Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο αραβικός επίλογος ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο αραβικός επίλογος ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή

Το story της καριέρας του και η «χρυσή» μεταγραφή στην Αλ Νασρ

by _
0 comment 235 views
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο αραβι…
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο αραβι…

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο αραβικός επίλογος ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή

Το story της καριέρας του και η «χρυσή» μεταγραφή στην Αλ Νασρ


Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Εξακολουθεί να είναι τόσο διάσημος και επιδραστικός όσο ποτέ άλλοτε, με τον αριθμό των ακολούθων του στο Instagram να ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια. Τώρα πια, όμως, το τεράστιο πλήθος των πιστών θαυμαστών του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα τον παρακολουθεί στα κατάμεστα ευρωπαϊκά γήπεδα. Τους απομένει μόνη η χαραμάδα της ευκαιρίας να τον βλέπουν να αγωνίζεται στη μέση της σαουδαραβικής ερήμου.

Οσο να ’ναι αυτή η μετάβαση σηματοδοτεί μια πρόωρη -έστω και αν τον Φεβρουάριο γίνεται 38 ετών- αποχώρηση από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Τίποτε πιο σκληρό από την υποβάθμιση, σημείο καμπής -απ’ τα ψηλά στα χαμηλά, αν θέλετε- για μια πληθωρικά φαντεζί καριέρα που θεμελιώθηκε πάνω στην εμμονική του προσπάθεια για αθλητική τελειότητα.

Ως συνήθως, για τις εγωκεντρικές διασημότητες σαν του λόγου του υπάρχει μια υλική παρηγοριά στους εκάστοτε μπελάδες τους. Ας πούμε μια ανταμοιβή-μαμούθ, ύψους μισού δισεκατομμυρίου ευρώ για 2,5 χρόνια εμφανίσεων σε ένα περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας και συχνής αμμοθύελλας. Ωστόσο, με τέτοιο αστρονομικό ποσό στρωμένο στα πόδια του, το οποίο αντιστοιχεί περίπου σε ένα ευρώ για κάθε διαδικτυακό οπαδό του, δεν είναι για να μουτρώνει, να εκνευρίζεται και να κλαίει ως αδικημένος ή προδομένος, όπως συνηθίζει στους αγωνιστικούς χώρους.

ronaldo_in__2_
O επί δύο δεκαετίες ξεχωριστός σόουμαν και απόλυτος σκόρερ των γηπέδων επέλεξε να κλείσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία με ένα αδιανόητα χλιδάτο συμβόλαιο στην τσέπη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/sports/article/1326656/kristiano-ronaldo-o-aravikos-epilogos-enos-megalou-podosfairisti/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr