Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ – Οι τύχες των ΗΠΑ και όλου του ΚΟΣΜΟΥ θα καθοριστούν ΣΗΜΕΡΑ στο Ανώτατο ικαστήριο των ΗΠΑ, όπου το Δικαστήριο θα αποφασίσει είτε να ΔΙΩΞΕΙ τους Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους ή όχι!!! Έχει να κάνει με την ΚΛΟΠΗ των Εκλογών του 2020!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Οι τύχες των ΗΠΑ και όλου του ΚΟΣΜΟΥ θα καθοριστούν ΣΗΜΕΡΑ στο Ανώτατο ικαστήριο των ΗΠΑ, όπου το Δικαστήριο θα αποφασίσει είτε να ΔΙΩΞΕΙ τους Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους ή όχι!!! Έχει να κάνει με την ΚΛΟΠΗ των Εκλογών του 2020!!!

by _
0 comment 369 views

GreekNewsOnDemand.com: ΕΚΤΑΚΤΟ – Οι τύχες των #ΗΠΑ και όλου του ΚΟΣΜΟΥ θα καθοριστούν ΑΥΡΙΟ (08/01/2023) στο Ανώτατο ικαστήριο των ΗΠΑ, όπου το Δικαστήριο θα αποφασίσει είτε να ΔΙΩΞΕΙ τους #ΤζοΜπάιντεν και #ΚαμάλαΧάρις από το αξίωμά τους ή όχι!!! Έχει να κάνει με την ΚΛΟΠΗ των Εκλογών του 2020!!! // #Τράμπ

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο MEGA ΒΟΜΒΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ακούσει μεγάλη υπόθεση στις…6 Ιαν. φέτος για τις Εκλογές του ’20 που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκδίωξη των Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους!!!, είχαμε γράψει πως είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως το μεγάλο θέμα περί της…ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΥ 2020…ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ.

MEGA ΒΟΜΒΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ακούσει μεγάλη υπόθεση στις…6 Ιαν. φέτος για τις Εκλογές του ’20 που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκδίωξη των Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους!!!

ΣΗΜΕΡΑ, 9 Ιαν. του 2023, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ μια μεγάλη δικαστική υπόθεσις, στο Ανώτατο Δικαστήριο (Α.Δ.) των ΗΠΑ, που έχει να κάνει με την…ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ του 2020. Και αυτή η υπόθεσις μπορεί να είναι αυτή που αποκαταστήσει τελικά τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ στον….ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!



Πριν από λίγες ημέρες, μάθαμε από τον πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Μάικ Χάκαμπι που μας επέστησε την προσοχή στην υπόθεση Μπράνσον Εναντίον Άνταμς (Brunson v. Adams) που πρόκειται να εκδικαστεί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα.

Αυτό που επιδιώκει ο ενάγων, Raland Brunson από το Ogden της Γιούτα, και τα τρία αδέρφια του, δεν είναι τίποτα λιγότερο από την απομάκρυνση του προέδρου Joe Biden και της αντιπροέδρου Kamala Harris από τα καθήκοντά τους, υποστηρίζοντας ότι τα μέλη του Κογκρέσου δεν εκπλήρωσαν το συνταγματικό τους καθήκον στις 6 Ιανουαρίου, 2021 με την μη εξέταση καταγγελιών για νοθεία στις προεδρικές εκλογές του 2020. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ με τον κ Loy Brunson, που είναι ένας εκ των παραπάνω εναγόντων της ως άνω δικαστικής υποθέσεως που έχει τύχει ακροάσεως από το Α.Δ., μαθαίνουμε πως υπάρχει σύνδεσις μεταξύ της εν λόγω υποθέσεως με την προσπάθειας εκλογής του Τράμπ ως Προέδρου της Βουλής!

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΑΝ οι ενάγοντες κερδίζαν την υπόθεσιν αυτήν, τότε, αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα ο Τζο Μπάιντεν και η Καμάλα Χάρις να εκδιωχθούν οριστικά από τον Λευκό Οίκο. Και ΠΟΙΟΣ θα αντικαθιστούσε τον Μπάιντεν ως Πρόεδρος των ΗΠΑ??? Μα, ο ίδιος ο….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Για όλα τα αποκλειστικά μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα, μεταβείτε στο εξής τμήμα του σάιτ μας…

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ V. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

________________

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Ο Λόι Μπράνσον (Loy Brunson) μίλησε στις 6 του μηνός με τον Τσας Κάρτερ, τον Ντάλας, τον Γουόρεν, τον Άλεξ, τη Μισέλ και όλο το πάνελ του Στρογγυλού Τραπαζιολυ του PPN για τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με την υπόθεση Μπράνσον.



Η υπόθεση Brunson δίνει στο Ανώτατο Δικαστήριο την εξουσία να απομακρύνει τον εν ενεργεία Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο από τα καθήκοντά τους. Αυτό θα τους απαγόρευε επίσης ΜΟΝΙΜΩΣ από το να κατέχουν ξανά δημόσιο αξίωμα!

Το Ανώτατο Δικαστήριο ήταν ενήμερο για την υπόθεση Μπράνσον εδώ και μήνες, τουλάχιστον πριν από τις 20 Οκτωβρίου 2022.

Το Ανώτατο Δικαστήριο συνεργάζεται με την οικογένεια Μπράνσον (Brunson) εδώ και αρκετό καιρό και τους επέτρεψε να παρακάμψουν ουσιαστικά το 10ο Εφετείο για να πάει η υπόθεσή τους απευθείας στο…Ανώτατο Δικαστήριο! Και αυτό το έκαναν χαρακτηρίζοντας την περίπτωσή τους ως ΕΘΝΙΚΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!

Κανονικά, κανείς δεν θα μπορούσε να παρακάμψει αυτό το μεγάλο εφετείο. Επειδή όμως υπέβαλαν την υπόθεσή τους σύμφωνα με τον Κανόνα 11 του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, έγινε δεκτή στη συνέχεια από το Ανώτατο Δικαστήριο!!! Ο Κανών 11 σού επιτρέπει να υποβάλεις αίτησιν εις το Ανώτατο Δικαστήριο με την προϋπόθεσιν ότι η υπόθεσίς σου αφορά Εθνικήν Υπόθεσιν Έκτακτης Ανάγκης.

Το Ανώτατο Δικαστήριο βοηθά στην πραγματικότητα την οικογένεια Μπράνσον με την υπόθεσή της παρέχοντάς της νομικές συμβουλές…!!!

Οι γερουσιαστές (οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Μπράνσον) που ψήφισαν προδοτικά υπέρ της πιστοποίησης των αποτελεσμάτων των Προεδρικών εκλογών του 2020 δεν εκπροσωπούνται πλέον από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους!Αντίθετα, η Γενική Δικηγόρος των ΗΠΑ ανέλαβε ως νόμιμη εκπρόσωπός τους και δεν ζήτησε παράταση της υπόθεσης! Δεν έχει καταθέσει ανακοπή, αλλά, αντ’ αυτού, κατέθεσε ένα έγγραφο που το Δικαστήριο ζήτησε από τους Μπράνσον να της δώσουν, το οποίο ήταν η παραίτηση από το δικαίωμά τους να το αμφισβητήσουν στο δικαστήριο με ανακοπή. Παραιτήθηκε από το δικαίωμα να αντιταχθεί σε αυτό με κατάθεσιν ανακοπής!

Δείτε την σχετική εκπομπή πάνω σε αυτό…

Εάν οι Μπράνσον κερδίσουν την υπόθεσιν τους, τότε και βάσει του Συντάγματος, αποκαθίσταται αμέσως ως Πρόεδρος ο Τράμπ!!!

Δείτε τώρα την πιο τελευταία εκπομπή πάνω σε αυτό το θέμα όπου ένας εκ των αδελφών αυτών, ο Raland Brunson, λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν γίνει…ΣΤΟΧΟΣ του καθεστώτος Μπάιντεν, αλλά είναι και έτοιμοι να δώσουν ακόμη και τις δικές τους ζωές υπέρ…ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ διατί έχουν συνάψει σύμφωνον μεταξύ τους επ’ αυτού!!!




David Nino Rodriguez With Raland Brunson! “The SCOTUS Case To Shock The World?”!! – Must Video

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr