Home ΚΟΣΜΟΣ Robert Kennedy Jr – Π(λ)ανδημία μεταφοράς πλούτου και καταστροφής των δημοκρατικών δικαιωμάτων

Robert Kennedy Jr – Π(λ)ανδημία μεταφοράς πλούτου και καταστροφής των δημοκρατικών δικαιωμάτων

3,8 τρισεκατομμύρια δολάρια από τις τσέπες των εργαζομένων στις τσέπες μιας χούφτας δισεκατομμυριούχων...

by _
0 comment 63 views

Robert Kennedy Jr – Π(λ)ανδημία μεταφοράς πλούτου και καταστροφής των δημοκρατικών δικαιωμάτων

3,8 τρισεκατομμύρια δολάρια από τις τσέπες των εργαζομένων στις τσέπες μιας χούφτας δισεκατομμυριούχων…

Καλή χρονιά!

Ζητώ συγνώμη αν έχω σταματήσει να ανεβάζω υλικό το τελευταίο καιρό αλλά ειλικρινά δε βρίσκω το λόγο να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα και να αναφέρομαι στις επιπτώσεις των γενετικών σκευασμάτων, ειδικά μετά που τα έλαβε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ενώ δε θα έπρεπε να έχει υπακούσει στους εκβιασμούς και τις υποχρεωτικότητες εξ’ αρχής.

Δε κατηγορώ όμως τον κόσμο που πίστεψε στους “ειδικούς” αντί να κάνει τη δική του έρευνα και ο λόγος είναι ότι πολλοί επιστήμονες που είχαν διαφορετικές απόψεις είτε απειλήθηκαν είτε φιμώθηκαν από τις κυβερνήσεις, τα ΜΜΕ και τα socia media των μεγάλων εταιριών τεχνολογίας.

Όπως εξηγεί σε αυτό το βίντεο ο Robert Kennedy Jr οι κυβερνήσεις παρέα με τις μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας και τις φαρμακευτικές εταιρίες κατέστρεψαν τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και δημιούργησαν τη μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στην ανθρώπινη ιστορία.

Έφυγαν 3,8 τρισεκατομμύρια δολάρια από τις τσέπες των εργαζομένων παγκοσμίως για να πάνε στις τσέπες μιας χούφτας δισεκατομμυριούχων… και όλα αυτά με τη συνδρομή όλων των κυβερνήσεων, όλων των κομμάτων, όλων των ΜΜΕ κτλ.

Εύχομαι ειλικρινά το 2023 να κάνει τους ανθρώπους πιο σοφούς, να κάνουν την αυτοκριτική τους και να μην ξανακάνουν τα ίδια λάθη που έκαναν τα προηγούμενα 3 χρόνια!

ΠΗΓΗ >>

https://zerosum.substack.com/p/o-robert-kennedy-jr

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr