Home ΗΠΑ Οι «Ανεπιθύμητες Αντιδρέσεις Εμβολίου» Γίνεται Η Νο. 1 Αιτία Θανάτου στην Αμερική!!!

Οι «Ανεπιθύμητες Αντιδρέσεις Εμβολίου» Γίνεται Η Νο. 1 Αιτία Θανάτου στην Αμερική!!!

by _
0 comment 346 views
Οι «Ανεπιθύμητες Αντιδρέσεις Εμβολίου» Γίνεται Νο. 1 Αιτία Θανάτου στην Αμερική!!!
Οι «Ανεπιθύμητες Αντιδρέσεις Εμβολίου» Γίνεται Νο. 1 Αιτία Θανάτου στην Αμερική!!!

Οι «Ανεπιθύμητες Αντιδρέσεις Εμβολίου» Γίνεται Η Νο. 1 Αιτία Θανάτου στην Αμερική!!!

6 Ιανουαρίου 2023 Sean Adl-Tabatabai

Οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις εμβολίου έχουν γίνει η νούμερο ένα αιτία θανάτου στην Αμερική

Μια νέα μελέτη επιβεβαίωσε ότι οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις του εμβολίου έχουν γίνει η νούμερο ένα αιτία θανάτου στην Αμερική.

Οι επιστήμονες λένε ότι έχουν αποκαλύψει στοιχεία που δείχνουν ότι τα εμβόλια COVID καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων, προκαλούν καρδιακά προβλήματα και πυροδοτούν καρκίνους υπερτροφοδοτούμενους.

Το Discernreport.com αναφέρει: Στα τέλη Δεκεμβρίου 2022, ο Steve Kirsch και η Jessica Rose, Ph.D., δημοσίευσαν και οι δύο άρθρα στο Substack που περιγράφουν λεπτομερώς ορισμένα από τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δείχνουν ότι τα εμβόλια καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων και έχουν πυροδοτήσει μια χιονοστιβάδα καρκίνων με υπερφόρτιση.

Το άρθρο του Kirsch περιλαμβάνει αποτελέσματα από μια πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε. Περιλάμβανε τέσσερις ερωτήσεις: ηλικία, αν ο αποθανών είχε τρυπηθεί ή όχι, έτος θανάτου και αιτία θανάτου. Αν και ο αριθμός των απαντήσεων είναι χαμηλός, εξακολουθούν να μπορούν να συλλεχθούν σημαντικές πληροφορίες εξετάζοντας τις τάσεις.

Από τι πεθαίνουν όσοι εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο COVID το 2021 και το 2022

Μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο για τον COVID, ηλικίας 65 ετών και κάτω, ο αιφνίδιος θάνατος ήταν η Νο. 1 αιτία θανάτου το 2021 και το 2022. Η δεύτερη ήταν ο καρδιακός θάνατος και ο καρκίνος ήταν τρίτος. Είναι σημαντικό ότι η συχνότητα του υπερτροφοδοτούμενου καρκίνου μεταξύ των τρυπημένων ήταν σημαντική σε αυτήν την ομάδα και η μυοκαρδίτιδα σκότωσε περισσότερους από τον COVID-19.

Δείτε ολόκληρη τη μεγάλη ΕΔΩ >>

‘Adverse Vaccine Reaction’ Becomes No. 1 Cause of Death in America – Media Silent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr