Home ΔΙΕΘΝΗ Το WEF ζητά την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά: Οι νόμοι κατά της «αγάπης με διαφορά ηλικίας», γνωστό ως παιδοφιλία, «παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα»!

Το WEF ζητά την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά: Οι νόμοι κατά της «αγάπης με διαφορά ηλικίας», γνωστό ως παιδοφιλία, «παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα»!

by _
0 comment 156 views
Το WEF ζητά την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά: Οι νόμοι κατά της «αγάπης με διαφορά ηλικίας», γνωστό ως παιδοφιλία, «παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα»!
Το WEF ζητά την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά: Οι νόμοι κατά της «αγάπης με διαφορά ηλικίας», γνωστό ως παιδοφιλία, «παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα»!

Το WEF ζητά την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά: Οι νόμοι κατά της «αγάπης με διαφορά ηλικίας», γνωστό ως παιδοφιλία, «παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα»!

Αισθάνεσται κι εσείς ότι κάτι δεν πάει καλά στον κόσμο; για να είστε εδώ προφανώς κάτι έχετε καταλάβει… Μετά την χθεσινή είδηση, ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), που υποτίθεται ο ρόλος τους είναι να ασχολούνται με τις ιώσεις, δίνουν τώρα οδηγίες στους διευθυντές των σχολείων να υιοθετήσουν μια αυτοαξιολόγηση που θα μετρήσει πόσο «περιεκτική» είναι η περιοχή τους για την κοινότητα LGBT.

Το πρώτο ερώτημα έρχεται στο μυαλό όλων είναι τι δουλειά έχει ένας τέτοιος οργανισμός να παίρνει αυτές τις πρωτοβουλίες… Το δεύτερο, είναι πως προωθείται μια πολύ μυστήρια ατζέντα που σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με ανθρώπινα δικαιώματα!



Όπως διαβάζουμε στο newspunch.com: “Μια αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία προωθείται στους διαδρόμους της εξουσίας από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab στο Νταβός που πρόκειται να προκαλέσει τις οικογένειες και όσους νοιάζονται για τα παιδιά να πάρουν τα όπλα.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έφτασε στο σημείο να ζητήσει την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά, υποστηρίζοντας ότι οι νόμοι κατά της «αγάπης με χάσμα ηλικίας», παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Σύμφωνα με μια ερευνητική εργασία που παρουσιάστηκε στο WEF στο Νταβός, το φαινόμενο των παιδεραστών αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της φύσης να καθαρίσει τη γη και να «σώσει την ανθρωπότητα» από τον εαυτό της. Τα ενήλικα άτομα που έλκονται απο ανήλικους, είναι λιγότερο πιθανό να παράγουν μεγάλο αριθμό απογόνων, σύμφωνα με ακαδημαϊκά δεδομένα, και αντίστοιχα οι «ανήλικοι» με τους οποίους έχουν τις λεγόμενες «σχέσεις» με ενήλικους, είναι στατιστικά λιγότερο πιθανό να γίνουν αρχηγοί μεγάλων οικογενειών.

Αυτό απευθύνεται στο όραμά του WEF να καταστρέψουν την οικογένεια για να μειώσουν τον πληθυσμό.

Το WEF, το οποίο έδωσε εντολή στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να προωθούν την αφήγηση, θέλει να εισαγάγει μια διεθνή πολιτική που θα απαιτεί από την πλειονότητα των χωρών να αποποινικοποιήσουν ή τουλάχιστον να χαλαρώσουν τους ήδη χαλαρούς νόμους τους κατά της παιδεραστίας.

Οι New York Times , πάντα στην πρώτη γραμμή της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης, δημοσίευσαν ένα άρθρο υποστηρίζοντας ότι η παιδεραστία δεν είναι έγκλημα.

Σύμφωνα με τους Times, η προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων πρέπει να επεκταθεί και στους παιδεραστές με το πρόσχημα: «Χωρίς νομική προστασία, ένας παιδόφιλος δεν μπορεί να αναζητήσει θεραπεία ή να αποκαλύψει την κατάστασή του σε κανέναν για υποστήριξη».



Το CNN αντέδρασε με ένα άρθρο που διακηρύσσει ότι οι παιδόφιλοι δεν είναι «τέρατα» ή «κοινωνικοί παρεκκλίνοντες που πρέπει να ζουν στη σκιά». Και είναι καιρός η κοινωνία να ενημερώσει την εικόνα της για τους παιδεραστές.

Το CNN ακολούθησε αυτό το άρθρο με μια ακόμη πιο ρητή έκκληση για συμπάθεια . Αντί να θεωρούμε τους κακοποιούς παιδιών τέρατα, θα πρέπει να τους προσεγγίσουμε και να επιδιώξουμε να τους κατανοήσουμε, σύμφωνα με το CNN, επειδή, όπως υποστηρίζουν, «Δεν μπορεί κανείς να επιλέξει να μην είναι παιδόφιλος».

Ο ψυχολόγος Jesse Bering , συγγραφέας του «Perv: The Sexual Deviant in All of Us», προτρέπει επίσης τον αναγνώστη να συμπάσχει με τους παιδεραστές, γράφοντας ότι τα άτομα με παιδεραστία «δεν ζουν τη ζωή τους στην ντουλάπα. είναι αιώνια κυνηγημένοι και σε ένα πανικό».

Το salon.com μπήκε επίσης στη δράση, προτρέποντάς μας να γνωρίσουμε τους καλούς παιδόφιλους.

Και το BBC, το οποίο πέρασε περίφημα δεκαετίες καλύπτοντας τον πιο διαβόητο παιδόφιλο της Βρετανίας Jimmy Savile, θέλει επίσης να σκεφτόμαστε θετικά για τη νέα γενιά παιδεραστών.

Δεν κάνετε λάθος, μια συντονισμένη προσπάθεια είναι σε εξέλιξη να παρουσιαστεί η παιδεραστία ως «ακίνδυνη».



Τα μέσα ενημέρωσης μας παρουσιάζουν μια κλασική περίπτωση του «παραθύρου του Overton». Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα Τζόζεφ Όβερτον, υπάρχει ένα παράθυρο μέσα στο οποίο υπάρχουν ιδέες που θεωρούνται «αποδεκτές» από την κοινωνία, ως εκ τούτου ανεκτές ακόμη και από εκείνους που δεν τις συμμερίζονται. Οι ιδέες έξω από αυτό το παράθυρο θεωρούνται «εξτρεμιστικές» και δεν γίνονται αποδεκτές στη δημόσια συζήτηση.

Από αυτήν την ιδέα του παραθύρου του Overton, υπήρξε μια κίνηση για τη θεωρία του πώς μια ιδέα που είναι επί του παρόντος ριζοσπαστική μπορεί να πετύχει να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία ή ακόμη και να γίνει δημοφιλής πολιτική. Είναι μια κλίμακα αντιλήψεων, όπου κάποιος πηγαίνει από το να δει μια ιδέα ως αδιανόητη, στο να τη δει ως ριζοσπαστική, μετά προοδευτική, μετά αποδεκτή, μέχρι και δημοφιλή.

Σύμφωνα με την παγκόσμια ελίτ στο Νταβός, είναι καιρός η κοινωνία να χαλαρώσει το ξεπερασμένο κοινωνικό ταμπού κατά της παιδεραστίας. Και ποιος ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξουμε τα ήθη της κοινωνίας από το να κάνουμε πλύση εγκεφάλου στα παιδιά;

Μόλις αυτή την εβδομάδα, ο Klaus Schwab πιάστηκε να καυχιέται για το πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει διεισδύσει πλήρως στα εκπαιδευτικά συστήματα σε πολλές χώρες. Σύμφωνα με τον Schwab, εάν τα παιδιά εκτεθούν στην ιδεολογία του WEF σε αρκετά νεαρή ηλικία, μπορούν να κατηχηθούν πλήρως.

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, που λειτουργούν υπό τον έλεγχο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, διεξάγουν πόλεμο στα παιδιά είτε με το δικαίωμα της γυναίκας να κάνει έκτρωση ακόμα κι όταν το παιδί είναι σε πλήρη ανάπτυξη μέσα στη κοιλιά, είτε με το δικαίωμα των παιδεραστών να έχουν κι αυτοί μια θέση στη κοινωνία.

Το δικαίωμα των παιδιών να ζήσουν την παιδική τους ηλικία φυσιολογικά, δεν τους πέρασε καθόλου απο το μυαλό. Άλλωστε τα παιδιά δεν έχουν φωνή να διαμαρτυρυθούν, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κάνουμε εμείς.



Αυτή την εβδομάδα η ακροαριστερή πρόεδρος της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern, δήλωσε ότι τα 12χρονα παιδιά μπορούν να συναινέσουν σε σεξ με ενήλικες. Η εν λόγω υπόθεση περιλάμβανε έναν 45χρονο άνδρα του οποίου η υπεράσπιση επικεντρώθηκε στον ισχυρισμό ότι το 12χρονο θύμα του «το ήθελε». Σύμφωνα με τον μεσήλικα τον πίεσε να κάνουν σεξ… Μετά απο αυτό είναι πιθανό να φτάσουμε στο σημείο να κατηγορούνται τα θύματα των βιασμών ως θύτες.

«Ξέρω ότι ήταν παιδί, αλλά ο τρόπος που ήρθε σε μένα ήταν σαν μια ώριμη γυναίκα. Την αρνήθηκα αλλά εκείνη συνέχιζε να επιστρέφει κοντά μου. Ήθελε πραγματικά να το κάνει αυτό», είπε ο 45χρονος για την 12χρονη.

Τις τελευταίες ημέρες της δίκης, ο δικαστής Earwaker ασχολήθηκε με το ζήτημα της συναίνεσης για ένα άτομο κάτω των 16 ετών, σύμφωνα με μια έκθεση της New Zealand Herald :

« Νομικά, ένα άτομο κάτω των 16 δεν μπορεί να δώσει τη συγκατάθεσή του για κατηγορίες για άσεμνες πράξεις, επομένως ως ένορκος, το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσω είναι εάν πραγματοποιήθηκαν οι άσεμνες πράξεις », είπε.

Αλλά όσον αφορά τη σεξουαλική επαφή, ένα άτομο κάτω των 16 ετών μπορεί να δώσει τη συγκατάθεσή του . Πρέπει να εξετάσετε εάν η συγκατάθεση δόθηκε ή όχι με βάση τα στοιχεία που έχετε».

Ο Εμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη πρόεδρος νωρίτερα αυτό το διάστημα σε εκλογές που θεωρούνται ευρέως ως ύποπτες. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ένας από τους νέους παγκόσμιους ηγέτες του Klaus Schwab και η Γαλλία εξομαλύνει επίσης την παιδεραστία.

Η κυβέρνηση του προέδρου Μακρόν ψήφισε κατά της ύπαρξης ηλικίας συναίνεσης στη Γαλλία το 2018, και έγινε ένα από τα πρώτα έθνη που υποχώρησαν στην πίεση μιας διεθνούς φυλής αποφασισμένης να αποποινικοποιήσει το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Παράληλα με αυτό, ψήφισε και ένα νόμο που θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση το φλερτ σε άγνωστες γυναίκες. Εδώ παρατηρούμε ξανά πως δεν υπάρχει ανθρώπινο δικαίωμα όταν αφορά παιδιά.

Ο νόμος αυτός σημαίνει ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία στη Γαλλία δεν έχει νόμιμη ηλικία συναίνεσης και οι ενήλικες που κάνουν σεξ με παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας δεν θα διωχθούν για βιασμό εάν το παιδί-θύμα δεν μπορεί να αποδείξει «βία, απειλή ή πίεση», ότι συμβαίνει δηλαδή και με όλους τους βιασμούς.

Το νομοσχέδιο κατά της σεξουαλικής και έμφυλης βίας, γνωστό ως νόμος Schiappa , υπεγράφη  από το γαλλικό κοινοβούλιο στις 3 Αυγούστου, προκαλώντας οργή στη Γαλλία καθώς οργανώσεις γονέων και δικαιωμάτων των παιδιών κατηγόρησαν την κυβέρνηση του Μακρόν ότι προδίδει τα παιδιά του έθνους.

Η έλλειψη ηλικίας συναίνεσης θέτει εκατομμύρια παιδιά σε σοβαρό κίνδυνο σεξουαλικής κακοποίησης στη Γαλλία, σύμφωνα με αξιωματούχους παιδικής προστασίας.

Όπως και η Jacinda Ardern της Νέας Ζηλανδίας, ο Macron είναι ένας από τους Νέους Παγκόσμιους ηγέτες του Klaus Schwab.

Φυσικά, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι συνένοχοι στη σιωπή τους. Έχουν διεισδύσει επίσης από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και θα προσπαθήσουν να σας λογοκρίνουν εάν τολμήσετε να μιλήσετε ανοιχτά για οποιοδήποτε από αυτά τα θέματα. Πιθανόν θα σας πουν ρατσιστές ή ακροδεξιούς, γιαυτό και η νεοαριστερά που έχει ήδη αποδεχτεί θα πολεμήσει για την νέα τάξη πραγμάτων. Άλλωστε η αριστερά της Γαλλίας το είχε ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν, δεν είναι κάτι καινούριο.

Σύμφωνα με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης απο το 2020, η παχυσαρκία είναι υγιής. Τα πειραματικά εμβόλια είναι απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικά, παιδοφιλία είναι ανθρώπινο δικαίωμα και η άμβλωση είναι αγάπη.

Αν είστε απο αυτούς που προσέχετε τις παράλογες πολιτικές του WEF τον τελευταίο καιρό δεν θα εκπλαγείτε. Οι πολιτικές του WEF έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό: μας απανθρωπίζουν, μας υποβιβάζουν και μας κοροϊδεύουν. Έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν όλες τις χαρές της ζωής και να προκαλούν τον μέγιστο πόνο.

Ο Τζορτζ Όργουελ μας προειδοποίησε για αυτές τις στιγμές. Είπε ότι η ελίτ θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι δύο και δύο κάνουν πέντε. Αυτός δεν είναι παρά ένας πόλεμος κατά της λογικής.

ΠΗΓΗ >>

Το WEF ζητά την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά: Οι νόμοι κατά της «αγάπης με διαφορά ηλικίας», γνωστό ως παιδοφιλία, «παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα»!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr