Home ΔΙΕΘΝΗ ΦΡΙΚΗ – Ξεκινά βασίλειο ΤΡΟΜΟΥ στη Βραζιλία ο Λούλα. Βάζει αθώους πολίτες σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!!! Υπάρχουν ήδη ΝΕΚΡΟΙ!!!

ΦΡΙΚΗ – Ξεκινά βασίλειο ΤΡΟΜΟΥ στη Βραζιλία ο Λούλα. Βάζει αθώους πολίτες σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!!! Υπάρχουν ήδη ΝΕΚΡΟΙ!!!

Πίσω από τις εισβολές σε κυβερνητικά κτίρια οι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!

by _
0 comment 178 views
ΦΡΙΚΗ – Ξεκινά βασίλειο ΤΡΟΜΟΥ στη Βραζιλία ο Λούλα. Βάζει αθώους πολίτες σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!!! Υπάρχουν ήδη ΝΕΚΡΟΙ!!!
ΦΡΙΚΗ – Ξεκινά βασίλειο ΤΡΟΜΟΥ στη Βραζιλία ο Λούλα. Βάζει αθώους πολίτες σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!!! Υπάρχουν ήδη ΝΕΚΡΟΙ!!!

Βραζιλία: Έως 1700 πατριώτες κρατούνται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Λούλα, 2 φέρεται να είναι νεκροί

Πίσω από τις εισβολές σε κυβερνητικά κτίρια οι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!

Του Ρίτσαρντ Άμπελσον
Δημοσιεύθηκε 10 Ιανουαρίου 2023 στις 8:00 π.μ

Έως και 1700 ειρηνικοί διαδηλωτές από τη Βραζιλία οδηγήθηκαν σε γυμναστήριο και κρατήθηκαν χωρίς κατηγορίες ή δικηγόρους, χωρίς τουαλέτες, φαγητό ή νερό για περισσότερες από 16 ώρες, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και ηλικιωμένων. Δύο άνθρωποι φέρονται να είναι νεκροί.

«Έβαλαν δύο χιλιάδες ανθρώπους σε μια αποθήκη χωρίς φαγητό ή νερό, αγνοώντας το τεκμήριο της αθωότητας ή τη δίκαιη διαδικασία. Οι κρατούμενοι δεν έχουν πρόσβαση στους δικηγόρους τους. Το αποτέλεσμα είναι δύο άνθρωποι νεκροί μέχρι στιγμής», γράφει ο αναπληρωτής Ντάγκλας Γκόμες του Ρίο.



Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία έχει αρνηθεί ότι κάποιος έχει πεθάνει.

Τα βίντεο δείχνουν ανθρώπους να φωνάζουν για νερό και ηλικιωμένους που χρειάζονται επείγουσα ιατρική φροντίδα:



Βίντεο έδειχναν ανθρώπους να απομακρύνονται με φορεία:

Παιδιά και ηλικιωμένοι κρατούνται επίσης παράνομα σε αυτό που έχει γίνει γνωστό ως «στρατόπεδο συγκέντρωσης του Λούλα».

Ο δημοσιογράφος José Aparecido το χαρακτήρισε «ΣΟΒΑΡΟ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» και ζήτησε «να κληθούν επειγόντως τα διεθνή όργανα για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς υπάρχουν αναφορές για θανάτους που θα αποκρύψουν ο μαχητικός Τύπος, όπως και τα βίντεο που δείχνουν ότι οι εισβολείς που είναι υπεύθυνοι για τις εισβολές κρύβονται. Οι άνθρωποι στο πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Βραζιλίας είναι απελπισμένοι».

Μόνο 200-400 διαδηλωτές συνελήφθησαν ενώ εισέβαλαν στα κυβερνητικά κτίρια την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Το άλλο περίπου. 1400 διαδηλωτές έκαναν ειρηνικά κατασκήνωση κοντά στο αρχηγείο του Στρατού, όπου οι διαδηλωτές είχαν κατασκηνώσει για 60 ημέρες, όπως αναφέρει το Jornal de Cidade.



Ένα βίντεο φαίνεται να δείχνει έναν άνδρα με μεγάφωνο να δίνει οδηγίες στους διαδηλωτές να επιβιβαστούν σε λεωφορεία που «θα τους μεταφέρουν σε ασφάλεια».

Το βίντεο φαίνεται να δείχνει τους διαδηλωτές να νευριάζουν, καθώς μια γυναικεία φωνή λέει «Θέλουμε να κατέβουμε από τα λεωφορεία».

Αυτά τα λεωφορεία μετέφεραν στη συνέχεια τους διαδηλωτές στο γυμνάσιο της Εθνικής Ακαδημίας της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, όπου κρατούνται σε στυλ βοσνιακού στρατοπέδου συγκέντρωσης.

Ο Matt Tyrmand είπε στον Tucker Carlson του FOX News ότι «υπήρχαν πολλοί πράκτορες προβοκάτορες» στο Εθνικό Κογκρέσο που εισέβαλε στις 8 Ιανουαρίου, «κάνοντας απίστευτη μεγάλη ζημιά, σπάζοντας τζάμια και άλλα τέτοια,

και φαίνεται ότι αυτό μετατρέπεται σε ένα περιστατικό όπως η πυρκαγιά του Ράιχσταγκ στη Γερμανία τη δεκαετία του 1930 και χρησιμοποιείται για την καταστολή αυτών των δημοκρατικών διαδηλώσεων».

«Τα στρατόπεδα διαλύθηκαν με εκτελεστική εντολή», είπε ο Tyrmand, «και τώρα έχουν δημιουργήσει ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου 1200 Βραζιλιάνοι πολίτες είναι κλειδωμένοι στο γυμναστήριο του κέντρου εκπαίδευσης της Εθνικής Αστυνομίας. και αναφέρεται ότι δύο από αυτούς πέθαναν».

«Ο Έλον Μασκ απέλυσε ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ του Twitter στη Βραζιλία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήταν υπεύθυνοι για την εποπτεία περιεχομένου, αφού ανακάλυψε ότι οι εργαζόμενοι ωφέλησαν αριστερούς πολιτικούς στις εκλογές της Βραζιλίας», ανέφερε η Βραζιλία στα αγγλικά. Αυτό ήταν τον Νοέμβριο, όπως είπε η Natalie Winters στον Steve Bannon:

Matt Tyrmand talks to Steve Bannon on “War Room”:

Ο Matt Tyrmand μιλά στον Emerald Robinson:

 

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/brazil-1700-patriots-held-lulas-concentration-camp-2-allegedly-dead/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr