Home Greek News PoM Shield: Έλληνες επιστήμονες κατάφεραν να «φυλακίσουν» την βλαβερή ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων!

PoM Shield: Έλληνες επιστήμονες κατάφεραν να «φυλακίσουν» την βλαβερή ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων!

by _
0 comment 235 views
PoM Shield: Έλληνες επιστήμονες κατάφεραν να «φυλακίσουν» την βλαβερή ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων!
PoM Shield: Έλληνες επιστήμονες κατάφεραν να «φυλακίσουν» την βλαβερή ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων!

 


 

Επιτεύχθηκε η πρώτη μαζική παραγωγή ενός «μίνι-κλωβού Faraday» που επιτρέπει στα κινητά τηλέφωνα να λειτουργούν χωρίς εκπομπή βλαβερής ακτινοβολίας!

Μια πραγματική επανάσταση στην προστασία του ανθρώπινου οργανισμού από την βλαβερή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων συντελέστηκε από ομάδα Ελλήνων επιστημόνων οι οποίοι μετά από τρία χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, κατασκεύασαν μια ελαφρά ειδική θήκη που μπλοκάρει σχεδόν όλη την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν!



Η καινοτομία του PoM Shield βασίζεται στο γεγονός ότι το τηλέφωνο, παραμένει δίπλα στον χρήστη και λειτουργεί κανονικά στο εσωτερικό κάθε θήκης χάρη στη λειτουργία εξωτερικής κεραίας η οποία επικοινωνεί με την εσωτερική κεραία εντός κάθε θήκης, αλλά η βλαβερή («ύποπτη» για καρκίνους και Αλτσχάιμερ) ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπει το κινητό, εγκλωβίζεται από την θήκη!

Αυτό είναι το θεμελιώδες χαρακτηριστικό του.

Πώς το πέτυχαν αυτό; Χρησιμοποιώντας ειδικά υλικά θωράκισης, τo PoM Shield μπλοκάρει σχεδόν όλη την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από το κινητό τηλέφωνο και χρησιμοποιεί την εξωτερική κεραία με ένα μακρύ καλώδιο (5 μέτρων) για να ανακατευθύνει τα EMF μακριά από τον χρήστη, ενώ επιτρέπει στην συσκευή να παραμένει συνδεδεμένη με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το οικιακό Wi-Fi!

Μπορείτε να δέχεστε και να πραγματοποιείτε κλήσεις, να λαμβάνετε μηνύματα μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi, να ακούτε μουσική στο διαδίκτυο και όλα αυτά ενώ βρίσκεστε μακριά από τα επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά πεδία!

Eπιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε το φορτιστή σας στην ασπίδα PoM και να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ενώ βρίσκεται μέσα στο PoM (στην έκδοση PoM Shield+).



Δηλαδή, δημιουργήθηκε στην πράξη ένας μίνι «κλωβός Faraday», με υψηλής αντοχής και ποιότητας ύφασμα με βάση το ασήμι, το οποίο μπλοκάρει τα ΗΜΠ σε όλες τις ζώνες κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της χαμηλής και της μεσαίας ζώνης 5G!

Επιπλέον, η θήκη  που καταφέρνει την δημιουργία κλωβού Faraday (ύφασμα του καλύμματος προστασίας PoM), περιλαμβάνει ενσωματωμένη εσωτερική κεραία και φιλτραρισμένη συνδεσιμότητα τύπου passthrough για φορτιστές και ακουστικά (μόνο στο PoM Shield+).

Η κατασκευή του βασίζεται σε σαφείς επιστημονικές αρχές ηλεκτρομαγνητικής προστασίας και από τα πρωτότυπα, οι ασπίδες PoM έχουν πιστοποίηση από το Εργαστήριο Ραδιοεπικοινωνιών και Υψηλής Τάσης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ  έχει κατοχυρωθεί πανευρωπαϊκά η πατέντα.

Και όλα αυτά με κόστος (μόνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα πωλείται για την ώρα) μερικών δεκάδων ευρώ, (ανάλογα την έκδοση και το χρώμα της θήκης), αφού πέτυχαν υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης της παραγωγής

Η ομάδα των Ελλήνων επιστημόνων έκανε αρχικά ειδική μελέτη για τις δυνατότητες προστασίας των ανθρώπων από τα Ηλεκτρικά και Μαγνητικά Πεδία (EMF) και τις επιπτώσεις που έχουν σε αυτούς.

Εν συνεχεία ανάπτυξαν αθόρυβα το πρωτότυπο, το δοκίμασαν στις πιο έντονες περιπτώσεις εκπομπής EMF που κάνουν εξαιρετικό κακό, ειδικά στον ανθρώπινο εγκέφαλο και εν συνεχεία προχώρησαν σε παραγωγή χαμηλού ρυθμού εφαρμόζοντας συνέχεια τα αποτελέσματα των δοκιμών στις νέες παρτίδες παραγωγής.

Να σημειώσουμε ότι ερευνητές του Washington State University διαπίστωσαν ότι η υπερβολική χρήση των συσκευών αυτών αλλά και η ακτινοβολία του Wi-Fi μπορεί να οδηγήσουν σε αύξηση των ενδοκυτταρικών επιπέδων ασβεστίου στον εγκέφαλο, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για το Αλτσχάιμερ.

Η αξιολόγηση πολλών ερευνών σχετιζόμενων με τη νόσο αναφέρει ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που παράγονται από ηλεκτρονικές συσκευές έχουν επίδραση στο ανθρώπινο σώμα.



Συγκεκριμένα, αυτά τα ασύρματα σήματα επικοινωνίας ενεργοποιούν τα κανάλια ασβεστίου με πύλη τάσης (VGCCs), τα οποία με τη σειρά τους ρυθμίζουν τα ενδοκυτταρικά επίπεδα ασβεστίου.
Όταν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ενεργοποιούν τα VGCCs, προκαλείται ραγδαία σώρευση ασβεστίου, που επηρεάζει αρνητικά τον εγκέφαλο και πυροδοτεί την επιτάχυνση της εκδήλωσης του Αλτσχάιμερ.

Μελέτες που έχουν γίνει σε ζώα έδειξαν ότι οι αλλαγές που προκαλούνται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στα ενδοκυτταρικά επίπεδα ασβεστίου παίζουν ρόλο στην εκδήλωση της πιο κοινής μορφής άνοιας.

Ο επικεφαλής της μελέτης, καθηγητής Μάρτιν Παλ, σημειώνει επίσης ότι δεν είναι τυχαία η αύξηση των περιστατικών Αλτσχάιμερ τα τελευταία 20 χρόνια, που υπάρχει «έκρηξη των τεχνολογιών ασύρματης επικοινωνίας ανά την υφήλιο».

Το αποτέλεσμα της έρευνας της ομάδας των Ελλήνων επιστημόνων Ήδη ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Ολλανδία, Βέλγιο κ.ά. δέχονται τα προϊόντα τους.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr