Home ΔΙΕΘΝΗ Η Ιαπωνία διέταξε έρευνα για θανάτους από εμβόλια Covid καθώς τα ΜΜΕ παραδέχονται ότι «Τα εμβόλια μας σκοτώνουν»

Η Ιαπωνία διέταξε έρευνα για θανάτους από εμβόλια Covid καθώς τα ΜΜΕ παραδέχονται ότι «Τα εμβόλια μας σκοτώνουν»

by _
0 comment 383 views
Η Ιαπωνία διέταξε έρευνα για θανάτους από εμβόλια Covid καθώς τα ΜΜΕ παραδέχονται ότι «Τα εμβόλια μας σκοτώνουν»
Η Ιαπωνία διέταξε έρευνα για θανάτους από εμβόλια Covid καθώς τα ΜΜΕ παραδέχονται ότι «Τα εμβόλια μας σκοτώνουν»

Η Ιαπωνία διέταξε έρευνα για θανάτους από εμβόλια Covid καθώς τα ΜΜΕ παραδέχονται ότι «Τα εμβόλια μας σκοτώνουν»

5 Ιανουαρίου 2023 Baxter Dmitry

Σε μια άλλη περίπτωση που η χθεσινή «θεωρία συνωμοσίας» έγινε πραγματικότητα σήμερα, τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν επιτέλους αυτό που γνωρίζαμε από παλιά. Ο Μπάιντεν, ο Φάουτσι και ο Γκέιτς μοιράζονται παραπληροφόρηση μαζί μας. Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ αυτός ο δήθεν «χειμώνας βαριάς ασθένειας και θανάτου» για τους μη εμβολιασμένους σύμφωνα με τον Μπάιντεν.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για πανδημία των εμβολιασμένων.



Ξεκινούν επίσημες έρευνες και ετοιμάζονται μηνύσεις. Αλλά πριν φτάσουμε σε αυτό, ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα απίστευτο φαινόμενο που συμβαίνει πιο κοντά στο σπίτι. Αυτό είναι σωστό, στις ΗΠΑ, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να αναφέρουν αθόρυβα και διστακτικά την αλήθεια.

Νέες μελέτες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες εβδομάδες αποκάλυψαν ότι ο επαναλαμβανόμενος εμβολιασμός προκαλεί νέες παραλλαγές Covid, συμπεριλαμβανομένου του στελέχους XBB που εξαπλώνεται στις βορειοανατολικές ΗΠΑ.

Και, απίστευτα, η είδηση μεταδίδεται πλέον από τα ΜΜΕ. Η Wall Street Journal ήταν η πρώτη που άρχισε προσωρινά να καλύπτει την ιστορία, αναφέροντας ότι ορισμένες μελέτες υποδεικνύουν ότι είναι τόσο διαφορετικό από το αρχικό στέλεχος Covid από τη Γουχάν όσο και ο ιός SARS του 2003. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που έχουν ενισχυθεί δύο, τρεις, τέσσερις και πέντε φορές είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία ενός εντελώς νέου ιού. Και τα αγαπημένα τους ενισχυτικά είναι άχρηστα για την προστασία τους από αυτό.

ΕΠΙΣΗΣ….

Ο καθηγητής Masataka Nagao της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Χιροσίμα τόνισε πώς τα σώματα των εμβολιασμένων ατόμων στα οποία έκανε νεκροτομές ήταν ασυνήθιστα ζεστά, με θερμοκρασίες σώματος πάνω από 100 βαθμούς F.

«Η πρώτη ανησυχία ήταν ότι οι θερμοκρασίες του σώματος των πτωμάτων ήταν πολύ υψηλές όταν η αστυνομία έκανε την αυτοψία», δήλωσε ο Nagao. «Οι θερμοκρασίες του σώματος ήταν ασυνήθιστα υψηλές, όπως 33 ή 34 βαθμοί Κελσίου (91-93ºF).»

Σε άλλα σώματα, ο Nagao λέει «οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές τη στιγμή του θανάτου. Οι θερμοκρασίες του σώματός τους ήταν πάνω από την κανονική θερμοκρασία, περισσότερο σαν πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου (104ºF).

Χαρτογραφόντας τα δεδομένα, η ερευνητική ομάδα του Nagao διαπίστωσε ότι υπήρχαν σημαντικές αλλαγές στη γενετική σύνθεση του ανοσοποιητικού συστήματος των εμβολιασμένων ασθενών που είχαν υποβληθεί σε νεκροψία.

Η έρευνα οδήγησε το Nagao στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο προκαλεί ανωμαλίες του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλούν φλεγμονή σε όλο το σώμα, η οποία είναι πιθανώς η αιτία των υψηλών θερμοκρασιών του σώματος τη στιγμή της νεκροψίας.

«Με βάση τα δεδομένα και τις συνθήκες και μόνο, δεν είναι δυνατόν να συμπεράνουμε ότι το εμβόλιο ήταν η αιτία των θανάτων», είπε ο καθηγητής Nagao, προσθέτοντας, «Ωστόσο, είναι αδύνατο να πούμε ότι το εμβόλιο δεν ήταν η αιτία. Μπορούμε μόνο να πούμε ότι είναι αμφίβολο, αλλά πιστεύουμε ότι ο εμβολιασμός συσχετίστηκε επαρκώς με τις ανωμαλίες του ανοσοποιητικού».

Σε μια άλλη έκθεση, ο ειδικός δερματολογίας Καθ. Shigetoshi Sano της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κότσι συζήτησε την ανακάλυψη πρωτεϊνών ακίδας στο σημείο των δερματικών βλαβών και άλλων δερματικών προβλημάτων σε ασθενείς που είχαν εμβολιαστεί.

«Η πρωτεΐνη-ακίδα που προέρχεται από το εμβόλιο βρέθηκε στο δέρμα», εξήγησε ο Sano, τονίζοντας μια διαφάνεια που δείχνει μια φωτεινή πράσινη περιοχή σε μια βλάβη που γίνεται ορατή από μια ειδική βαφή.

«Οι πρωτεΐνες-ακίδα καταστέλλουν τοπικά το ανοσοποιητικό σύστημα», είπε ο Σάνο στους δημοσιογράφους. «Ως αποτέλεσμα, οι πρωτεΐνες ακίδας διευκολύνουν την επανενεργοποίηση του ιού του έρπητα».

Η διαδικασία της αποικοδόμησης των πρωτεϊνών-ακίδα στο ανοσοποιητικό σύστημα προκαλεί φλεγμονή σε όλο το σώμα που οδηγεί επίσης σε θρόμβους αίματος, κατέληξε ο Sano.

«Η λειτουργία των πρωτεϊνών-ακίδα να προκαλούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις είναι ο σχηματισμός θρόμβων αίματος», εξήγησε ο Sano. «Και ακόμη χειρότερα, οι πρωτεΐνες-ακίδα μπορούν επίσης να προκαλέσουν τοπικά φλεγμονή».

Συμφωνώντας ότι ένα καταπιεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα κάνει κάποιον πιο ευάλωτο στη μόλυνση, ο Σάνο συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό, αλλά έχει διαπιστωθεί ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό να κολλήσουν τον κορωνοϊό από τα μη εμβολιασμένα άτομα».



«Μερικές φορές, πράγματα που δεν είναι καλά εισάγονται στο ανθρώπινο σώμα. Ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει το συνολικό ανοσοποιητικό μας σύστημα να αποτύχει να καταπολεμήσει τέτοια κακά πράγματα», προειδοποίησε.

Οι έρευνες των γιατρών έρχονται καθώς ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κιότο Δρ. Masanori Fukushima επέκρινε το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας επειδή αρνήθηκε να σταματήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του Covid, επικαλούμενο στοιχεία που δείχνουν μια σειρά από ανεπιθύμητες ενέργειες και θανάτους που προέρχονται από το έμβολο.

«Οι άνθρωποι ήδη κάνουν έρευνα σε όλο τον κόσμο», είπε ο Φουκουσίμα (Fukushima) στους υπουργούς Υγείας κατά τη διάρκεια συνεδρίου νωρίτερα αυτόν τον μήνα. «Το κύρος της Ιαπωνίας διακυβεύεται. Έχετε εμβολιάσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Κι όμως, μόλις το 10% των μελών του Υπουργείου Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, που είναι ηγετικά στελέχη της εκστρατείας για τα εμβόλια, εμβολιάστηκε. Είναι αυτό ένα γαμημένο αστείο;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

ΠΗΓΗ >>

Japan Orders Investigation Into Covid Vaccine Deaths as MSM Admit “The Jabs Are Killing Us”

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr