Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Μπιλ Γκέιτς εγκαινιάζει σχέδιο για γενετική τροποποίηση κάθε ζώου εκτροφής στον κόσμο

Ο Μπιλ Γκέιτς εγκαινιάζει σχέδιο για γενετική τροποποίηση κάθε ζώου εκτροφής στον κόσμο

by _
0 comment 122 views
Ο Μπιλ Γκέιτς εγκαινιάζει σχέδιο για γενετική τροποποίηση κάθε ζώου εκτροφής στον κόσμο
Ο Μπιλ Γκέιτς εγκαινιάζει σχέδιο για γενετική τροποποίηση κάθε ζώου εκτροφής στον κόσμο

Ο Μπιλ Γκέιτς εγκαινιάζει σχέδιο για γενετική τροποποίηση κάθε ζώου εκτροφής στον κόσμο

6 Ιανουαρίου 2023 / Baxter Dmitry


Μη ικανοποιημένος με την τροποποίηση των γονιδίων δισεκατομμυρίων ανθρώπων, ο Μπιλ Γκέιτς στοχεύει τώρα την παγκόσμια προσφορά τροφίμων. Πέρυσι αποκαλύφθηκε ότι ο Γκέιτς έγινε ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αγροτικής γης στην Αμερική. Τώρα ξεκινά σχέδια για να πάρει τον έλεγχο των ζώων φάρμας του κόσμου τροποποιώντας τη γενετική τους.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι μας προειδοποίησε πριν από την πανδημία του Covid ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει μια «Θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τις ζωές κατώτερων ανθρώπων» και έχει «μεσσιανική πεποίθηση ότι έχει οριστεί να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία». Τώρα ο αυτοδιορισμένος τσάρος υγείας του κόσμου είναι αποφασισμένος να παίξει τον Θεό και με τα ζώα του κόσμου.



Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος έχει συνεργαστεί με το UKAid, ένα ταμείο πρόκλησης που ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει τη δέσμευση του Ηνωμένου Βασιλείου για τη μείωση της φτώχειας και τον έλεγχο των πηγών διατροφής για τους φτωχότερους του κόσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δώρισε δεκάδες εκατομμύρια στον οργανισμό για να πιέσει για γενετική τροποποίηση των ζώων εκτροφής.

Ο Γκέιτς, που τον χώρισε η σύζυγός του λόγω της στενής του σχέσης με τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν, επισκέφτηκε τη φάρμα Langhill του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου για να ξεκινήσει την Παγκόσμια Ακαδημία Γεωργίας και Επισιτιστικής Ασφάλειας του σχολείου.

«Δεν πρόκειται μόνο για τη γεωργία και τα συστήματα προμήθειας τροφίμων, αλλά για την πολιτική, τη διακυβέρνηση, τις συγκρούσεις, την περιβαλλοντική αλλαγή – τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές τους», δήλωσε ο Geoff Simm, καθηγητής από το πανεπιστήμιο.

Σε ένα βίντεο από την επίσκεψη του Γκέιτς στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, διακρίνεται μια εμφανής πινακίδα. Λέει: «Ένας πλανήτης (One Planet). Μία Υγεία (One Health). Μια ευκαιρία (One Opportunity).” Για τους μη μυημένους, το «One Health» είναι μια ιδεολογία που προωθεί ο πρόεδρος της EcoHealth Alliance Peter Daszak, ο διάσημος οικονομολόγος Jeffrey Sachs και ο “συνταξιούχος” -τάχα μου!– επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Anthony Fauci.

«Είναι ένα σχέδιο που σχεδιάστηκε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) για να εγκαινιάσουν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση αναλαμβάνοντας τη διαχείριση της γεωργίας, τόσο των ζώων όσο και των φυτών, των άγριων εκτάσεων και των ζώων που ζουν σε τους», ανέφερε το Expose.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Γκέιτς επενδύει επίσης 40 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει εμβόλια για τα ζώα και να τα καταστήσει προσβάσιμα στους φτωχότερους αγρότες μικρής κλίμακας σε όλη την Αφρική και τη Νότια Ασία μέσω της Παγκόσμιας Συμμαχίας για Κτηνιατρικά Φάρμακα Ζώων (GALVmed), μιας συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με έδρα το Εδιμβούργο. .

Επιπλέον, όπως αναφέρει η New York Post, ο Γκέιτς θέλει να πάρει γονίδια από βρετανικά βοοειδή και να τα εμποτίσει με DNA από αφρικανικές ράτσες για να δημιουργήσει μια αγελάδα που μπορεί να ευδοκιμήσει οπουδήποτε. Σύμφωνα με τον Γκέιτς, πρόκειται να δημιουργήσει την «τέλεια αγελάδα».



«Η κτηνοτροφία είναι μαγική. Μπορείτε να πουλήσετε το προϊόν και αυτό είναι χρήματα για τα σχολικά δίδακτρα. Μπορείτε να διατηρήσετε την παραγωγή και αυτό είναι η διαφοροποίηση της διατροφής», είπε.

Ο Γκέιτς κατατάσσεται πλέον ως ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ιδιωτικής γεωργικής γης στην Αμερική

Παρεμπιπτόντως, ο Γκέιτς έχει αποκτήσει 270.000 στρέμματα γης σε όλη την Αμερική, σύμφωνα με την περσινή έκδοση του Land Report 100, μια ετήσια έρευνα των μεγαλύτερων ιδιοκτητών γης της χώρας. Έχει το βλέμμα του στη γεωργία στην Υποσαχάρια Αφρική και τη Νότια Ασία επίσης.

Οι αναλυτές συνδέουν τώρα τις κουκίδες στην ατζέντα του σχετικά με τα έργα μαζικού εμβολιασμού/γονιδιακής τροποποίησης των ζώων και τις αγορές γεωργικών εκτάσεων. Οι επικριτές δεν μπορούν παρά να ανησυχούν ότι η ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ για στόχευση της προσφοράς τροφίμων υλοποιείται σιγά σιγά.

Τον Ιανουάριο του 2020, το Ίδρυμα Gates ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας μη κερδοσκοπικής οντότητας που ονομάζεται Gates Ag One, η οποία στοχεύει να «επιταχύνει τις προσπάθειες για να παρέχει στους μικροκαλλιεργητές στις αναπτυσσόμενες χώρες…με πρόσβαση στα οικονομικά εργαλεία και τις καινοτομίες που χρειάζονται για τη βιώσιμη βελτίωση της παραγωγικότητας των καλλιεργειών και την προσαρμογή στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής».

Η εκτόξευση έγινε λίγο πριν την αποτυχία της Συμμαχίας για μια Πράσινη Επανάσταση στην Αφρική (AGRA), η οποία ιδρύθηκε το 2006 από το ίδρυμα του επιχειρηματία καθώς και από το Ίδρυμα Ροκφέλερ.



«Εκτός από την προφανή οικονομική απόδοση της επένδυσής του, γιατί αλλιώς ο Gates θα ενδιαφερόταν για τη γενετική μηχανική των ζώων; Αν και δεν γνωρίζουμε την εσωτερική λειτουργία του μυαλού των παγκοσμιοποιητών, θα μπορούσαμε να εξετάσουμε μερικές θεωρίες που, τελικά, καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα – ιδιοκτησία και έλεγχος από μερικές αυτόκλητες ελίτ με τον Gates ως frontman τους», σχολίασε η Rhoda Wilson του Expose.

Ένας πιθανός στόχος του Γκέιτς στην προώθηση της γενετικής παραγωγής των ζώων φάρμας είναι να τα αποδεκατίσει και να αναγκάσει τους ανθρώπους να τρώνε ανόργανα υποκατάστατα τρόφιμα που να καλλιεργούνταν στο εργαστήριο στο μέλλον, εξαλείφοντας ουσιαστικά την ελευθερία επιλογής των ανθρώπων.

 

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/bill-gates-launches-plan-to-genetically-modify-every-farm-animal-in-the-world/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr