Home ΚΟΣΜΟΣ Παρωδία ή…ΜΗ;;; – Αμερικανικό κανάλι κάνει ρεπορτάζ για τα εργοστάσια…ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ της Ντίσνεϋ!!!

Παρωδία ή…ΜΗ;;; – Αμερικανικό κανάλι κάνει ρεπορτάζ για τα εργοστάσια…ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ της Ντίσνεϋ!!!

by _
0 comment 372 views

Παρωδία ή…ΜΗ;;; – Αμερικανικό κανάλι κάνει ρεπορτάζ για τα εργοστάσια…ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ της Ντίσνεϋ!!!


Το παρακάτω ρεπορτάζ έγινε πριν από περίπου 13 χρόνια από την αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή “TODAY NOW” που καλύπτει θέματα διασημοτήτων. Ανήκει στο “THE ONION” «ΚΡΕΜΜΥΔΙ».

Η Onion είναι μια αμερικανική εταιρεία ψηφιακών μέσων και οργανισμός εφημερίδων που δημοσιεύει σατιρικά άρθρα σχετικά με διεθνείς, εθνικές και τοπικές ειδήσεις. Η εταιρεία εδρεύει στο Σικάγο αλλά ξεκίνησε ως εβδομαδιαία έντυπη έκδοση στις 29 Αυγούστου 1988 στο Μάντισον του Ουισκόνσιν. Το Onion άρχισε να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο στις αρχές του 1996.

Και ποιο ήταν το θέμα που κάλυψαν; Έχει να κάνει με τα εργαστήρια γενετικής μηχανικής της Disney όπου κλωνοποιούν διασημότητες!!!

Κάποιοι λένε ότι αυτό είχε να κάνει με μια παρωδία. Με άλλα λόγια, υποτίθεται ότι αστειεύονταν. Ήταν όμως πράγματι έτσι επειδή κάλυψαν ένα σημαντικό θέμα των συνωμοσιολόγων που πιστεύουν ότι οι σκοτεινές δυνάμεις αυτού του κόσμου κλωνοποιούν ΟΝΤΩΣ…ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ εδώ και χρόνια.

Έν πράγμα όμως είναι σίγουρο εδώ, το ότι η συγκεκριμένη εκπομπή είναι του…ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. Και όταν οι Ελίτ θέλουν να μας περάσουν ένα μήνυμα υποσεινίδητο σχετικά με κάποια σκοτεινή ατζέντα τους, τότε, χρησιμοποιούν διάφορα μέσα για να μας περάσουν τη μήνυμα δια της…ΠΛΑΓΙΟΥ ΟΔΟΥ.

Έν πράγμα όμως είναι σίγουρο εδώ, το ότι η συγκεκριμένη εκπομπή είναι του…ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. Και όταν οι Ελίτ θέλουν να μας περάσουν ένα μήνυμα υποσυνείδητο σχετικά με κάποια σκοτεινή ατζέντα τους, τότε, χρησιμοποιούν διάφορα μέσα (ταινίες, κομωδίες, διαφημήσεις, κτλ) για να μας περάσουν το μήνυμα δια της…ΠΛΑΓΙΟΥ ΟΔΟΥ.

Και παρόλο που το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει μεγάλο θέμα στον χώρο των θεωριών συνωμοσίας, εκείνη την εποχή όμως (2008, 2019) ΔΕΝ ήταν ακόμη ευρέως διαδεδομένο στο διαδίκτυο όπως είναι…ΣΗΜΕΡΑ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr