Home Κορωνοϊος Αρχεία Twitter: Η Pfizer διέταξε το Twitter να λογοκρίνει στοιχεία σχετικά με τους θανάτους από το εμβόλιο COVID

Αρχεία Twitter: Η Pfizer διέταξε το Twitter να λογοκρίνει στοιχεία σχετικά με τους θανάτους από το εμβόλιο COVID

by _
0 comment 42 views
Αρχεία Twitter: Η Pfizer διέταξε το Twitter να λογοκρίνει στοιχεία σχετικά με τους θανάτους από το εμβόλιο COVID
Αρχεία Twitter: Η Pfizer διέταξε το Twitter να λογοκρίνει στοιχεία σχετικά με τους θανάτους από το εμβόλιο COVID

Αρχεία Twitter: Η Pfizer διέταξε το Twitter να λογοκρίνει στοιχεία σχετικά με τους θανάτους από το εμβόλιο COVID

10 Ιανουαρίου 2023 Sean Adl-Tabatabai


Η Pfizer διέταξε το Twitter να αποκρύψει πληροφορίες που αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο της COVID προκάλεσε σοβαρές ασθένειες και θάνατο, αποκαλύπτουν πρόσφατα αρχεία Twitter που κυκλοφόρησαν.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer, Δρ. Σκοτ Γκότλιμπ (Scott Gottlieb), άσκησε πίεση στο Twitter για να λογοκρίνει άτομα που αμφισβήτησαν την αποτελεσματικότητα των εμβόλων mRNA. Τα αρχεία του Twitter δείχνουν ότι η πλατφόρμα λογοκρίνει ένα tweet από τον Δρ. Brett Giroir, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Altesa Biosciences, η οποία παράγει φάρμακα για την καταπολέμηση του COVID, αφού επισημάνθηκε από τον Gottlieb.Το Summit.news αναφέρει: Τον Αύγουστο του 2021, ο Gottlieb παραπονέθηκε στον Todd O’Boyle, ανώτερο διευθυντή στην ομάδα Δημόσιας Πολιτικής του Twitter, σχετικά με τον ισχυρισμό του Giroir ότι η φυσική ανοσία προσέφερε μεγαλύτερη προστασία από το εμβόλιο.

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η φυσική ανοσία #COVID19 είναι ανώτερη από την ανοσία στα εμβόλια, κατά ΠΟΛΥ. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική αιτιολόγηση για την απόδειξη #vax (εμβολίου) εάν ένα άτομο είχε προηγούμενη μόλυνση. Ο @CDCDirector @POTUS πρέπει να ακολουθεί την επιστήμη. Εάν δεν υπάρχει προηγούμενη μόλυνση; Εμβολιαστείτε!» έγραψε στο Twitter ο Giroir.

Ο Γκότλιμπ υποστήριξε ότι, «Αυτό είναι το είδος των πραγμάτων που είναι διαβρωτικά. Εδώ εξάγει ένα σαρωτικό συμπέρασμα από μια ενιαία αναδρομική μελέτη στο Ισραήλ που δεν έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους. Αλλά αυτό το tweet θα καταλήξει να γίνει viral και να οδηγήσει στην κάλυψη των ειδήσεων».

Στη συνέχεια, ο O’Boyle προώθησε το email του Gottlieb στην ομάδα Strategic Response του Twitter για έλεγχο, αλλά απέτυχε να τους πει ότι ο Gottlieb ήταν στο διοικητικό συμβούλιο της Pfizer, αναφέροντας απλώς σε αυτόν ως «πρώην επίτροπο FDA».

Παρά το γεγονός ότι το Twitter αποφάσισε ότι το tweet δεν παραβίαζε τους κανόνες του, παρόλα αυτά έβαλε μια “παραπλανητική” ετικέτα στην ανάρτηση, που σημαίνει ότι απενεργοποιήθηκαν οι απαντήσεις, τα shares και τα likes, θάβοντάς το στον αλγόριθμο.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο Γκότλιμπ παραπονέθηκε για ένα άλλο tweet του σκεπτικιστή για το lockdown, Τζάστιν Χαρτ, το οποίο ανέφερε: «Τα ραβδιά και οι πέτρες μπορεί να σπάσουν τα κόκκαλά μου, αλλά ένα ιικό παθογόνο με ποσοστό παιδικής θνησιμότητας ~0% κόστισε στα παιδιά μας σχεδόν τρία χρόνια σχολείου».Η ανησυχία του Γκότλιμπ ήταν ότι το tweet μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με τη χορήγηση του εμβολίου για τον COVID σε παιδιά, δεδομένου ότι «θα εγκριθεί σύντομα για παιδιά 5 έως 11 ετών».

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer επισήμανε επίσης στο παρελθόν ένα άρθρο που έγραψε ο δημοσιογράφος και σκεπτικιστής για τα εμβόλια για τον COVID, Alex Berenson, ο οποίος στη συνέχεια ανεστάλη από το Twitter.

Ο Γκότλιμπ δεν ήταν ευχαριστημένος που αποκαλύφθηκαν οι προσπάθειές του για λόμπι για λογαριασμό της Pfizer, παραπονούμενος ότι η απελευθέρωση των επικοινωνιών του με το Twitter είχε πυροδοτήσει «το περιβάλλον απειλής» και οδήγησε σε «πιο απειλητικό διάλογο, με δυνητικά σοβαρές συνέπειες».

Ο Giroir απάντησε δηλώνοντας ότι ο Gottlieb ήταν αναστατωμένος που τον έπιασαν «προφανώς (βάζοντας) πρώτα τα εταιρικά συμφέροντα και όχι τη δημόσια υγεία».

Όπως τονίσαμε χθες, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν επίσης ότι ο Λευκός Οίκος άσκησε πίεση στο Facebook για να λογοκρίνει τον Tucker Carlson του FOX News και άλλους επειδή εξέφρασαν σκεπτικισμό σχετικά με το εμβόλιο COVID-19.

Όλα αυτά αναδεικνύουν για άλλη μια φορά το γεγονός ότι οι πολιτικές της Big Tech επιβάλλονταν κατόπιν πίεσης από την κυβέρνηση και τις γιγάντιες φαρμακευτικές εταιρείες, γεγονός που αντιπροσωπεύει σαφή παραβίαση της Πρώτης Τροποποίησης.

ΠΗΓΗ: https://newspunch.com/twitter-files-pfizer-ordered-twitter-to-censor-evidence-about-covid-jab-deaths/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr