Home ΗΠΑ Μυστικοί, κυβερνητικοί πράκτορες του Τζο Μπάιντεν επιτίθενται σε σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας – Δύο άνδρες συνελήφθησαν για δολιοφθορές

Μυστικοί, κυβερνητικοί πράκτορες του Τζο Μπάιντεν επιτίθενται σε σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας – Δύο άνδρες συνελήφθησαν για δολιοφθορές

by _
0 comment 208 views
Το μυστικό του Τζο Μπάιντεν, κυβερνητικοί πράκτορες επιτίθενται σε σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας – Δύο άνδρες συνελήφθησαν για δολιοφθορές
Το μυστικό του Τζο Μπάιντεν, κυβερνητικοί πράκτορες επιτίθενται σε σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας – Δύο άνδρες συνελήφθησαν για δολιοφθορές

Μυστικοί, κυβερνητικοί πράκτορες του Τζο Μπάιντεν επιτίθενται σε σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας – Δύο άνδρες συνελήφθησαν για δολιοφθορές


GATEWAY PUNDIT: Δύο άνδρες συνελήφθησαν για δολιοφθορά σε τέσσερις υποσταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας στην πολιτεία της Ουάσιγκτον

Από την Cristina Laila
Δημοσιεύθηκε 3 Ιανουαρίου 2023 στις 21:07


Το FBI συνέλαβε δύο άνδρες για δολιοφθορά σε τέσσερις υποσταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον στα τέλη του περασμένου μήνα.

Οι δύο άνδρες, ο Μάθιου Γκρίνγουντ, 32 ετών και ο Τζέρεμι Κράχαν, 40 ετών, πιάστηκαν σε βίντεο παρακολούθησης στις εγκαταστάσεις της Τακόμα.



Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν το ρεύμα όταν οι δύο ύποπτοι έβαλαν φωτιά στον υποσταθμό Puget Sound Energy την Κυριακή των Χριστουγέννων.

«Στις 7:21 μ.μ., στις 25 Δεκεμβρίου 2022, οι αποστολείς έλαβαν κλήση για φωτιά στον υποσταθμό Puget Sound Energy στο 14320 Kapowsin Hwy E.

Στο σημείο έσπευσαν αναπληρωτές, πυροσβέστες και υπάλληλοι της Puget Sound Energy. Η φωτιά κατασβέστηκε και ο υποσταθμός ασφαλίστηκε. Το Power κόπηκε για τα σπίτια στο Kapowsin και στο Graham. Οι ύποπτοι απέκτησαν πρόσβαση στον περιφραγμένο χώρο και βανδάλισαν τον εξοπλισμό που προκάλεσε τη φωτιά. Δεν υπάρχουν ύποπτοι υπό κράτηση αυτή τη στιγμή». είπε το τμήμα του σερίφη της κομητείας Pierce.

«Αυτό είναι το 4ο περιστατικό σε υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας στην κομητεία South Pierce την ημέρα των Χριστουγέννων. Όλες οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου στον νομό έχουν ενημερωθεί για τα περιστατικά και θα παρακολουθούν τους υποσταθμούς ηλεκτροδότησης στην περιοχή τους». πρόσθεσε το Τμήμα Σερίφη.

Ο Γκρίνγουντ και ο Κράχαν συνελήφθησαν στις 31 Δεκεμβρίου και κατηγορήθηκαν για συνωμοσία για καταστροφή ενεργειακών εγκαταστάσεων.

Ο Γκρίνγουντ αντιμετωπίζει επίσης μια κατηγορία κατοχής μη καταχωρημένου πυροβόλου όπλου, ανέφερε το ABC.

Το ABC News ανέφερε:



Δύο άνδρες συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για φερόμενη δολιοφθορά σε τέσσερις υποσταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, αφήνοντας χιλιάδες χωρίς ρεύμα τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με πρόσφατα αποσφραγισμένα δικαστικά έγγραφα.

Ο Μάθιου Γκρίνγουντ, 32 ετών, και ο Τζέρεμι Κράχαν, 40, και οι δύο από το Πουγιαλούπ της Ουάσιγκτον, συνελήφθησαν στις 31 Δεκεμβρίου σε σχέση με τις επιθέσεις, δήλωσαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς την Τρίτη. Και οι δύο έχουν κατηγορηθεί για συνωμοσία για καταστροφή ενεργειακών εγκαταστάσεων, ενώ ο Γκρίνγουντ αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για κατοχή μη καταχωρημένων πυροβόλων όπλων, σύμφωνα με την ποινική μήνυση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα πλάνα παρακολούθησης από έναν από τους υποσταθμούς που δέχθηκαν επίθεση κατέλαβαν το όχημα του Crahan – ένα φορτηγό Dodge του 1999 – και έναν από τους υπόπτους στη σκηνή τη στιγμή της επίθεσης.

Οι ερευνητές του FBI μπόρεσαν να αναγνωρίσουν δύο τηλέφωνα κοντά σε καθένα από τους τέσσερις υποσταθμούς κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, που τους οδήγησαν στο Greenwood και στο Crahan, σύμφωνα με την καταγγελία.

Στη συνέχεια, το FBI έθεσε και τους δύο υπό «ουσιαστικά συνεχή παρακολούθηση» τις ημέρες που προηγήθηκαν της σύλληψής τους, ανέφερε η καταγγελία. Ο Γκρίνγουντ συνελήφθη ενώ φορούσε ρούχα που ταίριαζαν εν μέρει με αυτά που φαινόταν στον ύποπτο στο βίντεο παρακολούθησης και δύο μη καταχωρημένα πυροβόλα όπλα – συμπεριλαμβανομένου ενός εξοπλισμένου με αυτοσχέδιο σιγαστήρα – βρέθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας στο τρέιλερ του, σύμφωνα με το παράπονο.


Cristina began writing for The Gateway Pundit in 2016 and she is currently the Associate Editor.

ΠΗΓΗ >

Two Men Arrested For Sabotaging Four Electrical Power Substations in Washington State

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr