαγών (Other Transactions Authority).

Ως πρωτότυπα που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο EUA κατά τη διάρκεια του PHE, τα αντίμετρα Covid, συμπεριλαμβανομένων των «εμβολίων», δεν χρειάζεται να συμμορφώνονται με τους νόμους των ΗΠΑ για την ποιότητα, την ασφάλεια και την επισήμανση της παραγωγής.

«Το συμπέρασμα είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενέκρινε και χρηματοδότησε την ανάπτυξη μη συμμορφούμενων βιολογικών υλικών σε Αμερικανούς χωρίς να διευκρινίσει το «πρωτότυπο» νομικό τους καθεστώς, καθιστώντας τα υλικά να μην υπόκεινται σε συνήθη ρυθμιστική εποπτεία,

Όλα αυτά διατηρώντας μια δόλια ψευδο-«ρυθμιστική» παρουσίαση στο κοινό», είπε η Latypova.

«Το πιο απίστευτο είναι το γεγονός ότι οι τρέχοντες νόμοι που θεσπίστηκαν από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται να καθιστούν τις ενέργειες συγκάλυψης ΝΟΜΙΜΕΣ!»

Σύμφωνα με το PHE, τα ιατρικά αντίμετρα δεν ρυθμίζονται ούτε προστατεύονται ως φαρμακευτικά προϊόντα (21 USC 360bbb-3(k)).

Ο αμερικανικός λαός οδήγησε να πιστέψει ότι η FDA, το CDC και προσωπικότητες όπως ο Anthony Fauci, επέβλεπαν το πρόγραμμα εμβολίων για τον COVID-19. Η εμπλοκή τους ήταν μια ενορχηστρωμένη επιχείρηση ενημέρωσης. Όλες οι αποφάσεις σχετικά με την έρευνα για το εμβόλιο COVID-19, την απόκτηση υλικών, τη διανομή και την ανταλλαγή πληροφοριών ελέγχονταν αυστηρά από το Υπουργείο Άμυνας.

Εκατοντάδες συμβόλαια αντιμέτρων Covid έχουν αποκαλυφθεί. Πολλές αποκαλύψεις είναι σε αναθεωρημένη μορφή. Ωστόσο, η Latypova και ο Watt έχουν βρει πηγές για να συμπληρώσουν τις λεπτομέρειες.



Μια ανασκόπηση αυτών των συμβάσεων δείχνει υψηλό βαθμό ελέγχου από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (DoD/BARDA). Καθορίζει το εύρος των παραδοτέων ως «επιδείξεις» και «πρωτότυπα» μόνο, ενώ εξαιρεί τις κλινικές δοκιμές και τον ποιοτικό έλεγχο της κατασκευής από το εύρος της εργασίας που πληρώνεται από τις συμβάσεις.

Για να διασφαλιστεί ότι οι BIG Pharma είναι ελεύθεροi να διεξάγoυν τις ψεύτικες κλινικές δοκιμές χωρίς οικονομικό κίνδυνο, οι συμβάσεις περιλαμβάνουν την άρση κάθε ευθύνης για τους κατασκευαστές και τυχόν εργολάβους κατά μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού και διανομής σύμφωνα με τον νόμο PREP του 2005 και τη σχετική ομοσπονδιακή νομοθεσία.

Γιατί δεν λαμβάνονται μέτρα από ρυθμιστικές αρχές ή δικαστήρια; Σύμφωνα με τους Latypova και Watt, ένας συνδυασμός νομοθεσίας που ψηφίστηκε πρόσφατα και εκτελεστικών διαταγών καθιστά ΝΟΜΙΜΟ το ΨΕΜΑ! Ο Γραμματέας Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών δεν είναι υπόλογος σε κανέναν εάν η Εθνική Έκτακτη Ανάγκη για την Yγεία συνεχίσει να παρατείνεται από το Κογκρέσο κάθε τρεις μήνες.

Μια σημαντική επιχείρηση ενημέρωσης τέθηκε σε κίνηση το λεπτό που “χτύπησε” ο COVID-19. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, η κοινότητα των μυστικών πληροφοριών, τα μέσα ενημέρωσης και οι Big Tech συνεννοήθηκαν για να ενορχηστρώσουν και να εφαρμόσουν μια εκστρατεία έντονης πίεσης που σχεδιάστηκε για να οριστεί νόμιμα το εμβόλιο σύμφωνα με τον Νόμο περί εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης, ενώ δυσφημεί τους διαφωνούντες γιατρούς, τους επικριτές και τις βιώσιμες εναλλακτικές θεραπείες. Αυτή η ονομασία επέτρεψε την ταχεία κατασκευή χωρίς τα τυπικά πρωτόκολλα ασφάλειας και δημόσιας υγείας.

Για να ονομαστεί ένα εμβόλιο σύμφωνα με την EUA, δεν μπορεί να υπάρχουν άλλες γνωστές θεραπείες ή θεραπείες. Ως εκ τούτου, πολλές αποδεδειγμένες θεραπείες όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη μπήκαν στη μαύρη λίστα στα μέσα ενημέρωσης και απορρίφθηκαν όταν αυτά τα φθηνά, άμεσα διαθέσιμα φάρμακα είχαν αναγγελθεί στο παρελθόν για την αποτελεσματικότητά τους.

SOURCE: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/foia-documents-prove-covid-19-vaccines-were-treated-as-medical-counter-measures-to-a-bio-weapon-attack-entire-covid-operation-run-by-us-national-security-council-with-no-manufacturing-safeguards-or-disclosures

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr